Kendine bakmayan, özen göstermeyen her insan cinsiyet fark etmeksizin bakımsız ve sağlıksız görünür, cinsiyetten bağımsız olduğunu düşünüyorum. Kimileri var ki 40-50 yaşındayken inanılmaz sağlıklı ve hoş bir görünüme sahip oluyor kendilerine özen gösterdikleri için. Olay bence bu yani :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsan vücudundaki bakıma bağlı bir durum kızlar her bir hücresine ayrı krem alır biz erkekler ya yüzümüzü yıkarız ya da traş olurken traş köpüğü sıkarız. Bir kadın bakımlı ve sağlıklı tek derdi aman önem bozulmasın diye dolanabilir erkekde o yoktur. Erkeğe işsizse ailesi bile bakmaz, derdi olur ateşi olur. İş bulur agzına sıcılır gidecek yeri olmaz bunlar bedene de sirayet eder. Adam 30 yaşına gelmiş eğer sağlıklı bir insan değilse vücut çöker çirkinleşir agrılar baslar
00 Yorumla
Napalım sende birgün 30 üstüne geleceksin sende kötü görünmeye başlayacaksın bu hepimiz için geçerli bir durum. Yeter ki insan kendisine iyi baksın, spor yapmayı, bakımlı olmayı, iyi giyinmeyi bırakmamak lazım. Bazı insanlar (kadın, erkek) farketmez yaşamayı bırakıyorlar öyle olunca da yaş almış insanlar kötü gözüküyor.
00 Yorumla
1 yılErkeklerin geneli zaten çirkin asıl ve tek gerçek bu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kişisel algı ve zevk meselesi! 😊 Yaş almak, sadece erkekler için değil herkes için doğal bir süreç. Erkeklerde zamanla saçlarda hafif beyazlar, belki ifadedeki çizgiler artar ama bu bence karakter ve kendine has bir çekicilik de katıyor. Çevremde de 30 yaşını geçen birçok erkeğin, yaş aldıkça kendine daha çok güvendiğini ve tarzının oturduğunu görüyorum. Enerjisi güzel olan, kendine bakan ve gülümseyen herkes her yaşta çekici olabilir. Güzellik sadece dış görünüş değil, tamamen kendine güven ve enerjide! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
1 yılTıpkı kadınlar gibi, erkeklerin de vücutlarında yaşlanmayla birlikte doğal değişimler meydana gelir. Metabolizma yavaşlayabilir, kas kütlesi azalabilir ve yağlanma artabilir. Cilt elastikiyetini kaybeder, kırışıklıklar oluşur, lekeler belirebilir.
26 Yorumla- 1 yıl
Öyle de kadınlar yine hala güzel oluyor bazen ama erkekler 30 yaşta direkt çöküyor
- 1 yıl
Kadınlar bakım yapıyor. Erkekler bakım yapıyor çoğu
- 1 yıl
Yapmıyor
- 1 yıl
Evet erkekler hem erken çöküyor hem kendine çeki düzen vermiyor sonuç ortada
- 1 yıl
Bizi dinç tutan şey de regl biliyorsunuz.
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılgenetiktir
00 Yorumla Yaşlanma, herkesin doğal bir sürecidir ve bu süreçte fiziksel değişiklikler kaçınılmazdır. Ancak, bu değişiklikler bir insanın değerini veya cazibesini belirlemez. Aslında, yaşla birlikte edinilen deneyimler, olgunluk ve karakter, bir kişinin gerçek güzelliğini ortaya çıkarır. Dış görünüş zamanla değişebilir, ancak içsel zenginlik ve olgunluk, gerçek anlamda kalıcı bir cazibe yaratır.
00 Yorumla
1 yılBunu bir kere bende sormuṣtum ve linçlenmiṣtim.
