AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Sığır gibi yerlerse ne olacak
😅😅🤣🤣🤣
Bence erkeğin prime yaşları 28-40 arasıdır. Esas kadın 30dan sonra çöküyor bence bütün aura düşüyor
Saçmalama sendeki aura biter mi
@napıcanki123 gonuşma layn
Ne dedim ki
@napıcanki123 kadına karşı kendini ezdirme sert yap
Seni ezsem
Erkek bu kadına karşı kendini ezdirme diyor erkek 28den sonra çöküşe geçer Harun 😂😂😂 göbekler açılan saçlar bütün aura çekicilik gidiyor 40 yaşında andropozlusun yaaaa
Ezeriz sizi Harun @mercanozdemir23 kadın karşısında hep ezileceksiniz ki şımarmayın
Vaayy bir erkeği zorlayabilir yıkabilir misiniz yani
@degerben bak hemcinsim yıkmış ezmiş geçmiş😂😂
Yok yapmamisdir o ya, şaka dır şaka
@degerben yaptı bak soruya
Hangi soru anlamadım ama neyse? Sen kolay pes eder misin
@degerben erkeğin prime dönemi 16-25 yaş arasıdır
Güreş te ne olur yikir mi erkek
@degerben güreşte 40 30 yaş erkeği ezer
@degerben karısı yapar yamultur
Hihi kolay di
@degerben o yaşta bir erkek için epey kolay
@degerben hücreler yenileniyor 30 yaşından sonra kemik yıkımı. Genç erkek yapılanmasında biyolojik olarak bu yüzden 30 yaş üstü erkeği ezer
İstisna lar vardı ama geneli bağlamaz
@degerben geneli bağlar
Sen zorlayabilir misin peki tahminen
@degerben mal mısın abicim
O değilde geçen bir kel gördüm
Yeminle çoğu saçlı erkeğin sever atar öyle bir taş. Saçı olsa bişeye benzemez. Sesi kekliği fiziği Adamsa çok iyi olmuş.
Konu bu mu sence?
Yeap so?
Ne alaka tam tersi kızlar daha çöküyor arakadasim kendinden 6 yaş küçük bir kadınla evlendi kadın şu an ondan büyük duruyor. oğlan dura dura koç olur kızlar dura dura hiç olur 🤣
Kadına cok cektirmistir cökmustur kadın demek ki kadın mutlu degil erkek mutlu. Erkekler daha cabuk yaslaniyor lan yapay zekaya sordum. Sadece yaslansa iyi cogunun tipi shreke benziyor kabak kafalı kel oluyorlar ahahahahajajsjskfjskdbamfjakfkf
Hayatlarindaki kadinlara bakmak icin calismaktan kendilerine kremler surmeye sporlara gitmeye sac ektirme gibi pahali ve lüks seyleri yapamadiklarindan cirkinlesiyorlar ve dislaniyorlar sizler tarafindan.
genelleme bile olamaz anca %30u dediğin gibidir
Valla %90 ınız öyle
hem kel hem şişman oranı %30 bile yoktur. sen bir kusuru olanı hemen o kategoriye sokuyon
aynen kesin öyledir %90 ıniz biscolata erkegi gibidir kesin o yaşlarda
valla ben öyleyim yaş 29 1 senede değişeceğimi sanmam
Fjsmdjskfjd degismeyedebilirsin ama cogunuz degisiyor yakisikliliginiz gidiyor ahhhh beeeeeeeee
Hepsinin fotoğrafını gördük burada hepsi çökmüş çirkşn 😂😂
Benim kocamda tanistigimda keldi ve düşün 30 u gecikti bense daha 25 im o 34 şu an 😂
Bazılarında haklisin
Aynen erkekler kadınları yaş üzerinden vuruyor ama çoğu 30 a gelince kel kalıyo rjsjsjekeke
Genç erkek daha iyidir
Kızlar kendinize gelin yaşlı buruşuk erkeklere prim vermeyin zaman herkes için aynı işliyor biz niye yaşlı erkeklere okey diyoruz şahsen 27 yaşındayım 35 yaş erkek istemem neden isteyeyim yaşıtım erkekler varken herkes kafasını kullansınm
Hahaha hemcinsim doğru noktaya bastı ve 30 yaş üstünü kudurttu gerçek bu tr erkekleri %98 30 yaşı geçince böyle çöküyor
Bir süreden sonra kadınların bağlılığını görüyorlar salıyorlar çünkü ne olursa olsun bırakmayacağını biliyorlar hepsi bakımsızlık ve rahatlık kısacası
Stresten kaynaklı. 30 yaşına kadar bişey anlamadan yaşıyor ve 30 lu yaşlarda bişeyler çözülüyor ama o yaşa kadar fiziksel olarak çok şey kaybediyor malalesf
Salıyorlar artık bence
Tamam da görüntüsü sağlam, kendini fazlasıyla geliştirem erkeklerden de çekiniyorsunuz?
