Çekicilik göreceli bir kavramdır. Herkesim beğenisi ve zevki farklıdır. Kişilerin tercihine kalmış bir durumdur bu. Fakat kişiler sahip olduğu her hali ile güzeldir. Önemli olan sağlıklı olmaktır.
Vucuda orantılı olacak. Mesela nesrin cavadzade. Kadını yasak elmada oynarken baya seksi buluyordum. Zayıf ama göğüsleri ne var ne yok. Tam ortalama ideal. O vucuda o fizige de oyle gogus ölçüsü yakışır. O fizige büyük gogusler olsa hoş durmaz mesela. O yuzden kadina bagli, fizige bagli. Her kadinda buyuk göğüs iyi durmaz. Cekici de durmaz.
😅 Kime göre neye göre.. Bence orta seviyede göğüs daha çekici. Yani herşeyden önce kadını kalıpların içerisine sokmuyorum herkes güzeldir ama herşeyin fazlası zarar ortası karar bana göre..
Milletin göğsünün çekiciliği sana mı kaldı boş boş işler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
büyük göğüsler bana asırı itici geliyor , bazıları niye büyük meme sever anlamam ama ben ufak seviyorum mümkünse limon kadar olsun daha çekici naif geliyor bana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsan hep kendinde olmayanı istiyor ya ben küçük severdim keşke öyle olsaydı.
Aslına bakarsanız kadından kadına değişir. Bir kadına çekici demek için göğüslerden önce bakılması gereken şeyler vardır. Fakat ben çok büyük olması taraftarı değilim, bence öylesi çok eğreti duruyor.