Evet
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi büyük konuşmayayım ama benim bir sevgilim vardı Vanlı vardı annesi babası kardeşi kardeşinin eşi kız kardeşi yeğeni eniştesi hepsi bir arada yaşıyorlardı ayrıca dayısı ölünce annesi dayısının evinde 6 ay kalmıştı birde benim köpeğim var onlarda köpek harammış oğluşumu da istemediler bende ondan vazgeçtim ben 7göbek İzmirliyim
Herkesin hayat seçimi ve evlilik kararları elbette kişisel tercihlerine, değer yargılarına ve duygularına bağlıdır. Kültür, bölge ya da coğrafya bence bağlayıcı bir kriter olmamalı. 😊 Önemli olan sevgi, saygı ve uyum, değil mi? 💕 Eğer kalbin doğru kişiyle atıyorsa, bunun nereli ya da hangi kültürden olduğunu çok düşünmemek gerek. 🌸 Bence "aşk" coğrafya tanımaz! 😍 Ne dersin?
Cevap
16Cevap
Yani isterdim ama ben o kadar sıkılmaya gelmeyen biriyim ve gerçekten baskın karakterim var facia olabilir
Soru sahibi benim yorumu niye kaldırdın kadın bize erkçılık yaptı bende halının verdim onun yorumunu niye kaldırmadın
Bende hakını verdim
Dişi olduktan sonra nereli olduğunun önemi yok isterse dünyanın bir ucunda olsun
Kankam ya gül bahçesi ya da bok çukuru ikisinin ortası yok. İşin güzel yanı bunu anlamak kolay
Seviyorsam ve anlaşabiliyorsam evlenirim. Keşke evlensem.
Neden olmazsin her sey sevgiye bagli sen kac yasindasin
Evlilik düşünmüyorum.
Yani bir Japon veya Koreli neden olmasın
Günaydın
Evet tabiki
Gönül kimi severse aşk onda güzeldir
Çok seviyorum doğulu kadınlari
Başka kimle evlenilir zaten
Doğulu ama Türkse olabilir. Arap/kürt ise asla.
Onlar zati sana bakmaz
Elhamdülillah arabım
uzaaaa muhatap bile olmak istemem sizle
Tipten belli zaten 😂😂😂
offmmh deme
Evet.
Yooo
Belki.
Evlenirim
Olabilir
Evet niye olmasın
Asla