Kadınlar makyaj yapmadan sade halinizle olsanız daha iyi olmaz mı?
Sonuçta çok makyaj erkeği yanıltan bilir.
Dünyada örnekleri yaşandı
Evlenene kadar hep makyajla gördü kadını sabah uyandı makyajsız kadını görünce benim eşim değil dedi beni makyajla kandırmış dedi ve ilk celsede boşandı 🤗😀
Baktığınız her şey önce göze hitap eder bilirsiniz
Çünkü gercek yüz ile makyajlı yüz arasında çok fark var.
İki tane yüz kullanmayın biz erkekleri de zordurum da bırakmayın🙏🤗
Sonuçta çok makyaj erkeği yanıltan bilir.
Dünyada örnekleri yaşandı
Evlenene kadar hep makyajla gördü kadını sabah uyandı makyajsız kadını görünce benim eşim değil dedi beni makyajla kandırmış dedi ve ilk celsede boşandı 🤗😀
Baktığınız her şey önce göze hitap eder bilirsiniz
Çünkü gercek yüz ile makyajlı yüz arasında çok fark var.
İki tane yüz kullanmayın biz erkekleri de zordurum da bırakmayın🙏🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yiğit bir soruyla makyaj sektörünü bitirdi. Gurur 💫👏
Makyaj sektörünü bilmem ama galiba artık makyaj yapmazsın doğal olrak gezersin 😀🙏
Aynen Yiğit 💫 Ben de bu mesajını bekliyordum yıllardır 🙇♀️💅
Ozaman beklen gün bu günmüş 🙏🤗
Bazı kadınlar ufak dokunuşlar yapıyor, o çok güzel oluyor. Ama böyle aşırı makyajlı tarzları ben de sevemedim.
Sonuçta erkeğin gözünü boyatiyor kendisinin üzerinden seni etlimis oluyor boyası 🙏😀
Allah'a şükür daha etkilenmedim reis ama çok da bir şey diyemiyorum. 😅 ben de saçıma başıma bir şeyler sürüyorum krem, maske falan. 🙂 Çok laf etmemek lazım.🙂
Kardeşim sende şu makyaj işini bırak erkeklerin kadınlardan biraz farkı olsun yakışmaz 🤗🙏
Töbe töbe, üstad başıma iş açacaksın ne makyajı? 🙂 Ufak dokunuşlar diyelim. Wax, sprey falan. 🙂Makyaj sayılmaz.
Saydığın şeyleri diyorum kardeşim
İyi sen bilirsin nasıl istersen 🙏🤗
keşke birazını da siz yapsanız da bi şeye benzeseniz
Ben bir şeye benzemiyorum zaten makyaj yapar isem tümden yok olurum 😀🙏
Dünyanın en güzel kadınları bile makyaj yapıyor 🙂 Demek ki gerekli bir şey 😂
Dünyanın en güzel kadınların da bir kusur varki yapıyorlarlar 🤗🙏
Dünyanın en güzel kadınları siz nerden taniyorsunuz 😀🙏
Herkes de var işte o kusurlar. Az ya da çok 🤠 Internetten bile bakabilirsin, prenses gibi kızlar da bile makyaj var
Demek ki kusur kapatmak için makyaj yapıyorlar
İşte doğal kurları makyajla kapattığınızda erkekler direk makyaja bakmış oluyor ve bu da göz yanılması olmuyormu yani 😀
Sizin de sakallarınız kesilince, tüyleri kırpılmış koyun gibi minicik kalıyorsunuz. Biz bir şey diyor muyuz? 😂 Biz de ona kaldıysa saç sakal uzun tanıyoruz sizi ama sevgili olunca saçınızı keloğlan saçı yaparcasına kısaltabiliyorsunuz. Biz de başta gördüğümüz versiyonu bulamıyoruz ne yapalım 😂
🤣🤣🤣🤣
Bizde saç sakalmı bıraktı kadınlar
Moda diye canım bıyık bırakan kadınlar var🤣🤣
Pantolon erkeğen giyindigi siz kadınlar yindiniz hep bizlere ben zemeye çalıştınız
Sevgilimin doneminde makyajsız yanımıza gelmiyorsunuz kadiriliyoruz ilk gecenin sabahı makyajsız sizleri taniyamiyoruz
İlk gün de pişmanlık başlıyor
🙏😀😀
Giyiniyorsunuz giri esortmani akşama kadar TV izlersiniz kumanda bozulunca aşkım kumandayı bozdum dersiniz 🙏😀😀
Bizler evlenince saçımızi kesip imaj değiştiriyoruz sizler evlenince makyaj siz halinizle neyi değiştirmiş oluyorsunuz acaba 🙏😀😀
Siz de etek giyin de ödeşelim o zaman abicim. Giymek istediniz de elinizden mi aldık? 🙂 Ayrıca yüz güzelliği için evleneceksen evlenme. Bir kadın bakımlıysa zaten ne kadar çirkin olabilir? Erkekler de evlenince salıyor kendini. Kokmuş çorabını etrafa atan ve eşine 1 tane çiçek bile almayan çok adam var. Kadın bu mağara adamının yanında jartiyer mi giysin?
