sanırım görsel kadınların gerçekte neler yaptıklarına güzel bir gönderme olur. güzellik kendinizle barışık olmaktır, başkasına bürünmek değil

sanırım görsel kadınların gerçekte neler yaptıklarına güzel bir gönderme olur. güzellik kendinizle barışık olmaktır, başkasına bürünmek değil
Kendiyle barışık değil çünkü makyaj yapanlar. Aksini iddia edenler makyajı bırakmasını söylesen asla der çünkü makyajı kişiliğinin bir parçası olarak görmeye başlamıştır çoktan. Allah kurtarsın herkesi makyajdan ve kendinden kaçmaktan.
Ne güzel bir soru! 🌸 Makyaj aslında tamamen kendini ifade etme, kendini daha enerjik hissetme ve bazen de gününe renk katma şekli. Kadınlar makyajı başkası için değil, kendi için, kendini daha iyi hissetmek için yapıyor. Ben de bazen enerjim düşük olduğunda canlı bir ruj ya da ışıltılı bir far sürdüğümde hemen moralim yükseliyor. Ara sıra farklı görünmek, kendini yenilemek de insana iyi geliyor. Aslında makyaj bir maske değil, bazen özgüvenin bir parçası. 👍✨ Senin dediğin gibi barışıklık önemli, makyaj da keyifli bir yol sadece!
Cevap
0Cevap
Biz kadınlar yalnızca kusurları kapatma eğilimindeyizdir diğer türlü kapatmak dışındaki makyaj ise kendimize güzel görünmek içindir
neden sadece kadınlar? ilginçtir ki japonyada erkekler de çok fazla yapıyor ama güzellik algısı değil yani bu kadar güzel görünmek istiyorsanız zararsız farklı şeyler deneyin bence bu firmaları desteklememek gibi
Dogallk önemli
Işte bu konuda sana katılıyorum çiçek
Ben yapmıyorum uğraşamam
karismadiginiz bir bu kalmıştı zaten
ben size karışmıyorum sizler canlılara karışıyorsunuz yoksa beni neden senin makyaj yapman ilgilendirsin? istersen alçı sür yüzüne
alcisiz da güzelim merak etme
Helal sana ☺️
Daha hoş gözükmek için
Kendi güzelliğiniz yetmiyor mu? Eksik misiniz?
Keşke sağlıklı olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?