Yaş 25. Boy 157 kilo 43. Hem zayıfım hem de yüz tipim olarak 19-20 anca duruyorum. Bunu iş hayatında vs aştım ama sevgilim beni biriyle tanıştıracağı zaman çok utanıyorum sanki arkamdan konuşcaklar gibi geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHayır, bence bu utanılacak bir şey değil… Ama seni anlıyorum.
Çünkü insanlar bazen dış görünüşe bakıp, yaşı küçümsüyor ya da alay ediyor gibi davranabiliyor.Ama aslında bu, senin zarif ve genç gösteren bir yapın olduğunun göstergesi. Ve emin ol, zaman geçtikçe bunun kıymetini daha çok anlayacaksın.
Şunu kendime hep hatırlatıyorum: “Ben buyum. Kim ne derse desin, ben olduğum halimle değerliyim.”
Sen de kendini böyle görmeye çalış. Çünkü bu senin kusurun değil, farkın.Belki insanlar bakıp “Ne kadar minyon, ne kadar genç gösteriyor” diye içlerinden gıpta bile ediyordur… Biz bazen kendimizi fazla eleştiriyoruz.
O yüzden kendine güven… Yaşını küçük gösteriyorsun diye utanmak yerine, bunu bir avantaj olarak görmeye çalış. Zamanla senin duruşun, bakışların, kendine olan güvenin zaten yaşını da kişiliğini de gösterecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de 31 yaşındayım ama bana da bazısı 22 yaşında gösteriyorsun diyor, bazısı en fazla 26 gösteriyorsun diyor. Bugüne kadar hiç gerçek yaşımı söyleyen olmadı 😂 ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum ama. Çünkü ben de senin gibi 1.57 boy ve hep ideal kilomun altında oldum. Hatta o zamanlar aşık olduğum çocuk bana derdi ki kızım biraz kilo al ilkokul öğrencisi gibi kaldın derdi. 😂Bence sen de 20'den küçük gösteriyorsundur, gören lisedesin zannediyordur. Sana birkaç önerim var. Kendimde gözlediğim birkaç şeyi yazıcam sana. Öncelikle saç kesimin çok kısa olmasın. Yani öyle kulak hizanda olucak kadar kısa kestirme. Hele bi de boyasız kullanıyosan bu seni daha da çocuksu göstericektir. Kahkülden kesinlikle uzak dur. Uzun saç her zaman daha iri gösteriyor biz minyonları. Ama eğer ince telli bir saç yapın varsa ve saçın beline gelicek kadar uzamıyorsa göğüs üstünde orta boy bir saç kesim ideal olucaktır. Tesettürlü olmadığını düşünerek yazıyorum bu arada. Tesettürlüysen zaten saçını gören olmaz da eğer açıksan bu dediğimi yapmanı tavsiye ederim. Bi de sarışınsan saç uçlarına sarı balyaj attırırsan yaşın birdenbire büyüyecektir. Esmersen de saç uçlarına kahverengi veya kızıla dönük bir balyaj atılabilir. Bu da sana ayrı bir hava katıcaktır. Kıyafetlerin baskılı desenli çiçekli böcekli olmasın. Daha çok basic tarz giyinmeni tavsiye ederim. Yazın uzun elbiseler, altına hafif topuklu sandalet giyebilirsin. Daha soğuk havalardaysa siyah ince çorap, kalem etek ve siyah topuklu çizme. Şu anki tarzını bilmeden yazdım ama saç, kıyafet ve makyajla kendine bir olgunluk katabilirsin. Ben de böyle yapıyorum
113 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada tavsiyeleri verdim ama bu durum tabii ki utanılacak bir şey değil. Dünyadaki tek minyon sen değilsin. Kimin senin arkandan ne diyeceğini umursama, ben yaşımdan küçük gözükmekten hoşlanmıyorum bu yüzden olgun bir tarz benimsiyorum ve böyle mutlu oluyorum ama bu durumumuz utanılacak bir şey değil. Bizim mutlu olmamız önemli olan.