Her erkek değil ama geneli öyle maalesef. Yüksek ihtimal ya artık bir kadını etkileyebileceklerini düṣünmüyorlar ya da beni seven böyle sevsin diyorlar ve kendilerini salıyorlar. Sonrada zaten hop yaṣlanıyorlar. Çoğu kiṣi kendine bakmayı sevmiyor. Bakımlı erkekler genelde evli zaten.
03 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar da aynı durumu yaşıyor. Kasmayın bu kadar.
- 1 yıl
@Believer34 kadınlar kendine bakıyor ama aynı durum değil
- 1 yıl
Vallahi bende kendime bakıyorum. Hatta şimdi 10 km koşuya ciktim. Fiziğim 20 yaşında genç gibi. Yaşıtlarım kadınlara bakıyorum hepsi çökmüş
1 yılHe valla çekilmez ve çirkin oluyorlar. Karizmatik olduğunu sanan erkekleride iyi keklemişler puhaha 😂 Nedenini anlatıyorum bi tür doğanın kanunu belli bi yaştan sonra katabolik faaliyetleri yenilmez oluyor sonra erkekte yaşlanıyor bunamaya başlıyo falan
03 Yorumla- 1 yıl
@ayburak moleküllerin yadımlası ( yaşlanma buna bi örnek falan) ortaokul müfredatında konusu geçiyodu sanırım
Gizli Üye(30-35)1 yılAsıl erkekler 30 yaşından sonra olgunlaşmaya başlıyor ve yüzü oturuyor 👍
Bazi erkekler 20 li yaşlarında kötü alışkanlıkları sonucu 30 gibi görünüyor. Onlar zaten 30 yaşında 50 gibi oluyor ve kendilerini iyice salıyor. Kötü alışkanlıkları olmayan beslenme ve dinlenmeye dikkat eden bir erkek 50 yaşında bile 20 lik hatun düşürüyor. Etrafımda çok defa gördüm.
22 Yorumla- 1 yıl
Yaşlı erkeklerin en büyük başarısı 20lik hatun düşürmek 😄
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld 😅😂🤣🤣🤣
Bir insanın başka bir insana yapacağı en kötü şeyi yapıyor. Tabi bu bana göre bir başarı değil fakat adam dünyaya farklı kadınlarla cinsel ilişkiye girmek için gelmiş gibi davranıyor. Başarı olarak görüyor ve bir kadının cinsellikten zevk aldığını ihtiyaç duyduğunu hiç düşünmeden işini bitirip bir sonraki yatağa atacağı kızı düşünüyor.
1 yılsen erkeklerin iş hayatında ve genel hayatında yaşadığı sıkıntıyı çekebiliyor ve kaldırabiliyorsan genç kalmayı başar görelim. birde siz yüzünüzdeki makyajı silseniz belki 30 yaşında iken 35 görünüyor olabilirsiniz değil mi?
00 Yorumla
1 yıl30 yaştan sonra hızla bir kendine bakmayış başlıyor bende anlamış değilim ama eşinin veya sevgilisinin hep bakımlı ve güzel olmasını ister ilginç
11 Yorumla- 1 yıl
Tc erkoların özeti hahahaha
1 yılBen de tam tersi 30 yaşta sonra yakışıklı olduklarını düşünüyorun
40 YorumlaNapalm.
Adı üzerinde yaşlılık. Kadınlarda aynı durumu yaşıyor.
Yaşı durdurmanın bir formülü yok. Bak bizde yaşlandık. O yüzden hayata ederi kadar kıymet ver. Her şey boş
00 Yorumla
1 yılHe yav. Bide o tiple çıtır kız istiyorlar. Başını alırlar.
320 Yorumla- 1 yıl
30 yaşındayım. Son 2 yıldır 20lik 4 5 sevgilim oldu haberim olsun
- 1 yıl
Hepsi de bebek gibi
- 1 yıl
O da onların saflığı. Biz kızlarda harbi saflık var.
