Yoksa ikiside mi tercih ediyorsunuz? Yok yok bir taraf seçin bu sefer illa ki ikisi olmak zorunda değildir bence. O halde ne düşündüğünüzü yazın yoruma. Es geçer miydiniz?Street
Genelde böylesi durumlarda kadının hem fiziği hemde yüz güzelliği harika oluyor. Çünkü fiziği gayet yerinde olan kadınlar ekstra bakımlı olmasını seviyorlar.
Master hanım ben 23 yaşında bekar bir erkeğim ben sevdiğim kızın&kadının&bayanının Yüzüne bakarım vücut çok önemli değil önce yüz önemli benim için yanı bugüne kadar hoşlandığım bütün kızların yüzüne baktım yüzü güzelse sorun yok Vücut olarak görüşüm ise normal veya normal üstü olmasını tercih ederim bence fit olalı İşte böyle 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Fiziği çok güzel yüzü çok güzel bakmaya kıyamazsın ama karakter yoksunu kişilerle tanıştım... Yüzüne tükürmeye bile yönelmezsin o kadar mide bulandıriciydilar
Hayır sadece bir erkekte vücut değil benim için önemli olan sürat yapısı önemli madem sadece dış görünüşten konuşuyoruz ben zaten öyle çok aşırı kaslı erkekleri sevmiyorum yani birazcık bira göbeği şart daha güzel daha hoş duruyor hemde emin olsunlar yani bir çok kız kaslı bir vücuda sarılmak dansa ufak bir göbeğin üstünde uzanmayı tercih ederim her zaman
Önce dış güzelliği ister insanlar. Sonra fiziğe, sonra karaktere bakılır. Sonra da önce karakter red edilir, sonra kişinin kendisi. Çoğu insan ilişkileri böyledir. Ben evet yüz güzelliğine bakarım.