- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette hayır. İnsan bende 30 yaşından sonra güzelleşir. Yani kimisi yaş aldıkça ya daha güzel biri olur ya da daha yakışıklı biri olur. Bir insan kendine baktıktan sonra bakım yaptıktan sonra neden çirkin biri olsun ki. Kendine bakan ve bakımını aksatmayan her insan bence güzel biridir her yaşta diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine iyi bakarsan değil 30 yaşında 70 yaşında bile güzel olabilirsin. Her yaşın farklı bir güzelliği var elbette tazelik kalmaz ama güzellik farklı bir kavram.
25 yaşında da çirkin olabilirsin, genç ve taze olman güzel olacağını garanti etmiyor!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine daha hoş olursunuz gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ilgisi yok ama bir yaştan sonra artık cilt yaşlanır
00 Yorumla 24 yaşında doğru cilt bakımını yapmaya başlarsan, sağlıklı beslenirsen vs çirkinleşmezsin.
Hiçbir şey yapmazsan, çökersin tabi.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadin=kulucka makinesi bunlarin gozunde. Tek özelliği skilebilmek oldugu icin 30a varinca çöp oluyor galiba. Gelmis bir de cok mantıklıymış gibi soru aciyorsunuz burada. He 30 olunca teyze oluyorsun hatta su an bile kartsin, 18i gecen yaşlı oluyor bilmiyor musun?
01 Yorumla- +1 yıl
G*ber.
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBence daha da güzelleştiriz, kendine bakan kişi bunu meyvesini ihtiyaraldığında alır, ışıl ışıl parlar. Semiramis Pekkan yaşlı değil ihtiyar , ne de güzel yaş aldı öyle, insan kendine bakarsa olgunluk da güzellik getirir
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılStres yapma, daha 6 senen var cevabini ogrenmek icin 😝
11 Yorumla
Soran+1 yılSinirden agliyorum Şu an
- Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılFahri milf olmadıkça eğer çirkin olma oranın yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 yas milf mi hande ercel 30 mesela hic anneye benzemiyo gayet genc duruyo
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şunu biliyorum 30 Unda şu an farklı bir şey düşünürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılNedir o
+1 yılerkekte olur o çabuk çöküyorlar çoğu 25inde kel göbekli
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Ne kadar makyaj yaptığına bağlı. O kimyasalları yüzüne ne kadar çok sürersen o kadar çabuk yaşlanırsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın yaşlı erkek sever erkek genç kadın sever, 30da güzel de olsan evlilik için tercih edilmeme ihtimalin daha cok
122 Yorumla- +1 yıl
alla alla :D
- +1 yıl
Erkeklerin boyle deyip kadinlari avlama sanati o. Aklinca benden baska seni kimse almaz deyip caresiz hissettirecek ve avlayacak. Akli olan boş ver ceker bunlara.
Cevap sahibi+1 yıl@AltınYaprakS alakası yok. dediğin gibi olsa 30dan sonra daha çok gelirlerdi. ama gelmiyorlar çünkü genç istiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@AltınYaprakS mesele kimsenin almaması değil. yine biri alır ama senin istediğin tarzda biri olmaz muhtemelen. hayalindeki istediğin hayranlık duyduğun modeldeki erkekler genç ister sonra seni alanı da sen sevmezsin
Cevap sahibi+1 yılki artık onların bile gözü açıldı çoğu kadın evlenemiyor
- +1 yıl
Erkeksin anladık. Hic de oyle bir durum yok algi yapmayin bosuna.
Cevap sahibi+1 yıl@AltınYaprakS apt*l mısın mk bu bi algı değil mal mısın sen :D
- +1 yıl
Mal tanimi sana daha cok uyuyor.
Soran+1 yıl@AltınYaprakS ne alaka ya kivancin karisi 45 yasinda 40 yasinda evlendi kadin. bos yapmayin olelim madem 30. dogum gunumuzde toplu intihar? seyma subasi 27 de evlendi 30 a yakin hemde acunla.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılsiz kıvancın karısı değilsiniz, acun kaç yaşında olursa olsun o bile 30 sonrasını tercih etmemiş benim dediğimi kanıtlamış oluyorsun bu söylediklerinle. kadınlar yüksek değer erkeğe 30 yaş öncesinde ulaşırlar %90, sonrasında ya evde kalırlar ya da çok da beğenmedikleri biriyle evlenirler. istisnalara göre tavsiye vermeyin insanlara.. shakira da 23 yaşında bi kadın için terk edildi çocuklarının olmasına rağmen... bunu neden söylemiyorsun
- +1 yıl
Ee? Bu sadece kadinlar icin mi gecerli mk mali? Erkekler icin de ayni sey gecerli, 30larinda adama da yaşı geçiyor diye bakıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@AltınYaprakS mk malı sensin apt*l. erkekler 30u geçtikten sonra daha çok istenir kadınların çoğu olgun statüsü yüksek tecrübeli evliliğe hazır erkek arar alakası yok erkeğin değeri 42den sonra düşmeye başlar kaldı ki spor falan yapıyorsa 42 bile erken olabiliyor duruma göre. kadın ise 25ten sonra yavaş yavaş piyasadan elenir
- +1 yıl
Incel güzel kardeşim sen osbire devam et, gelip burada karı kılığında dolanma hadi.