- 1 yıl
Ne alaka işsiz çoluk çocukla takılmak istemiyolar
- 1 yıl
Hayır sırf paran vardır diye senle takılıyorlardır yoksa seni napsınlar
- 1 yıl
Benim gibi tiple hayatında muhattap mı oldun bacım
- 1 yıl
Genelde senin gibi tiplerin yüzüne bakmıyorum canım sorry
- 1 yıl
Ben yeteri kadar onay alıyorum yavrum senin onayına ihtiyacım mı var
- 1 yıl
Var tabi. Seni anca saftirikler onaylar
- 1 yıl
Sen kesin çirkisindir
- 1 yıl
🤣😂😂şakacıı
- 1 yıl
Bi de kız olacaksın hemcinslerine saf diyosun
- 1 yıl
Niye saf diyince kız olamıyor muyum
- 1 yıl
@sertt_94111 onayına ihtiyacım mı var diyip sırf onaylanmak için bir sürü şey yazmasıı
- 1 yıl
Nerde yazmışım
- 1 yıl
Halfkajfja ayy o kadar haklısınkii kız. daha yazdığı şeyi görmüyor hahah
- 1 yıl
@sertt_94111 dayı birilerinden onay almazsa hayata küserdi 😄
- 1 yıl
Dayı size kurban olsun
- 1 yıl
@sertt_94111 😄
- 1 yıl
Dayı hayata küsmüşki önüne gelene yürüyor
- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler yaş aldıkça daha da karizmatikleşir. Sen ergen seviyon kanks... Yaşın genç diye muhtemelen...
13 Yorumla- 1 yıl
İşte benim düşünce yapım o yüzden 30 - 40 yaş arası seviyorum 😂
- 1 yıl
Normal değil mi olgun kadın olunca zaten olgunlara bakar
- 1 yıl
@Kalplivceld Normal değil o akışına bırakmak oluyor. Kendini kandırmak egonu oksamak oluyor. Genç seviyorsan 25 yaşındaykende 50 yaşşındaykende genç sever onlarla takılırsın. Zaten 40 yaşına geldiğinde gençler sana bakmıyor diye denginle idareten takılırsan 25 lik biri kuyruk sallayınca koşa koşa gidersin umrunda olmaz ahlak, aldatma vs. İnsan kendini bilmeli diye düşünüyorum. Yani senin söylediğin başka bir problemi konuyu barındırıyor bence...
1 yılYaş ilerledikce vücut yaşlanıyor erkeklere özel bsi değil ki bu.
Kendine bakan 60 yasnda bile yakışıklı/güzel olur10 Yorumla
1 yılAslında erkekler yaş aldıkça yakışıklı oluyorlar. 30 yaşlı değil erkek için
20 YorumlaTipi bilemem ama yaşlandıkça statü ve güç kazanmaları karizmatik hale getiriyor ve bence bir erkegin prime dönemi 30 lu yaşlar
00 Yorumla
1 yılValla geneli öyle ama yaşıyla görünüşü sizi sasirtabilenlerde var.. Kendine bakan hayatı doğru yaşayan.. :))
00 Yorumla
1 yılTersine, az olan şarap oturaklı olan şarap givi oluyo. Bak tarkana, murat boz'a. Hatta murat boz benden bile büyükmüş.
01 Yorumlaergensin sen o yüzden. Sen 30 olunca yüzüne bakolacak durumda olacanmi acaba hele 45-50 hiç düşünme
02 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen 30da da yaşıtlarıyla olacak ama erkeklere talep düşük 30dan sonra kimse bakmıyor erkeklere
- 1 yıl
@Kalplivceld :) 30 dan sonra erkeklere olan talep daha çok artıyor. Sürekli eşini aldatan yahut , alem yapan erkekler genelde 30 ve üstü.
