Özelikle ilgi duymadığınız birinden bu konuda onay sözcüğü duymaya ihtiyacınız var mı
Evet var
Hayır yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özelikle ilgi duymadığınız birinden bu konuda onay sözcüğü duymaya ihtiyacınız var mı
Aslında fiziğimin güzel olup olmadığını karşı cinse sormaya pek ihtiyaç duymuyorum. Çünkü herkesin zevk anlayışı farklı, kimine göre çok beğenilen bir fizik başkasına göre sıradan olabilir. Benim için önemli olan, kendimi nasıl hissettiğim. Aynaya baktığımda memnunsam, sağlıklıysam ve özgüvenim yerindeyse bu bana yetiyor. Tabii ki bazen insan merak edebilir, dışarıdan nasıl göründüğünü öğrenmek ister ama bunu onay almak için değil, daha çok kendini karşı tarafın gözünden görmek için yapar. Yani işin özünde, başkasının fikri hoş bir geri bildirim olabilir ama asıl değerli olan insanın kendi bakışı.
Sorarım ama bunu onaylanmak adına değil de daha çok dışarıdan nasıl görünüyorum diye bazıları beni yakışıklı bulur bazıları bulmaz şu an kendimden memnunmuyum 2 tane problemim ama çözülebilecek şeyler sonuçta herkesin kusuru var o yüzden kafaya takmıyorum daha önemli şeyler var kafaya takabileceğim
Yani ortalamanın gayet üzerinde bir fiziğim olduğunu bildiğim için sormaya gerek olmaz ama cevabını bildiğim soruyu sormak keyfimi yapar ancak tabi iyi fiziğe sahip olduğumu bilsem de spor yapanlar da ki genel hastalık hep eksik hissetme var
İnsanlara hele de karşı cins birine fiziğimin, yüzümün, duruşumun vs. nasıl olduğu hiç sormadım bundan sonra da soracağımı düşünmüyorum. Ama tabii ki kendi arkadaşlarımdan fiziğimin güzel olduğunu duyunca mutlu hissediyorum.
Cevap
2Cevap
Hayır yok
Yok.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?