Soran+1 yılSen kac yasındasın öncelikle? İkincisi 20 den önce evlenen boomerdır. evlilik yası 30 a dogru veya 30 basları bana göre. kaldıki esas erkekleirn saçı dökülür çirkinleşir. mine tugay hadise bunlar şu an erkrklerin en çok arzuladığı kadknlar baktım 40 lı yaslar. erkekleri seksepalite ve güzellik çeker. yoksa sende üzgünüm 20 yasındada olmaz
Soran+1 yılKaldıki hiç de 30 dan sonra erkekleri istemem şu an.25 deki erkeğin libidosuyla güvüyle 36 bir mi?
Soran+1 yılGücüyle*
Cevap sahibi+1 yılerkekte libido 40tan sonra azalmaya başlar ki bu da her yıl %1. 60 yaşındaki bi adamın bile %20 anca azalmış oluyor. onlarda testestoron fazla çünkü
Soran+1 yılUff ne alaka futbolcular bile eleniyo maçtan yaş aldıkça iyi oynayaöaz diye belli sen erkeksin ondan bu kadar savunuyosum. benim gördüğüm statülü yakışıklı erkekler hiç de dedğin gibi 19 yaşındakilerle takılmıyo. başak dizer 46 gupse özay (barış arduçun karısı) 36 falan. fahriyr evcen 36 gibiydi sanırım. çomar kadın görmemiş statüsüz erkekler dedigin gibi ilişkilerden anlamadığı için 19 yaşındaki çocukları eş isteyebilir. devam etsinler ben 24 üm ve istediğim erkek tipi bu degil begendiğim adamları anlattım zaten
Soran+1 yıl30 d afalan evlilik düşünüyorum. kendi statümde birileriyle. erkekelrin de evet libidosu gücü azalır 30 dan sonra o zaman bendr güçlü libidolu erkek isterim alla alla
Cevap sahibi+1 yıl:D:D:D:D: hiçbir kadın genç tecrübesiz statüsü oturmamış erkek istemez kaldı ki erkek senden 10 yaş da büyük olsa libidosu senden ileride olacak bu da testestorondan kaynaklı zaten kanıta dayalı bilgi. duygularınla yazma mantığınla yaz
Soran+1 yılNe alaka sen hic yas ilerledikce iktidarsizlk problemi diye bir sey duymadin mi? ya da futbolcular otuzlarinda artik eleniyo? Neden bunlarin sebeebi? Bunlar benim duygularim mi gercekler mi? Erkeksin belli ve sen duygularinla yaziyosun. dun eksiye baktim kadinin en guzel yasi genelde 25-35 arasi yazmis ac bak genel normlari gor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenüz 30 değilim, 26yım bende ama 30-40 yaş arası bir kadının en verimli olduğu dönemdir her anlamda
31 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır. Bazı insanlar 30'dan sonra, yaş aldıkça gençleşir...
00 Yorumla
+1 yıl42 ye girecem ama ne yaşım gösterir ne çirkinim ne kırışıklık yok, maşallahım var
00 Yorumla
+1 yılhayır. kadının en güzel yaş aralığı 30-40tır.
00 Yorumla
+1 yıldeğişen bir şey yok ağlama önemli olan içindeki senin yaşlanmaması 🥳
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların 30'un dan sonra çökmeye başladığı doğrudur
017 Yorumla- +1 yıl
o erkek için geçerli çoğu kel göbekli oluyor 25inden sonra
- +1 yıl
@zMejorGato yo kadınlar için de geçerli. Makyaj yapmanız kurtarıyor sadece.
