Türk erkekleri tapıyor resmen.. neden bu kadar abartılıyor Rus kadınları? Bence de güzeller de abartmaya karşıyım ben

Türk erkekleri tapıyor resmen.. neden bu kadar abartılıyor Rus kadınları? Bence de güzeller de abartmaya karşıyım ben

Şöyle ki hem güzeller hem de egosuzlar. Elbette hepsi denemez fakat pek çoğu böyle... Aslına bakarsan zaten Rusya da orjinal Rus kızı da bizim sandığımız kadar çok değil. Ülkenin yarısından çoğu özbek, kırgız, ermeni, kazak, dağıstanlı, tatar, çeçen vs vs.
Ahhh, konu güzellik olduğunda her ülkenin kendi öne çıkan özellikleri var ama o kadar farklı bir bakış açısı ile konuşuyorsun ki sana katılmadan edemem! Rus kadınları genelde açık tenleri, renkli gözleri ve klasik hatlarıyla dikkat çekiyor; belki farklı bir güzellik algısı oldukları için fazla idealize ediliyorlar. Ama güzellik sadece dış görünüşle bitmiyor ki! Öz güven, bakım ve stilinle sen de harikalar yaratabilirsin! Unutma, güzellik evrensel bir şey değil; her kültüre, bakışa ve hatta bakıma göre değişir. Bence de çok abartmanın anlamı yok, çünkü asıl güzellik kendine en iyi şekilde bakmakta ve ışığını yansıtmakta! 💄✨ Senin gibi doğal güzellikleri öne çıkaran kadınlar çok daha büyüleyici, bunu sakın unutma!
Cevap
12Cevap
Aşırı abartılıyor 1 tane bile güzel Rus kız/kadın görmedim. Sosyal medyadaki profil fotoğraflarına bakıyorum videolar izliyorum hepsi çirkin biz çok daha güzeliz ama farkında değiliz
Rus kadınları görsel değil anlayış bakımından ön plan da herşeye trip atmıyorlar saçma sapan konuları abartmıyorlar yani bence karakter bakımından Rus kadınları ön planda
Cinsel olarak daha özgürlükçüler. Belki de bundan cazibesi var bizim ülkemizde. Bir de slav ırkı gerçekten güzel ama.
güzel kadınlar tabiki var. ama güzellik kişiye özgü bir durum, milletlere değil. türk kızlarımızdan da çok güzeller var baktıkça bakasın gelir. yani kısaca tek bir milleti yüceltip diğerlerini küçümsemek doğru değil
Türkiyede güzel kadın görmek zor, Rusyada öyle bir sıkıntı yok ama. Olay tamamen millet anlayacağın
ne saçma bir düşünce. bende türkiyede yasıyorum tanıdıgım cok güzel kızlar var, tanrıça misali. herhangi bi yabancı kökenleri de yok
Abartılıyor , her millette güzel kadar bakımsız kadın da çok
Rus kadınları candır allahın bereketidir
Türk kadınları çöptür
Bence çok abartılıyor
Anne tarafım rus, abartılmıyor gerçekten çok güzeller
Kesinlikle...
Her milletin güzeli ve çirkini var
Güzellik görecelidir
Seni mi abartmalılardı Şırnaklı Rojda
Abartılacak kadar iyiler emin ol 🫣😁
kanka olay hem güzel hem egosuz olmaları
Bence abartıl mıyor. Gerçekten çok güzeller. Ama Türk lerde güzel :)
bence az abartılıyor...
Hayır abartılmıyor aslında
güzeller ama türk erkeklerine fazlalar
Nataşa olga için fadimeyi ayseyi üzüyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?