Doğulu birisiyle evlenmenin iyi yönleride var kötü yönleride, mesela günümüzdeki kızlarda sürekli aşiret çocuklarına denk gelinir düğünde sayısız altın takılır falan filan, annem doğulu olduğu için yakinen tanıyorum diyebilirim, çoğunlukla sinirli, kıskanç, kısıtlayıcı ve koruyucu olurlar, birisini sevdiler mi adam gibi severler, zengin oldukları da kesin zaten. d Siz doğulu birisiyle evlenir miydiniz?
Evlenilir Doğulu erkeklerin z kuşakları tam bir p, c Kürt oldukları İÇİN dışlamıyorum sadece adam değiller bugüne kadar 18/24 yaş arası doğulu tanıdığım hem cinslerim kavgada kancııı. klık yaptı kalabalık geldi ama sonra hepsini tek tek dövdüm doğuluların z kuşakları geneli adam değil 25 yaş ve üstü tanıdığım doğulu çok adam gibi adam gördüm yani şimdi beni burada linç yağmuruna tutmayın da harbiden dediğim gibi herkes aynı olucak diye bişey yok
Kardeş ben de Güney Doğu Anadolu Adıyaman çocuğuyum, has Adıyamanlı mert olur. Eline sağlık, iyi yapmışsın. Türklük de var Kürtlük de fakat yeni nesil bilmez kürtçeyi. Ben Türk yetiştirildim. Ama 4 e bir dalınmaz, bire bir dalınır, ben de çoğu doğuluyu sevmem. İsmim özgür. Sana yanlış yapmışlar kardeşim. Sik*tiret. İyi yapmışsın.
Kültür, örf, gelenek, görenek sevmem. Çoğu doğru dediğinin, kısmen yanlış galiba kültür farklılığı G. Doğu Anadolu biriyim fakat farklı düşünüyorum. Düşünceleri mantıklı olduktan sonra her insan ile evlenilir.
@hilaloenerr iyi geceler burada yeniyim ben de bir soru sordum kaldırıldı erkeklere sormuyorum abazalar çünkü. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben yazamadim xper yetmiyormuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğuluyum ve karadenizli biriyle evliyim
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
aaa ne güzel, flörtüm karadenizli bakalım anlaşabilecek miyiz. d aileni nasıl ikna ettin bizimkiler ilk başta yok istemiyoruz falan filan dediler ama sonra tanışınca fikirleri değişti
Tanıdıkça zaten fikirler değişiyor emin olabilirsin. Eşimin ailesi de benim hakkımda ön yargılıydı. Ama tanıdıktan sonra işler değişti. Gayette aile ilişkilerimiz güzel. O yüzden en yakın zamanda tanışmaya bakın :)
doğulu ne ya doğulu batılı diye bir kavram mi var hangi şehir hangi il onu yazman daha kibar olur du bence
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
genelleme olarak doğu dedim çünkü aklımda belirli bi şehir yok? muş desem ne olur bingöl desem ne olur diyarbakır desem ne olur üçü de aynı bölgede, oyüzden genelleme yapıyorum. d kibarlığımı da senden öğrenecek değilim ;)