- +1 yıl
erkekler bilimsel olarak daha çabuk çöker
- +1 yıl
yazık sizi estetikte kurtarmıyor
- +1 yıl
@zMejorGato ben erkekler çökmüyor demiyorum ki kadınlar da çöküyor bunu ya makyaj ya estetikle kurtarıyor. biz en azından doğalız. etetikle hepiniz aynı oldunuz birbirinizden bir farkınız yok :)
- +1 yıl
en azından erkekler gibi göz kanatmıyoruz bi albenimiz var keşke sizde özen gösterseniz bakımsız olmakla övünmek yerine
- +1 yıl
@zMejorGato estetik olmamayı bakımsızlık mı sanıyorsun sen dkkdkdkdkddk makyaj olmadığınızda nasıl göz kanattığınız ortada. bazılarınız makyajlı bile güzel olmayı beceremiyorsunuz
- +1 yıl
siz bakımı sadece duş almak zannetiğiniz için normal sizde bi İngiliz erkeği değilsiniz zaten çoğunuz tipsiz kel göbekli bakımsız
- +1 yıl
@zMejorGato bin kat boya yaptıktan sonra kendinni güzel olduğunu sanınca kızlar.
- +1 yıl
her kız makyaj yapmıyor ama sen yapsaydında sana yetmezdi hangi yüzüne sürücen sonuçta sende haklısın
- +1 yıl
@zMejorGato peki sen olmayan yüzüne ne sürüyorsun? ya da makyaj yapmadan sokağa çıkma cesaretin var mı mesela? söyliyim yok çünkü kendini gerçekten beğensen ihtiyaçta duymazsın. ayrıca iki yüzlü olanlar çirkinliklerini başka şeylerle gizlemeye çalışanlardır. tıpkı çirkin olup makyajla çirkinliğini ört bas etmeye çalışan sen gibiler :)
- +1 yıl
ben zaten makyaj yapan biri değilim ama sana çok lazım görsel kirlilik yaratma
- +1 yıl
bakımsız haliyle övünen erkek müsveddesi
- +1 yıl
maymundan geldiğinizden beri dönüşmeye çaba harcamadınız zaten eşek geldiniz eşek gidiyonuz
- +1 yıl
@zMejorGato e biz zahmet edip geldik ama sen hala gelememişsin.
- +1 yıl
ben senden öndeyim arkana bakarsan göremezsin tabi
- +1 yıl
@zMejorGato aahahah tabi efendim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır 25ten sonra erkekler çöküyor göbekleri oluyor ve kellik başlıyor. Zengin değilse birde 25ten sonra evlenemezlerde daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kadin yaş aldikca coker ve erkek genclige geliyor biraz
09 Yorumla
Soran+1 yılSanki erkek cokmuyo neyinize guveniyosaniz
Cevap sahibi+1 yılYok bizim biyolojik saatimiz biraz daha geniş ve geç basliyor kadının prime yıllari 18 25 arası
Soran+1 yılPeki ya trans kadinlar onlar biyolojik erkek
Cevap sahibi+1 yılBu nasil soru ya
Soran+1 yılBegenmiyosan cevaplama alla alla merak ediyorum.
- +1 yıl
Nah öyle oluyir mk cahili sen nerenin köylüsün de kendine bu kadar emin konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@rümeysabal0 sjsjjs gerçekler bu ama
Cevap sahibi+1 yılTrans bireyler hakkinda bilgim yok yolları açık olsun
Soran+1 yılYollari acik olsun derken? Lacin gelisi mi anlamadim
+1 yılO genine bağlı kendine nasıl baktığına bağlı değişir daha güzel bile olabilirsin
00 YorumlaNe alakası var kendine bakarsan her yaş güzel olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılCubku surekli guzel gozukme’m icin engel cikiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılZ kuşağı erkenden çöküyor, bir de öyle bir gerçek var.
00 Yorumla30 yaşından sonra insan kendini bulur. Kendi güzelliğinin, biricikliğinin farkına varır. Sanatçı tarkan örnek verilebilir. 30 dan önce 30 dan sonra diye ayırırsak ne demek istediğimi anlarsın.🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılekonomik özgürlüğünüz yoksa, sıkıntılı bir dönem sizi bekliyor demektir.
06 Yorumla- +1 yıl
bu ne demek
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 sorunun sahibi siz misiniz?
- +1 yıl
hayır bu yorumun anlamını merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 herhangi bir maddi gücü olmayan bir kadının 30 yaşından sonra ev hanımı olarak hayatını sürdürmesi oldukça zor
- +1 yıl
evlenemez anlamında mı yoksa 30dan sonra ev hanımı mı olunmaz
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 Zor. evlenmek zor. bir erkeği sevecek ve onun ekonomik gücü altında hayatını geçirmek zorunda kalacak. hayat seksten ibaret değil.