kısaca sonuç değişmiyor
Konu cekinmek mi gksjdkajdkajdjejfj
Evet, kendimden biliyorum. Bir çok konuda ortalama üstü olduğum için kadınlar çekiniyor bende. Bu adama söz geçiremeyiz diye...
Kısaca aslında sorudaki erkeklerin olması sizin için daha iyi
Konu cekinip cekinmemek degil goruntuyu elestiriyoz senin tipin kaymamis %90 ınızın tipi kayiyor yalan mı? Ayrıca benim icin iyi degil ben kabak kafalı erkeği napıyım?
Şimdi uzunca yazarım ama inan bana hiç enerjim yok
Öncelikle bakımlı biri olduğumu söyleyim sonra sorumu sorayım kadınlar niye evlenince dağıtıyor kendini iş güç ev çocuk dersen bende erkeklerden çok fazla şey bekleniyor sorumluluk yüzünden böyle oluyor derim
Cevabı sordugun soruda aslında dkskskskd
Senin cevabın da verdiğim cevap içinde aslında
Gerçekten öyle yalnız
Ben 30umdan sonra daha bi yakışıklı olmaya başladım 😅
Olsun Cogunuzun kabak kafali oldugu gercegini degistirmiyor
Kel değilim
Ben ne diyorum? Cogunuzun diyorum
İstisnalar var
Sen kellige takili kalma
Istinalar kaideyi bozmaz
Sago candır 😅
Nıye Benım Eskı manıtam var massalah dıyım 50 sınde saçı var kelleşmedi
Olabilir ama Cogu erkegin kellesiyor
Abimde kelleştı herkesi kapsamıyor sözde kel olmuyanı bulun
Çoğu değil ama kadınlar 30u geçince neden gö. tü göbeği büyür acaba😜kapiş
Kadınların vucudu oturuyo daha guzellesiyorlar erkeklerin tipi kayiyor
Yaw he he.
Aşk olsun :( Ben 42 yaşındayım, ne kelim nede göbeğim var, ayrıca fitim ve bakımlıyım
Sen olmayabilirsin ama çoğunuzun tipi kayıyor bu gerçeği değiştirmiyor
Haklısın :))))
Dimi hepsi göbeklesiyo🙄
Kendine bakmıyordur onlar 😂
Zaten güzel değiller ki skdksk
Niye olduğunu gectimde oh iyi oluyo onlara
30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyordur belki
38 yaşındayım tek saç telim dökülmedi kilom ideal her şey genetik veya spor
Onlara iyi gelecek o kadını bulamadıkları için 😃
Bu yüzden gençç çıtır alınn
Tam aksine daha yakışıklı oluyoruz
Kellikle yakisikli olunmuyor
Kellik demedim ama erkeklerin yüz hatları daha olgunlaşıyor kadınlar ise çökmeye başlıyor makyaj ile örtüyorsunuz bazı erkekler kel daha yakışıyor
Yuz hatlari mi olgunlasiyor gkdjfksjfksjfkskdkffkskdkskdieekejwkdkd hakli cikacam diye seyinizden element uydurmayin ya erkeginde kadininda cildi yaslaniyor tek fark erkek kel kaliyor ve kep kalmasi hepsinden beterrrr
Yaw he he neyse bu gereksiz yere tartışmalara girmek istemiyorum
Bu durum genellikle evlenen erkeklerde böyle
Yoo bekarlardada var
30 yasina gelince yanima gel
Kellesirsen gelmem
Kellesmem
Bence kendinden yaşça ufak erkek al hayatını yaşa napcan kartlamıs adamları ya çabuk yaşlanıyor erkekler zaten ıyyy
30 yaşındaki kadınlar güzelleşiyor mu😅😅
Erkekler kadar cirkinlesmedikleri kesin. Ayrica vucutlari oturuyor erkekler cokuyor
Toplum her türlü sorumluluğu erkeğe yüklediği için olabilir mi?
