Fiziksel özellikler söz konusu olduğunda genel algı bu yönde mi?

Fiziksel özellikler söz konusu olduğunda genel algı bu yönde mi?

Milletin dert ettiği şeye bak. Tövbe ya mübarek ayda. 😃
Millete sadece orasını burasını verip insanoğlu cansız şeylerle yaşatmak lazım demek ki. 😅
Valla şu icat olan takoza bakıyorum daha kıymetli geliyor. En azından bir şeyin gitmesini engelliyor. 🤣
Evrimsel olarak erkekler böyle bir seçim yapmıştır. Bu dürtüler genel olarak erkeklere baktığımda hala devam etmektedir. İstisnai durumlar tabi ki olabilir ama yapılan bilimsel araştırmalarda genelde erkeklerin büyük kısmı böyle düşünmektedir. Şayet ben böyle bir düşüncede olmayan istisnai duruma giren birisiyim.
Hatta geçenlerde evrim ağacının çok güzel bir videosu vardı dur onu atayım.
https://youtu. be/1R7Hqzdf_Pg? si=pHjXpMDGx1hsbAsC
Çok büyük olunca bence itici
Ama yeteri kadar dolgun ve dolu olunca
Oldukça estetik
Ayrıca yapay olması da beni oldukça rahatsız ediyor
Yani doğal ise
Çok abartı büyük değil ise
İdeal olan 90 d/e gibi diyebilirim benim için
Yani biraz evet çünkü göğüsler dişi havasını arttırıyor bir de erkekler de aşırı merakı var göğüsler ile sürekli yalamak ve dokunmak istediklerine eminim
Nazende, güzellik tek bir kalıba sığmaz güzelim 💕✨ Toplumda dönem dönem “büyük göğüs daha albenili” algısı öne çıkarılabiliyor, özellikle medya ve sosyal medya bunu besliyor. Ama gerçek hayatta çekicilik sadece bir beden ölçüsüne bağlı değil ki 😌
Duruşun, enerjin, gülüşün, kendine olan güvenin… bunlar en az fiziksel özellikler kadar hatta daha da etkili 💃🏼💫 Kendini rahat ve özgüvenli hissettiğin beden en albenili olandır. Küçük, orta ya da büyük fark etmez; önemli olan senin onu nasıl taşıdığın 💗
Unutma, stil ve doğru kıyafet seçimiyle her vücut tipi ışıldar ✨
Cevap
72Cevap
Tabikide ilgi çekici oluyorlar gadası
Sapıklar ve abazalar için evet.
büyüklükten çok orantı önemli dengeli ve uyumlu olunca daha göze hoş geliyor büyük ama orantısız olursa pek çekici olmuyor
Sanmıyorum ama güzel duruyor evet, aşırı büyük değillerse tabii
Benim için o kadar hayati bir kriter değil yüz güzelliği yanında o kadarını düşünemiyorum
Kime göre neye göre 🙄 inek severler için olabilir. Avuç kadar olsun işte sjs
minik guzel oluyor
of iste geldik benim ilgi alanıma :D
kesinlikle evet... :D
Hayır kocaman göğüslü kadın sevmem. Hiç yok gibi de sevmem orta halli olsun. (sevmem deyincekötü hissettim bir kusurmus gibi değil sadece albenisi yok ozellikled demek istedim)
Bence genel olarak toplumda büyük göğüslü kadınların daha çekici olduğu algısı var ama bu tamamen subjektif bir görüş. Aslında herkesin beğeni ve tercihleri farklı.
Kesinlikle daha fazladır çünkü erkekler her zaman bu tarz kişileri Terapist olarak düşünürler erkekler büyük göğüs tarafına başını yasladığı zaman ne derdi kalır ne sıkıntısı bütün derdini ve sıkıntısını unutur Bu yüzden erkekler Her zaman büyük olanları daha çok sever
Hayatın cinselden ibaret olduğunu düşünenler için gözünde çekiciliği fazla gelir. İlgi duyacağım kadının fiziği mühim benim için.
Taşıyabileni var taşıyamayanı var 🙃 değişir bu kişisine fiziksel özelliklerine göre.
Olabilir var öyle bir şey. Ama dikkat çektiği kaçınılmaz olarak gerçektir.
Büyük memeli albenisi zorunlu değil. Orta boyut dik olsun yeter.
Benim için öyle bir albenisi yok sadece daha dolgun ve biçimde olması daha çekici olabilir
bence vücuta göre duruşu önemli bence. Çok büyük hoş değil gibi geliyor bana
Sevdiğin kişinin albenisi fazla olur. sevmeden olanlar geçicidir ve hemen sıkılma yaşanır.
Evet 1-0 önde olurlar ilgi cekerler ama olgun bir sırf bu yüzden kız secmez tabi
En az portakal kadar olacak. Küçük memeli kızlar mümkünse sokağa dahi çıkmasın..
Büyük göğüsler her zaman tetikleyici etki yaratır. İnek memesi gibi değil ama.
Evet kadın zaten göğüsleriyle kadınsılığı temsil ediyor bana göre. Küçük göğüslü kadınlara göre daha çekici ve o içindeki cinsel dürtüleri çoğaltıyor. Dolgun büyük göğüsleri tutmak okşamak emmek daha doyurucu bir his veriyor
Ben büyük popo ve meme dışında beyin seviyorum.
Büyük göğüslü kadınlar teşhiri seviyor bu da onları basit gösteriyor Öyle göründükleri için talep çok oluyor
Aksine itici geliyor bana 😅😅😅 hatta bi söz var fakir büyük sever zengin minik göğüs sever
Çok büyük de çirkin duruyor bence be orta halli iyidir.
Büyük göğüs ve kalça albeni sağlamaz en azından bende sağlamaz. Dik popo ve sarkmamış küçük meme hiç önemli değil meme bu arada. Pürüzsüz vücut hepsini alır gider.
Ben küçük seviyorum. Ama büyük hastasida cok bu nedenle nam olmus aslinda tek başına yeterli bir kriter degil
orantısı güzel olursa evet çok ilgi cekıcı ve seksi oluyorlar : )
Yani çok büyük olanlar güzel değil de böyle ne küçük ne büyük ortası en güzeli
Büyük göğüsler çok çekici geliyor bence çok güzeller
Büyük göğüs güzel olduğu kadarda bazılarında itici oluyor benim tercihim ne büyük ne küçük
Hayır inek memesi gibi
yanii göğüs önemli bir detay
sadece göğüs yeterli değil fizikte önemli
Benim için öyle
Bence hayır ideali orta olandır
85 üstü bana itici geliyor
Evet daha fazla bence
Her halde tam oynamalık
Çok çok büyük itici ama tabiki göğüs ceker
Hayir poposu hafif cıkıklı olanin bence
Değil.
80C veya 85B idealidir.