+1 yılHayır eskiden ben de öyle düşündüm ama şöyle bir baktimda kadınların yüzü daha net oturup güzelleşiyrolar
00 YorumlaBence güzellikten ziyada 30 yaşında ki kadınlar daha hoş
06 Yorumla
Soran+1 yıl24. yasimi yasiyorum cunku
Soran+1 yılYasliyim ve zaman geri gitmiyo bi turlu allah belaasini versin
Soran+1 yıl30 a yasli dedilerse 6 senem mi kaldi benjm
+1 yılYooo 45 yaşında olup çok güzel, zarif olan kadınlarda var. Kişiden kişiye değişir bu durum
00 Yorumla
+1 yılRampa aşağı iniyoruz 🤷🏻♂️
126 Yorumla- +1 yıl
Taylır Dardın
- +1 yıl
1. kural Dövüş klübü hakkında konuşma
- +1 yıl
Çiğnedim mi yoksa kuralı 🫢
- +1 yıl
Evet çiğnedin 😒neyse ben sabun yapmaya gidiyorum sonrada kendimle oturup viski içeceğim
- +1 yıl
Marlayı peki?
Soran+1 yıltaylor dardin o rampa senin bi tarafina girsin sensin yasli
- +1 yıl
Beni aldattı onu geçen gün benimle bastım odada
- +1 yıl
Ben sana yaşlı demedim rampa aşağı iniyoruz dedim 🤷🏻♂️ ben kendimle barışığım sende olmalısın
- +1 yıl
Vay sütaş kaşarı marla 😂😂
- +1 yıl
Sütaş olunca daha mı kaşar oluyor 🤔?
- +1 yıl
Bilmem Taylır 😄 sen sabundan anlarsin
- +1 yıl
Aynen sabunluk insanları sabun yapsam keşke 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Bu saatte uyumaz misin Taylır
Soran+1 yıl@Benimadimcokokrem gidin burdan artik
- +1 yıl
Hayır benim için gün yeni başladı
Soran+1 yılGece gece clnlerim tepeme cikti zateb
- +1 yıl
Şurada bi fayt kılab konuşturmayacak insana bu kadın
- +1 yıl
Sakin ol sorunun ne olduğunu anlat kim kırdı seni
Soran+1 yıl@Benimadimcokokrem yeter yasli oldugumu ogrendim 24. yasimda gidin burdan sinirliyim
- +1 yıl
Ooo olamaz şimdiden kefen parası biriktir istersen huzur evi bakalım sana
- +1 yıl
Sen daha yolun başındasin ne yaşlısı
Soran+1 yıl@Benimadimcokokrem ama cirkin dediler 30 sonrasina
- +1 yıl
Her dediklerine inanma sen onlarin
- +1 yıl
6 yılı buna üzülerek mi geçireceksin? Hayatın her saniyesi değerli
Soran+1 yılHilal altinbilek 33 yasinda elcin kiralik askta 30 yasindqydi bunlara bile cirkin dediler dolayli olarak ya. benim sevilme ihtimalim kalmamistir an itibariyle
- +1 yıl
O çirkin dedikleri gelin bi çay içelim dese 7 den 70 e bütün erkekler koşar daha 24 yaşında olduğunu söylüyorsun 30 un için yas tutuyorsun bende 24 yaşında iken 30 yaşında kız arkadaşım vardı çok severdim yaşı
- Güzellik & Bakım konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılDeme öyle be. Kalbim pıt etti
10 Yorumla
+1 yılHayır ama güzellik biraz azalır.
00 Yorumlatamamen kendine nasıl baktığınla alakalı
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Dahada güzelleşme gibi durumlar olabiler
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi olgunlaşıyorsunuz
00 YorumlaYav ne alaka ne alakaa😨
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır çoğu kadın 30 dan sonra güzelleşiyor
00 Yorumla Bakımsız olur isen evet. yoksa hayır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin değil de çıtır olmaz işte
00 Yorumla
+1 yılO kisiye gore degisir
00 Yorumla
+1 yılÇekici oluruz
00 Yorumla
+1 yılYok yok gider yine 40-45e kadar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılNıye oluyomusuz kı durduk yere sjsjs
00 Yorumla
+1 yılGüzelsen 80 yaeındaykende güzel olursun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani yaşlanıyorsun artık yavaş yavaş.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. evrim filan geçirmediğin sürece hayır 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aksine daha olgun seksi oluyoruz...
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benjjjjj 28
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yaş aldıkça daha güzel..
00 Yorumla
+1 yılMinyonsan yoo
01 Yorumla
Soran+1 yıl160 boyundayim ve babyfaceim ama 24 yasindayim cok yaslandim intiharlara tesubbus edesim var
+1 yılHayır
00 Yorumlaİlgisi yok
00 Yorumla
+1 yılHayirrr
00 Yorumlabence olmuyorsunuz 😉
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Olmazsın
00 Yorumla
+1 yılGenelde. d
00 YorumlaNeden 6 yıl sonrayı dusunuyosun
00 YorumlaVücut artık geriye gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani biraz