Yaşıtlarıyla olamaz bence çünkü her karı gibi o da ego ve kendi arzularının peşinde koşacak ve aynı yaşta onu sahiplenen bir erkekten bunalacak kiskanmasindan kaçacak olgun biriyle rahat takılacak. Gibi gibi
30 olunca gercekten çirkinleşme yükleniyor ya
00 Yorumlaherkes yaşlanınca güzelleşecek veya yakışıklaşacak diye bir zorunluluk yok
00 Yorumla
1 yılKadınlar kadar estetik yaptırmadıklarından olsa gerek😊
00 Yorumla33'üm hocam, açıkçası çirkin olduğumu da düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılAslinda genelde kadin yaslanir, erkek daha cekici olur. Tersidir. Istisnalar haric.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılhahah bak buna gülerim belli ki denk gelmemiş olgunlara
00 Yorumla
1 yılGenel kanı da tam tersini söylüyor. Sanırım çevrenle alakalı bir durum olsa gerek
00 YorumlaHayat yoruyor işte son 5 senem kaldı benimde
00 Yorumla
1 yılkadinlar yaslaninca cirkinlesiyor erkekler haydi haydi cirkinlesir cok normal
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 716 cevap paylaştı. Tesadüf o ya, 30 yaş altı hatunlarda öyle geliyor bize :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılöyle diyonuz 20-25 yaş arası kızlar 35 yaşından büyük evli adamlara metres oluyor anlamadım
01 Yorumla
Soran1 yılHerkes aynı değil
Gizli Üye(30-35)1 yılkadınlar yaşlanınca güzel mi oluyor? erkekler ne alaka kdkskfjaksj
12 Yorumla- 1 yıl
Bak ne kadar tarafsızsın :)
Soruyu soran arkadaş 18 li yaşlarda. Bizde geçtik o yollardan. DAAHA 200 metre koşunca nefesi dötlerinden alıyorlar. Birde yaşını almış adamlarla dalga geçiyorlar.
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar güzelleşiyor mu? Sorunun saçmalık seviyesi bayağı yüksek
00 YorumlaKızlar yaşlandıkça sanki hep güzel kalıyor insanlığın doğası bu bir ağaç gibi düsün yaşar zamanla yaşlanır ölür
00 Yorumlaherkes cirkin oluyor yaslandikca, kadinlar erkekler vs
00 Yorumla
1 yılHaha kadınlar sanki çok güzel oluyor turşusu çıkıyor çoğunun:))
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 700 cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı olanı da var
10 Yorumla
1 yılherkes aynı değil
10 YorumlaOlabilir zevk meselesi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı.
6 ayErkek dediğin çirkin olur fkfkfkf
00 Yorumla
1 yılYine paramparça olduk
00 Yorumla
1 yılKelleyi kulağı salıyorlar da ondan
00 YorumlaYaşlanmak hayatın normal akışı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl30 yasina 5 kaldi bakacaz
00 Yorumla
1 yılKıvanç tatlıtuğ değillerde ondan
00 Yorumla
1 yılAynı şekilde düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılVakti gelince anlarsın :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılKendine bakan da var
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl40 yaş çekiciliği diye bir şey var 😎
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı.
1 yılNormal çünkü 30 yaşından sonra keyifler kaçıyor
00 Yorumla
1 yılO senin Hüsnü kuruntun 😒
00 Yorumla
1 yılDimi ya bakimsizliktan hep
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılÇıtır seviyorsun ondan
00 Yorumla Eskiden de çirkindik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsıl 30 dan sonra iyi oluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO senin hangi gözle baktığına göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYorumlarda ağlamış 30 yaş moruklar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar nasıl çirkinleşiyor ise aynı sebepten yaş
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelde tersini söylüyor istatistikler
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl30dan önce de çirkindim kaybım yok
00 Yorumla
1 yılher erkek için geçerli değil
10 Yorumla
1 yılİçleri yüzüne vuruyo
12 Yorumla- 1 yıl
En doğru yorum bu 👍🏻
- 1 yıl
@günes121212 evett
- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!