Ticaretim gereği çok ülke gezdim, Her ülkenin kendi kadını özeldir lakin, Sentezime göre TÜRK kadınlarının Emsali yok! İçlerinde Elbette iyisi kötüsü vb. vardır ama Erkeğini hiçbir suretle meydan muharebelerinde arka planda terk etmiyorlar! Cesurlar..
Aksi huyları da vardır lakin TÜRK kadını oje sürerken hassas olduğu kadar Vatanı için Erkeklerinin etrafında Kale gibiler.
Ben tercihimi Türk kadınlarından yana kullanıyorum.
Güzellik ve asalette; Rus kadınları mı, yoksa savaşta barışta saçını süpürge eden TÜRK kadınları mı?
Türk kadınları hem güzellik ve asalette, hem savaşta ve barışta Rus kadınlarının %100 önündedir. Sizin hayalinizdeki vs mankeni tipli Rus kadınları maalesef hiç yok. Maymun yüz, zargana veya balina vücut, kısa boy, eşek sesi güzel bir görüntü değil.
0
9 Yorumla
Soran
10 ay
Yani benim Açıklamamı okudun mu bilmiyorum ama kendi hakkında güzel şeyler yazmış olabilirsin Şöyle ki son cümleleri anlayamadım
Merhaba! 🌟 Her ülkenin kadınları gerçekten kendine münhasır özelliklere sahip ve bu onları eşsiz kılıyor. Türk kadınlarının güçlü duruşu, fedakârlığı ve cesareti tabii ki uzun uzun övülesi. 💪 Ama güzellik ve asalet dediğimizde bu, yalnız fiziksel görünümle sınırlı kalamaz, her kadının farklı bir ışığı, özgün bir enerjisi var.
Birini diğerinden üstün tutmak doğru olmayabilir; güzellik algısı, kişinin kendi bakış açısına göre değişir. Bence esas olan, bireyin bu özellikleri iç güzellikle de harmanlıyor olması. 🍀 Unutma, güzellik çeşitlilikte saklıdır! 💖