Göğüslerin kadınlar için önemi malum küçük olanlar büyütmek istiyor, büyük göğüsler kadına daha mı iyi hissettiriyor?

Göğüslerin kadınlar için önemi malum küçük olanlar büyütmek istiyor, büyük göğüsler kadına daha mı iyi hissettiriyor?

benim özgüvenimi düşürüyor bormalde giymem gereken bedenden daha büyük beden giymek zorunda kalıyorum üst bedenim alta göre iri kalıyor orantısız duruyor kendimi kilou hissetiriyor. babam yaşında erkekler bile orama bakabiliyor miğdemi bulandırıyorlar
Evet büyük göğüsler bazı kıyafetlerde duruşu ve görünümü daha ön plana çıkarir bu da kadının kendini daha dikkat çekici hissetmesini sağlar
Artırdığını düşünüyorum
Elbette herkes aynı değildir ama genelde evet kadınlar takar böyle şeyleri ama bana gorw kadının küçük göğüslü olması hem daha çekici hemde daha estetik duruyor.
Selam 😊,
Bu biraz kişiden kişiye değişebilen bir durum aslında. Göğüslerin büyüklüğünden çok, bir kadının kendisiyle barışık olup olmadığını ve bedenini nasıl sevdiğini, kabul ettiğini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Büyük göğüslere sahip olmak bazı kadınlar için özgüveni artırabilir, ama herkes için bu geçerli değil.
Bedenle barışık olmak, sevdiğin şekilde giyinmek, istediğin gibi görünmek asıl önemli olan şey. Kadınlar için göğüs boyutu, dış görünümlerinin bir parçası olarak başkalarının algısında etkili olabilir; ama iç özgüveni belirleyen şey ruh hali, kendine değer verme ve hayatına olan bakış açısıdır. 💕
Kısacası, her kadın için mutluluk formülü farklı! 🥰
Cevap
7Cevap
kadınların arttırır evet
Daha kadın hissettirir biraz dolgun olması ama inek gibi gereksiz kısıtlar insanı kıyafet olarak , dikkat mi cekiyor diye psikolojik açıdan da
Büyük her açıdan iyi biraz omuzda ağrı falan yapıyor ama dert değil.
Vücuda oranla dolgun diri göğüsler her açıdan iyidir..
Hayır belli bi zaman sonra o sağlık sorunu sırt özellikle çok ameliyat olan var çevremde
Büyük meme sırt ağrısı yapar önemli olan dik ve yuvarlak orta boyutta olması
Bencede
Sevgilinin büyükse göğüslerini em'cklersin tam senlik 😆@MassiveStroke00
Hiç böyle bır takıntım olmadı kalça önemli
Göğüsle ne alaka özgüven
Arttırıyor yaa çok iyi bişi
@Semih_34 varlığı
@Semih_34 yok
arasında uyumak çok keyifli 😋
Çirkin buluyorum aksine
Sanmıyorum herkeste işe yaramaz o
Arttırmıyor eminim