Etek giyin İskoçyalılar var çokta kötü durmuyor
Onlara hakaret oluyor soyledikleriniz
Yüz güzelliği dediniz kişi önce
Bu durumun üç cemresi vardır
Göze hitap eder
Sonra kalbe
Ve en sonda bedenin tümünü sarar ve zaferini ilan eder
Erkekler buna çözüm buldular
Çiçek olayına
mezardan, belediye parkından veya komşunun bahçesinden toplayıp götürüyorlar atık malum biliyorsunuz ekonomi kiriz var🙏🤗
Artık Çorap yok babet var bir yiniyor ve atıyorlar yıka derdi yok 🙏😀
Bir erkeği eylemek için illa katı yeremi gerek var
Şalvar giyinsin 🙏😀
Eskiden ekonomi bu kadar kötü değildi ama yine alınmıyordu. Geçiceksin o işleri 😂😂😂 Ayrıca hiç de hakaret olmuyor. Ben tüm erkeklerden bahsetmiyorum. Böyle düşünenlerin genelinden bahsediyorum. Pembeden korkan, etekten korkan, rujdan korkan ve görünce kaçmaya çalışan, ıssıracak sanan erkekler var ya onlara söylüyorum 😂😂😂
Eskinde ekonomi bu kadar kötü değildi ama para yoktu 😀🙏
Belediye parkalara çiçek ekmezdi mezalara girmek yasakti komşunun bahçesine girseydin hırsız diye kurşunladı 🙏😀😀😀ne yapsın erkek bu durumda ne yapsin kendimi öldürsün 😀🙏😀 korkmuyoruz aslında içi dışı doğal olanı kadınlar bizlere daha çok çekişi ve samimi geliyor
Pantolon yerine şalvar giyin sende sorun yok
Mesela ses sanatçısı Koray Avcı hep salvarla geziyor😀🙏😀
Eve bu saydıkların sadce bir kişinin yüzüne ve bedenin de görünce korkuyoruz o da Bülent Ersoy
Gözünde canlandir o makyajı ve üstünde ki kıyafetleri kim korkmazki 🤣🤣🤣
Erkeķlern parasını nasil harcarız diye düşünürüz makyaj ürünleri çok pahalı zaten harciriyoruz 😂😂
Benim üni gidene kadar hiç makyaj mazemem olmadı zaten çok güzelde değilim makyajda yaramıyor 😂
Hep erkeklere karşı bir eylem planınız var zaten 😀
😂😂aynen öyle parayı be yapacak ben oldum zaman elin karısıyla yer şerefsiz işte
Aynen öyle öldüm zaman gider başkasıyla yer parayı
Sen bence onu öldürürsün bu gidişle 😀
Evli deglim hiç bile olmadı yaş 22 😂🥺
Olsun sonuçta birinin canını okuyarak parasını yiyorsunuz 😀🙏
Yok valla kimsenin parasını yemem şaka yaptim zaten su bile istemem utaniirm bana yakışmaz zaten 😂😊iyi aksmaalr çok teşekkür ederim
Umarım öyledir iyi akşamlar 😀🙏
Ben yapmıyorum
Yapanlar için geceli kendine güvenen ve kusurları pek olmayan birisiniz ozaman 🙏🤗
ne alaka
Düşünür ise. Çok alaka 🙏😀