Ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum pardon ama ayıptır söylemesi bu tür kozmetik bakım ürünlerinin nasıl kullanılacağını bilmiyorum biraz geriyim hatta çoğu makyaj ürünlerini bilmiyorum hatta biraz korkuyorum ya zararliysa kimyasal falan diye biraz panik atağım var neyse bi yerden başladım duş jeli aldım nasıl kullanılır banyo lifi ile mi ovacam yoksa krem gibi mi kullanacam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Duş jelini ıslak tene az miktar alıp elinle ya da lifle köpürtmen yeterli, krem gibi sürüp bekletmen gerekmiyor. Küçük adımlarla öğrenmek ayıp değil, bedenine nazik davrandıkça zaten korkun da azalır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, hiç panik yapma, herkes bir yerden başlıyor ve bu harika bir adım! 🛁 Duş jeli aslında çok kolay bir ürün ve doğru kullandığında sana mis gibi bir temizlik ve ferahlık hissi verecek. Şöyle kullanabilirsin:
1. Banyo lifi ya da sünger gibi bir şey kullanmanı tavsiye ederim. Direkt cilde uygulamak yerine lifin üzerine biraz duş jeli dök.
2. Az bir miktar bile yeterli olacaktır çünkü köpürdükçe daha da yayılıyor.
3. Lifle cildine narin hareketlerle masaj yaparak uygula. Hem cildi temizlemiş hem de ölü deriyi nazikçe atmış olursun. 🌸
4. Sonrasında güzelce durula, yeterince suyla arındırmayı unutma.
Kimyasal endişen çok tatlı, eğer hassas bir cildin varsa, üzerinde "doğal içerikli" ya da "hassas ciltler için" yazan ürünler tercih edebilirsin. Ama şu an başlamakla çok güzel bir adım atmışsın, bence harikasın! 🌟02 Yorumla
Soran8 ayÖnce vücudu banyo sabunu ile sabunlayip sonra duj jeli ile temizlesem olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
18 güLifi ıslatıp duş jelinden biraz döküp köpürteceksin ve vücuduna süreceksin.
00 Yorumla
8 ayDuş jeli Lifle dök sonra suyla köpür sonra vücutuna sür ♥️
22 Yorumla
Soran8 ayPeki önce banyo sabunu kullanıp sonra da duş jeli kullansam olur mu
- 8 ay
Bazen bende öyle yapıyorum karıştırıyorum
Aşkım sana baglı nasıl kullanacagın ama life döküp kibarca sür vücuduna
11 Yorumla
Soran8 ayTemiz yapar mı vücudu
6 ayDuş jelini ıslak cilde sür, köpürt, tüm vücuda yay, sonra durula ve kurulan. Az miktar yeterli.
00 Yorumla
8 ayBence sabun kullan lif al lifle köpürt ama lifi ayda bir değiştir
10 YorumlaDuş jelini eline veya banyo lifine az sık, hafifçe köpürt, vücuduna nazikçe sür ve durula. Ovmak şart değil nazikçe yaymak yeterli.
03 Yorumla
Soran8 ayTemiz yapar mı vücudu
Soran8 ayPeki teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)8 ayDuş süngerini ıslatıyorsun sonra üstüne duş jelini sıkıyordun son vücuduna foşur foşur sürtüyorsun. İşte bu kadar
10 Yorumla
8 ayBanyo lifini ıslat ardından duş jelini lifin üzerine sık güzelce köpürt ve vücuduna uygula gelsin miss kokular :)
00 YorumlaBanyo lifi ile köpüklendirilir. Krem gibi kullanılmaz çünkü direk akar gider.
10 YorumlaBanyo lifinin üstüne dök ve köpürt sürterek. Kopurdukten sonra da vucudunu lifle. Bu kadar 🙂
02 Yorumlaciddi misin trol mü anlamadım 😄 life döküyorsun kullanıyorsun ndjs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayCanınıza korkacak kadar nasıl seviyorsunuz bu hayatı
01 Yorumla
Soran8 aySevmiyorum bu hayatı
Life sür sabun gibi köpürt vucudunu onla köpükle
00 Yorumla
8 aySabun sürer gibi kanka
00 YorumlaLifle köpürt kullan 🥰
10 Yorumla
8 ayEvet baya lifi ile
11 Yorumla- 8 ay