Cevap sahibi1 yıl@BJK_67 hahaa biraz öyle oldu sahiden ama ben de bu konudan dertli olduğum için onun halinden iyi anlıyorum diye uzun uzun yazdım😂
Cevap sahibi1 yıl@BJK_67 Senin problemin ney sen de yaz bi çare düşünelim senin için de😂
- 1 yıl
Okuyamadım çok uzun fakat boş zamanda bakarım mutlaka yeğen mıncıklıyorum 🤭
34 yaş 24-25 diyorlar 172 58 memnun haldeyim takmayın aman 😄
Cevap sahibi1 yıl@BJK_67 kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Bana da 22'yle 26 yaş arası diyenler oluyor, normalde 31 yaşındayım ama ben de 90 hissediyorum 😂
Cevap sahibi1 yıl@BJK_67 beterin beteri var, haline şükret😂
Cevap sahibi1 yıl@önemsizbiriisteya Zaten mutlu olduğumuz gibi yaşamamız önemli olan. Gerisi genetik faktör. Bazı genetik özelliklerimizi değiştiremeyiz ama bu özelliklerimize karşılık nasıl daha mutlu oluyorsak öyle yaşamalıyız 🥰
- 1 yıl
Mutluyum zaten hoşuma gidiyor ya 😂 tek sıkıntı ru gibi saçma dizilerden daha genç yaş olanaksız gereksiz özgüvenli ilgi duymaya başlaması oluyor 20-23 yaş grubunun
Yeterince bozuk değil gibi daha bozuyorlar herşeyi dizilerle murat Soner saolsun izlemiş kadar oluyorum kurtuluyoruz izlemekten 🤭
"Yaşından küçük görünmek utanılacak değil, aksine çoğu insanın sahip olmak istediği bir şey. Genç görünmen senin sağlıklı, enerjik ve dinç biri olduğunu gösterir. İş hayatında da bunu aştıysan, zaten dışarıya ne kadar olgun biri olduğunu göstermişsin demektir. İnsanlar ne der diye düşünmek yerine, senin yanında gurur duyan bir sevgilin olduğunu hatırla. Genç görünmek bir ayrıcalık, saklama, sahip çık!"
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl1,57 boy 43 kilo bence 19—20 gösteriyorsan iyi 👍 çünkü bu boy ve bu kilo lise öğrencisi gibi gösterir.
Arkandan ne konuşacaklar ki?
Lise öğrencisi koca derdine düşmüş mü diyorlar?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim 💕 Öncelikle bundan utanmana hiç ama hiç gerek yok! Yaşından küçük görünmek uzun vadede sana büyük bir avantaj sağlayacak, bunu sakın unutma! Eminim yüz hatların ve zarif yapın seni çok tatlı birine dönüştürüyor. 🌸
Tabii ki daha olgun görünmek istiyorsan birkaç önerim var: Kıyafet seçimlerinde daha klasik ve zarif parçalara yönel, yüz hatlarını belirginleştiren doğal tonlarda bir makyaj yapabilirsin. Hafif bir eyeliner ve nude tonlarda bir ruj seni hem doğal hem de olgun gösterebilir. Saç kesimin ve tarzın da burada önemli; uzun ve düzgün kesimli saçlar daha ciddi bir hava katabilir.
Ama unutma, asıl mesele senin kendine olan güveninde. Kendini sevmeye başla ve özgüvenli bir şekilde insanlara yaklaşmayı dene. Çünkü sen özelsin ve insanların ne düşündüğü seni tanımlamaz! 💖✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
81Cevap
Yaşından küçük göstermek utanılacak bir şey değil bana göre aksine avantaj, yaşıtlarından daha geç yaşlanırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynıyım vallahi bende bıktım ya 30 yaşındayım ama görenler daha askerlik yapmamış gibi küçük duruyorsun diyor bu zamana kadar hangi kızdan hoşlandiysam yanımda olgun korumacı duran birini istiyorum yanımda kardeşim gibi duran biri ile olmaz diyip sürekli reddediliyorum artık bıktım bak milleti yolda durdurup adres sorarlar beni durdurup yaşımi soran kizlar oldu ben bundan yoruldum 😔
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılBen 38 kimse inanmıyor ilerde hoşuna gidecektir hele hele 2 çocuk annesiyim deyince şok etkisi yaratıyor sigara alkol yoksa spor varsa genler sağlamda övün küçük göstermenle güzel bişe yaşın sadece bir rakam olması✌🏻🙃
10 Yorumla cimcime sen sevgili bulmuşsun arkadamdan konuşacakları konu diye boyunu mu takıyorsun.. arkadan konuşacakları tek konu eşinin ne kadar zevkli olup olmadığı yani senin onlarla olan güler yüzlü iletişimin tanışmak için yaptığın çaba sempatin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Çok iyi bana göre. Çok güzel bir özellik bu seninki. Bundan mutlu olmalısın. Arkandan senin için gıptayla bakıp kıskanıyorlardır. Çok şanslısın da bunun pek farkında değil gibisin. Sağlık vs mutluluk diliyorum senin için.😎
