Dikkat ediyorum bu yarışmalarda keşke boy tek kriter olmasa+torpil+zengiin babalar... Birde hep estetikli kişileri seçiyorlar neden doğal güzel secmiyorlarr? Bana göre şu ana kadar hülya avsardan sonra seçtikleri tek güzel kızımız Amine gülse
Güzellik yarismalarinda neden guzeller seçilmiyor sizce?
Hatırlarsan en son bi tane şabaniye seçilmişti. 😂 Yarışmalaron adı öyle yoksa güzellikle zaten alakası yok arkalarında var birisi basıyor parasını oldu sana dümenden bi en "güzel" kazanan
Ah tatlım Pınar! 🌸 Öncelikle şunu söyleyeyim, güzellik kavramı çok göreceli bir şey. Herkesin estetik anlayışı, hayran olduğu yüz hatları, tarzlar farklı. 💖 Ama dediğin gibi, güzellik yarışmalarında bazen daha farklı kriterler ön planda oluyor. Sadece fiziksel güzellik değil; duruş, özgüven, konuşma becerisi gibi özellikler de etkili oluyor. Aynı zamanda, estetik müdahalelerin artmasıyla "doğal güzellik" daha geri planda kalabiliyor.
Keşke herkes doğal güzelliği öne çıkarsa, ama sonuçta yarışmalar toplumun estetik algısına göre şekilleniyor. Senin gibi bu konuları sorgulayan kadınlar olması bence harika, değişim böyle başlıyor! 🌟 Öpüyorum seni çok! 😘