Bir defa en basidi evlenmek için bile erkeğe yüklenen rol ile kadına yüklenen arasında dağ kadar fark var
Üffff banane konuyu degistirme sonuc olarak cogunuzun goruntusu kotü oluyor ayrica Evlilik ne alaka eger dusundugumu diceksen benim kuzenim 30 yasinda evlendi
Kendini hakli cikarmak icinde sakın paragraf yazma :) kel misin dogruyu söyle?
Haklı çıkarma meselesi değil tarafsız bir değerlendirme.
Öyle değilim ama olsam bile Kel olmak ayıplanacak bir durum değil.
Kadınin olgun olmasıda ayıp degil ilk ayiplamayi hemcinslerin baslatti onlar ayıplarsa bende ayıplarım kisasa kisas
Kendinle celiskili hareket ediyorsun hem bana ilk yorumunda 30 yasindaki kadinlar evlenemez demek istiyorsun zorbalik yapiyorsun hem de kel olmak ayip bir sey degil diyorsun siz once zorbaliğimi kesseniz 😡😡
Cidden psiKolojik sorunların var bak
Psikolog degilsin o yuzden kes
Ama evet senin gibiler adamı hasta eder
Bende kabahat bulmaya çalışma.. Zaten sen hastasın
Sen daha hastasın git tedavi ol zorba.
Pu hah hah 😂😛😀
Hem hasta hem küstah👌😁😄
Gebbbbberrrrrrr hahahansjdskdjskf
Bak gökten kemik yağıyor
╭━━╮╱╱╱╱╱╭╮
┃╭╮┃╱╱╱╱╱┃┃
┃╰╯╰┳━┳╮╭┫╰━╮
┃╭━╮┃╭┫┃┃┃╭╮┃
┃╰━╯┃┃┃╰╯┃┃┃┃
╰━━━┻╯╰━━┻╯╰╯
30 çok genç bir yaş 😅
Topluma gore erkege gencmis sadece
Kadın içinde geçerli
Sizin yüzünüzden 😀
Bozuk olan genetiginizden biz mi sorumluyuz gkdkfkwkdkf
Genetikte problem varsa biz de sorumlu değiliz ama sen suçu bize yıkıyorsun 😀Çelişki...
Öz güven bitiyor ekonomik durumdan dolayı
Ulkenin ekonomisi sadece erkeklere mi vuruyor? Asgari ucretle sadece erkekler mi geciniyor? Ekonomik durumu kotu olan kadin yok mu sanki?
Kadınlar gençleşiyor mu ablam
Sen önce bu sorma amacımı anla ablacim
Bir de beni görseler maşallah 🧿
Olabilir ama cogunuzun tipi kayiyor 30 dan sonra
Cok sacmalamissin gerçekten
Ne saçmalasi işinize gelmeyince saçma mi oluyor? olgun kadinlari eziyorsunuz ya bakın bakalim nasıl hissettiriyormus?
Kimseyi ezdigim yok isimize geleni yapmıyorum. Dediğin cok cok sacma bunu kabul et. Simdi senin mantığınla diyelimki sen 20 yaşında biriyle evlendin o cocuk 30 yaşına yine gelecek? Her tülü çirkinlesecek o zaman evlililer 30 yasina kadar mi surmeli senin mantığın bunu söylüyor 😅
Kimin kiminle evlendigi umrummmmda degil benim tartistigim konu olgun kadinlar hakkinda sacccma sapan seyler yazilmasi benim demek istedigimi anlayan anladı :)
İyi de kimne diyor onlara hic anlamadım olgun kadına kim ne diyor. Evde kaldin gibi şeylerden mi bahsediyorsun. Artik evlilik yasi ilerlerdi erkete kadinda 30 civarında evleniyor. Kimse kimseye bir sey demeye hakki yok. Sen onlara bakma
Yani hepsi cirkinlesmiyo aslinda
Allah hala
Hepsi değil kişiden kişiye değişiyor bence
Kelleşmedim
Sporu bıraktım saldım
Bu sırrı daha çözen yok
34 üm herkes aynı değil
Üzerime alınmadım :D
Hayatımız s... liyor😂
Ben çirkin miyim sence
Bence her erkek öyle değil ama siz bilirsiniz çoğu 30 dan sonra bir şeye benzemeye başlıyor 😃
Yoo Gayet taş gibiyim sensin kel 😀😀
Kendilerini salıyorlar çünkü
40 yaşında işler tersine dönüyor 🤣🤣
Sadece erkekler değil bayanlarda âyni
İstisnalar dışında
Sen aç kendi popon bahq la önce
Çünkü bakım ile alaksı var
Allaha şükür tam aksiyim ya
Söz 30 olduğumda sebebini öğreneceğim 🤣
Yaşam koşulları, dengesiz beslenme diyelim
O yasam kosullari kadinlarada etki ediyor ayni dunyada yasiyoruz ya?
Tam olarak öyle değil..
Sen hiç 4 ay şantiye ye yatılı giden kadın gördün mü?
Döndüğümde bisikletim çalınmıştı mesela...
30 yaş evde kalmış kokusu sezdim biraz
24 üm
Konu evde kalmak degil fkskd 30 uasindaki erkeklerin cogu neden shhhrek gibi oluyor yoksa sende mi oylesin?
Yoksa seninde mi kafan kell gobegin yağ?
sakinleş lütfen
Kel ve göbekli dayı ağldı
@Kdodkdkdkdmd jsjsjsjs queensin. Elleri öpülecek dayılar burada gizli kullanıcı olacak kendilerinden 10 yaş küçük kızları yaş üzerinden zorbalıyor 30 yaş kadın sana bakar mi acaba bey amca 🤣🤣
@Nicksizkız9 40 50 yaşına gelmiş anonimden yazıyor zayıfım fitim spor yapıyorum diyor hepsi 😂😂😂 yav öyle adamın burada işi ne hepsi gtünü yaymış koltukta göbek büyütüyor burada palavra yapıyor
@Kdodkdkdkdmd aynen dayı burada sıkıyor işte gtten uyduruyor sallaması bedava nasıl olsa 🤣🤣
Arkadaşım 30 yaşında kız bu siteden 4 5 erkek ile tanıştı hepsi de tipsiz çıktı jdjdjd ve kız istemedi yani cevap vermedi sorsan bunlara 30 yaş kızın yüzüne bakan olmaz hayal dünyalarında öyle dayıların işte
@Nicksizkız9 kendilerini 20 yaşındaki kızlara denk görüyor şişkolar
İşte bunlar hep kocasızlıktan sakinleşin biraz keskin sirke küpüne zarar ablalar
Ne kocasızlığı sizi bu kadar isteyen kim geberinnnnn hic evlenmek istemiyom tiksiniyom ben evlilikten sorumluluktan.
35 yaşındayım ve hiçbiri yok 😎
Istisnalar kaideyi bozmaz cogunuz kellesiyor
Olabilir. Benim fırça gibi çok şükür 😂 kadınların da memeler yer çekimine yenik düşüyor. Selülit, çatlaklar. Kozmetik kullanmaktan erkenden kırışma. Yani her cinsiyette var birşeyler bir yaştan sonra
Erkeklerde bunlar yokmu? Selulit catlaklar erkektede var. Ustune bide kel kaliyorlar dogurmadiklari halde gobekleri buyuyor
Erkekler kalça ve bacaklarıyla çekici olmadığı için selülit olması çok önemli değil gibi 😂
Kel kalmak hepsinden kötü kabak kafalı olmaktan iyidir
Valla benim saçım var sıkıntım yok çok şükür keleşler düşünsün 😂
Hahahahdjsjdkd sende dalga gecmeye basladin
Ya savunacak değilim zaten ama kel kalmak adamın suçu değil ki genetik faktör 😂 ama göbek, selülit, meme sarkmaları engellenebilir 😂
Banane sacı ektirebilir? Ayrica bu selulit dedigin 20 liklerde de var cok sacmasin. Ha sucu olup olmamasi beni olgilendirmiyor cirkin gorunuyorlar mi gorunuyorlar sonucta.
Kelleşşler dedin bende diyomm kellleşşşlerrrrrrrr hahahaahahsjsjdkskfjsjdjjdjffkskdkekfje
Kelleşlerde kellleşlerrrrrrrrrrrr kelleşlerdeee kelleşlerrrrrrr kelleşlerrrrrrrrrrrrr zuahhaahhahakdjakdiajdaldjaldhshdaldhakdhakdhwjhalf
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Banane yaa ben keleş değilim ne dersen de 😂
Kadınların günahına girdikleri için beter olsunlar