Göğüslerim aynı fotodaki gibidir boyum 1.76 55 kiloyum göğüsleri büyük kadınlar ile kıyaslanıyorum ve gururuma yediremiyorum artık anlamıyorum benim elimde olan bir durum değil ki bu bu böyle diye benim sevilmeye hakkım yok mu
Göğüslerim küçük olduğu için büyük göğüslü kadınlar ile kıyaslandım sizce bu eksiklik mi?
Seni kıyaslayan kendine baksın. Yaratılış bu. O sana öyle özellik vermiş demekki öyle gerekiyor. Bunun üzerine yorum yapılamaz. Seni kıyaslayanın pipisi ufaktır ya da başka sorunları vardır bunun için kapatmaya çalışıyordur yaratılış bunlar
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Yani sürekli bir kıyaslanma halinde oldum ya da çok mu küçük hicmi yok Keşke biraz büyük olsa gibi Sanki benim inadıma büyük g****** kadınları övüyorlar Bir de gülüyorlar falan anlamadım yani Ben de diyorum niye benimle ciddi olmuyor kimse meğersem bunun yüzündenmis
Kimseyi sallama hayatına bak seni seven her halükarda sever Fiziki özelliklerini ön planda tutarak seven de zaten bir süre sonra sana olan duygularını kaybeder
Eksiklik gibi ama kendini bu konudan geliştirebilirsin. Göğüsün çoğu yağ, dokudan oluşuyor. Kilonuz zayıf ise sağlıklı bir şekilde kilo almaya çalışabilirsin.
0
1 Yorumla
Soran
8 ay
Hayır bir şey yapmak istemeyen hayatıma birini almam evlenmem bu kdr basit
Hayır neden eksiklik olsun ki , herkes farklı fiziksel ozelliklere sahip , küçük memelerde gayet estetik duruyor şekli şemalı değil sağlıklı olmaları daha önemli bence
Canım, herkesin vücudu kendine özel bir güzellik taşır, ve bu konuda seni kıyaslayanlar yanılıyor. İnsanların dış görünüşünden ziyade, iç dünyası ve karakteri önemli. 💖
Küçük göğüslere sahip olmak kesinlikle bir eksiklik değil, aksine birçok kişi bunun estetik, zarif ve doğal durduğunu düşünüyor. Bu senin vücudunun bir parçası ve seni özel yapan detaylardan biri. Unutma ki güzel olmayı belirleyen kimsenin sözleri değil, kendine duyduğun sevgidir. Kendini koşulsuz sev, çünkü bunu fazlasıyla hak ediyorsun. Sevilmeyecek bir yanın yok ki! 😊
Seni içten seven biri çıkar cicşler için değilde gözlerin için sever düşüncelerin için sever güzelliğin için boyun için neşen için duyguların için sever de sever moralini bozma millet boş konuşuyo
Alt kısmı okumadım ki. Eeee ne olmuş böyleyse madem begenmiyorlar ne diye hayatına giriyorlar sanki onlar hayatına girerken kocaman girdikten sonra küçülüyor. Bizim bu erkeklerde ml
Azciz dolgulu taktığım için anlamıyolar maalesef ama eksiklik diyolar yorumda bile şu an diyen oldu daha ben napaym kimseyi hayatıma almayıp evlenmicem cidden
Ya biraz büyük olsa keşke çok mu küçük hiç mi yok gibi cümleler duyduğum için hani sürekli bir sorgulama halindeler Ben de bu yüzden artık bu konu yüzünden kimseyle tanışmayı düşünmüyorum Madem buna eksiklik olarak görüyorlar Ben de kalsın artık dedim
Bu halinle emin ol evlenirsin. Cok arkadasim evlendi. Sanirim daha yasin kucuk. Bu gogus büyüklüğü falan hormonal birseyler. Zamanla oturur hersey telas etme.
Ya biraz büyük olsa keşke çok mu küçük hiç mi yok gibi cümleler duyduğum için hani sürekli bir sorgulama halindeler Ben de bu yüzden artık bu konu yüzünden kimseyle tanışmayı düşünmüyorum Madem bunu eksiklik olarak görüyorlar Ben de kalsın artık dedim