Evlerden ırak mı dersiniz😂
Ben şahsen özgür evlilikten yanayim...
Evlerden ırak mı dersiniz😂
Ben şahsen özgür evlilikten yanayim...
Hanımefendiler kadınları dövenleri sevebiliyor, kadınları öldürenleri sevebiliyor, kadınlara işkence yapanları sevebiliyor ama kendi annelerine hayırlı evlat olanları sevemiyor. Türkiye'ye hoş geldiniz. 😊
Teşekkür ederim. 😊🙏
Ben sevgiden sevgiyi anlarım. Ana kuzusundan da annesini çok seven evladı anlarım. Annesinden ayrı karar alamayan çoluk çocuktur ya da olgunlaşamamış bireydir. İkisi farklı şeyler bence de...
Anası iyiyse evlenilir
Bir adamla evlenirken annesine veyahut ailesine nasıl davrandığına bakarsın annesini el üstünde tutan eşinide el üstünde tutar.( Annesiyle eşi arasında ki dengeyi kuramayan erkekler hariç )
Hepimiz annemizin kuzusuyuz. Tek fark ayrismamiz gereken yerde ayrisabiliyoruz. Annesi ile esini kiyas etmiyor ayri deger veriyor ve tam bir liderlik yapiyorsa evlenilir.
O ayrımı bilmeyene ana kuzusu diyoruz zaten
Teşekkür ederim.
👍
Cevap
40Cevap
Evlenmem
Ana kuzusu nasıl olur sence? 2 cümleyle tanımlayabilir misin?
Annesiz büyüyen biri olarak fazla ana kuzusu erkekler bana çok itici, sünepe geliyo. Onlar henüz anne eteğinin altından çıkamamış tipler. Uzak durmak daha iyi. Herseyin sınırı var.
zenginse evlenirim :d bırak kızın ana kuzusu olmasını zenginse valla anasıyla bile evlenirim :d tek kriterim zengin olması ksfdkskdfs
Cinsiyet ayırmaksızın kendisi aile olacağının farkinda olmayan anne kuzusu ile evlenmek hayatının hatası olur.
Ben kızların yerinde olsam asla böyle bir erkekle birlikte olmazdım ki ayrılan boşanan kişilerin çoğu bu sebebi anlatıyor.
Ana kuzusuyla evlenen yandı anne yapabılrmıyim yok oğlum bir ay cezası var gelin ayvayı yedi 🤭
Evlenirdim, annesine kraliçe gibi davranan, beni üzmez 😃
Kesinlikle evlerden ırak insanlar aile kurma bilincinde olmalı.
Çekilmez ana kuzusu olan erkek de kadın da çekilmez. Herşeyine annesi karışır sevmem
Herkes ana kuzusu bence ama abartmayan biriyle evlenirdim
Büyük konuşmayayım ama büyük sıkıntılar oluyor, istemem.
ana kuzusu biriyle asla evlenmeyin :D :D dünyayı dar eder size ortada olmak en iyisi
Annesine hürmet, dünyanın en kıymetlisine hürmettir. Gocunmam. Ama annenin sevgisi ayrı, eşin sevgisi ayrı olur. Seviyeyi belirleyemeyen olgunluktan uzaktır zaten.
Benden uzak olsun erkeği önceliği olmayacaksam kendisininde olmamasından yanayım
Eğer böyle bir problemin varsa sevgilin veya dusuncelerindeki insan ana kuzusuysa bence bana yaz paylasamiz gereken yerdeyiz çünkü yıllardır ana kuzusu biriyle birlikteym malsf ve çok problem ama gel gör ki evlenicez.
Evlenemem sanırım kriz geçirmek istemem çünkü TLC de ana kuzusu diye bir program vardı o aklıma geldi öyle bir şey olmamasını tercih ederim
Annesinden kopuk olan kişi daha kötü ama ana kuzusu da çekilmez bize ortası lazım
Ben zaten evlensem ailelerin bilgisi olmadan evlenirim gizlice ikimizin arasında
anaç ruhlu bir kadın olarak sen öyle erkeğe hem eşlik hem analık yaparsın :D
😂😂😂 Sanmıyorum bu soruya evet diyeceğimi. Ana kuzusu ve ben 😂
Annesine çok bağlı olmasın annesinin etkisi altında kalırsa iş zor
Özğür evlilik ne yahu
Teşekkür ederim aydınlatıgın için
Çok zor yaa istemem
Özgür evlilikten kastın?
O düşüncene katılıyorum üçüncü şahıs kim olursa dahil olmamalı
Aile anne baba sevgisi bağlılığı ayrıdır ama yuva kurduktan sonra artık sen aile olmuşsun
Benim için problem değil. Detayı bende kalsın :)
Aman aman yani benden uzak
Annesi bana karşı iyiyse neden olmasın.
Kesinlikle evlerden ırak bir durum
Ana kuzusu zor ya aman aman
Mümkünse benden uzak olsun
Yok ya çekilmez o 🤦🏽
Evlenme Allah askina yazik edersin kendine
Yok yok en çok beni sevsin
ne var ana kuzusu olmakta
Evliliğin özgürü olmaz
Çekilmiyorlar hiç o topa girme
23 yıldır elime kadın eli değmedi abla