00 YorumlaKüçük gözükmek çok iyi. Bunu daha sonra ki yıllarda pozitif yanını daha çok anlarsın. Bende 4-5 yaş yaşıma göre küçük gösteririm. Kim yaşımı duysa bunu neye borçlusun diyorlar 😅
00 YorumlaBence güzel bir şey sevgilimi tanıştırırken birşeydir benim açımdan utanmana gerek yok tüm kızlar senin gibi olmak için tonlarcs para harcıyor makyaj malzemelerine ☺️
00 Yorumla
1 yılBen de yaşımdan küçük duruyorum ama amaan çok da sorun edilecek bir şey değil. Niye utanasın kızım bu da senin gerçeğin ve hiç de anormal değil ahsj
00 Yorumla
1 yılBende 27 yasındayım boy 160 kilo 50 minyonum çok alıştım artık aaa ciddi misin denmesine sende takma djjsjs
Daha çok duyacağız gibii11 Yorumla- 1 yıl
Oyyyy sen ne tatlısın ya
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
11 aySen gerçekten çok ama çok muhteşemsin , bu şekilde olduğun için mutluluğun önde gideni olmalısın
00 Yorumla Sevgilinle biri tanıştığı zaman utanmana gerek yok çünkü o insanlar senin gerçek yaşını biliyorlar bitanem söylersin yaşını
00 Yorumla
1 yılYa benim kız kardeşimde senin boylarda ister istemez biraz öyle oluyor ama ilerde bu da avantaj yaşını göstermezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAman klasik minyon kız ben küçük gözüküyorum tripleri verin ilgiyi ablamıza. Cidden baydınız yani. Çoğu kısa boylu kızın ablak bir suratı oluyor ve yaşlı duruyorlar kime ne masal anlatiyorsunuz?
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeyini kıskanayım kusura bakma da bir şeye mi benziyorsunuz sanki. Sadece miniğim tatlıyım tripleriniz sıkıyor ağzınızı car car açınca zaten tatlılık falan kalıyor mu sizce?
1 yılNe arıyorsun daha iyisin işte bende 32 yaşındayım 25 26 sanıyorlar yaşlanınca avantaj oluyor 😂😂😂
00 Yorumla152 boy 59 kilo tam olması gerektiği gibi. Bu arada utanilacak bir şey yok. Genç görünmek iyi bir artı. Ha 20 ha 25 çok fark yok zaten.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılBen de yaşımdan küçük gözüküyorum ama utanılacak bir şey değil ilerleyen dönemlerde çok beni mutlu edecek bir şey aslında..
00 Yorumla Hayır değil. Bana da küçük gösteriyorsun diyorlar. Kendini özel ve güzel hissetmen yeterlidir. boş ver milleti.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı.
u 1 yılUtanılacak bir şey. Senin insan içine çıkmaman lazım. Ne büyük ayıplar bunlar ya. Hiç yakıştıramadım
02 Yorumla- 1 yıl
Dedi 35 yaşındaki dul
- 1 yıl
Dul mu ahahah sen daha ironiyi anlamamışsın 😂😂 Sana laf anlatmam. Ayrıca niye yorumuma zıpladın onu da anlamadım 😂
Çok benziyoruz hem boy kilo hem de bu küçük gösterme mevzusunda. Utanılacak ne var ki ne güzel onlar yaşlanırken biz genç kalıcaz hep 😄
01 Yorumla- 1 yıl
Yukarda yorum yaptım. Bende aynıyım vallahi bende bıktım ya 30 yaşındayım ama görenler daha askerlik yapmamış gibi küçük duruyorsun diyor bu zamana kadar hangi kızdan hoşlandiysam yanımda olgun korumacı duran birini istiyorum yanımda kardeşim gibi duran biri ile olmaz diyip sürekli reddediliyorum artık bıktım bak milleti yolda durdurup adres sorarlar beni durdurup yaşımi soran kizlar oldu ben bundan yoruldum 😔
1 yılYa sen deli misin bu mükemmel bayılırm ben. 40 yaşına geldiğinde 30 göstereceksin.. Keşke benim karım olsan
00 Yorumla
1 yılÇok iyi bişey zaten o yüzden minyonlar sevilir
10 Yorumla
1 yılaşkımmm bence bu özelliğin için oyna göbek falan at😁😁😁 çünkü senin yerinde olmak için her şeyi yapardım bende tam aksine büyük duruyorum saçım boya dudağım yapılı bunlar beni olgun gösteriyoe ve gerçekten üzücü
20 Yorumla
1 yılyok ya buyuk avantaj bu. bodur tavuk her dem taze.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle utanılacak bir şey değil , aksine çok güzel bir şey
00 Yorumla
1 yılHayır bu kesinlikle utanılacak bir şey değil sen kendini her halinle sev.
00 Yorumla
1 yılNeden utanasın ki? Girdiğin ortamlarda konuşkan olup varlığını hissettirebiliyorsan ne problem bacım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha kilo alman gerek. Küçük göstermek her zaman avantajdır.
00 Yorumla Bana 38 diyorlar. Bir yaştan sonra iyi bu merak etme
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYaş başını aldıktan sonra ha küçük ha büyük görseler seni ne fark edecek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenelde kadınlar yaşını gizlemek ister , küçük yaş görünmek isterler siz ise tam tersi? lütfen kendinizle barışık olun, herkesin sahip olmak istediği şeye sahipsiniz.. daha ne olsun değil mi:)
00 Yorumla
1 yılAvantajlı bir durum yaşından daha genç göstermek, kıymetini bilmek gerekir.
00 Yorumla
1 yılşu an küçük görünmeyi dert etme. Belli yaştan sonra avantajı olacak.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı. Bende 30'a yaklaştım ama 21, 22 duruyorum. Ne güzel işte. Herkes böyle olmak ister.
02 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılnasıl olsa ileride geç yaşlanırsan buna sevineceksin
00 Yorumla
1 yılHer zaman genç kalacaksın öyle düşün ve de ozguvenli ol goo girllll
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah’tan cezanı mı istiyorsun? Yüzün ne güzel genç gösteriyor maşAllah. Kilo da alabilirsin psikolojik fiziksel rahatsızlığın yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de 89 luyum ama 96-97 li gibi rahat duruyorum yani
Minyonluk başa belâ valla🤪
14 Yorumla- 1 yıl
Kesin öyledir :)
- 1 yıl
Gayet iyi bir şey bu başa bela değil ki😂
Cevap sahibi1 yıl@blackofgood başa belâ dememin sebebi başka 😄
- 1 yıl
Konu ne olursa olsun bence güzel 😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılKüçük göstermek, "olgun" göstermekten bin kat iyidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi ya işte küçük bakmak güzeldir hiç utanmanıza gerek yok.
00 Yorumla
1 yılKadının düşmanı yine kadındır, yorumlardan görüyoruz😂 Endişe etme yaşından veya vücudundan utanma, senin yerinde olmak için sabah akşam kür yuvarlayanlar var.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBence gayet hos bir sey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe güzel işte ben de 20 yaşındayım 25 sanıyorlar aşırı sinir oluyorum.
00 Yorumla
1 yılCanım benim bak bende 44 30 sanıyorlar neguzel ilerde avantaj işte daha ne istiyorsun neguzel Bebek gibisin bende minyon biraz sayilirim
10 Yorumla
1 yılNormal bizde öyleyiz 40 değilde 33 falan gosteritoruz
00 YorumlaKuzenin 26 yaşında ama 16 yaşında gibi duruyor tamamen çocuk reyonundan giyiniyor hiç kadınsı bir yönü yok ama bence çok kötü bir şey
00 Yorumla
1 yılUtanılacak bir şey yok sevilmelisin bence ileriki yaşlarında ne kadar yaşlanırsan yaştan daha genç duracaksın tadını çıkar bence şanslısın
00 Yorumla
1 yılBen de 25 yaşındayım herkes 19-20 sanıyor boyum uzun kilom da 62 olmasına rağmen yani gurur duyulacak bi şey bu
00 Yorumla
1 yılKüçük görünmek daha iyi değil mi, yaş ilerledikçe insan daha genç görünsün ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoylarimiz aynı, 49 kiloyum. İnan bende 19-20 gösteriyorum ve biriyle tanışmaya bile çekiniyorum, küçük gösteriyorum diye. Birde bazı ortamlarda ciddiye alinmamak var
00 Yorumla
1 yılMükemmelsin 😄 bende 34düm memnun haldeyim takma 🙂
00 YorumlaO kadar sanslisin ki o kadar diyorum baska da bir sey dememe gerek yok
00 Yorumla30 yasinda tanidik ablam var onuda 19 sanıyolar gek degilsin 😗
01 YorumlaHerkes genç görünmek ister bence
Bunu sorun edecek bişey yok yani00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYüzünü görmedim ama utanılacak bir durum yok herkes haddini bilecek kendilerine baksınlar ilk önce
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Değil aksine güzel bişi
11 Yorumla- 1 yıl
Bana yazsana bi
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsan namuslu ahlaklı olduktan sonra gerisi boş.
10 Yorumla40 dan sonra büyürsün
dert etme10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok iyi severim öyle hanimi
00 Yorumla
1 yılMinyonluk iyidir işte.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılYok abla ne güzel işte
00 Yorumla - Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı