Bence baya abartılıyor ülkede öyle bir algı oluşmuş toplum algısı diğelim yıllardır yani bence çoğu bir birine benziyor sarı saç mavi göz uzun boy falan pek bir farkları yok gibi esmer ve kumral kadınlar daha güzel geliyor herkesinde sarışın sevdiğini düşünmüyorum ama sarışın olup beğendiğim kadınlar da var tabi ve şunuda söylemek istiyorum türk kadınlarını çok eleştiriyorlar Ruslara karşı hep bir karşılaştırma var belki türk kadınlarında daha güzelleri var her ülkede gerçi öyle bu konuda ayrım yapılamaz karakter olsun yüz olsun bence erkekler cinsel anlamda daha çok Ruslara bakıyor her ülkeden güzel güzel olmayan iyi veya kötü insan vardır bunu unutmayın erkeklerShelley hennig 😍Bu kadın Amerikalı teen wolf ile tanıdım çok masum bir yüzü var ve güzel bir kadın beğeniyorumSharon stone 😍şu an yaşlandı ama gençliği çok güzel 😍Bilmeyen zaten yoktur oda Amerikalı ve çok güzel ve Seksi bir kadın aynı zamanda zeki de o çekici bakışlarından anlayabilirsinizTürkan Şoray 😍Biricik sultanımız Türkan Şoray oda bir Türk kadını ve güzel kadınsı bir kadındı gençliğin de burnu her ne kadar estetik olsa da şimdiki gibi hokka herkeste olan burundan yapmamış kendi burnu gibi duruyor böyle bakan kadın yok şahsen farklı bir kadın Türkan Şoray saçlarıda bir o kadar havalı güzeldiEn beğendiğim Monica belluci 😍Bu kadın gibisi hiç yok bence çok farklı aurası kendisi güzel Seksi çekici ne sayarsak var kadında kendisi yarı italyan yarı İranlı ve çok güzel şu an yaşlandı ama yine güzel eskisi kadar olmasada😍Meral Zeren 😍Bu kadını da eski filimlerden çok beğenirim çok farklı güzel saçlar güzel masum bir yüzü var ve çok kadınsı bu kadın fazla ünlü olamadı şuanki hali çok değişmiş eski hali gibi değil genel olarak bu kadında güzel kendisi AdanalıLalisa Manoban 😍Bu kızı da çok severim daha çok sevimli tatlı bebek gibi ve çokta yetenekli kendisi tayland'lı
ester expósito 😍Bu kızı çoğu erkek beğeniyor bence carlayla da ilgisi yok genel olarak sempatik sıcakkanlı Latin sıcaklığı ve güzelliği kendisi İspanyol göz burun saç yüz koordinasyonu harika bir kız Benim en beğendiğim ünlüler bunlar genel olarak kendi ülkemden ve başka ülkelerden ama sadece ünlüler bakımından bakmamak lazım kendi Türkiye de eminim çok daha güzel kadınlar vardır veya başka bir ülkeden demem o ki erkekler bence bu açıdan bakın :)
açık 'ten ve sarısın hayranlığı diğerlerine göre daha fazla albenisi oluyor sanırım erkekler üzerinde ama tabi Monica Belluci gibi bir kadinida hiç bir sarışına değişmem orası ayrı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen monica gibisi tüm sarışınları fet eder Onu geçtim bence sarısın ve beyaz ten o kadarda dikkat çekici gelmiyor bana
Doğru kusursuz yapıları dikkate şayan lakin doğal türk kadını daha çekicidir kesinlikle Ah birde evlendikten sonra salmasalar on numara
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çoğu kadın saldığı doğru da bakımlı türk kadını da çok fazla bence genellememek lazım Ruslar bence kusursuz değil ne biliyim tek tip gibiler aralarından beğendiğim olabilir her ülke gibi fakat soluklar bence
Elbette sana hak veriyorum kusursuz beton gibi kadın hiç sevmem sarışın hele bana itici gelir bu sebeptende esmer eşimi buldum evlendim hatta eşim bile der sevmez o diye😃
Ne güzel hep mutlu olursunuz umarım :) Bence de sarışınları da beğenebilirim sheron stone mesela ama çoğu sarışın hakkında bana soluk geliyorlar fazlada çekici değiller saçtan dikkat çekiyorlar güneş gibi durduğu için ama bir esmer kadın veya kumral kadın kirpiklerinin siyahıyla kaşının biraz daha koyu olmasıyla teninin buğday ve biraz renkli olmasıyla eğer güzelsede kadın sarışınlar dan daha dikkat çekici olur bence
Latinleri bu anlamda daha güzel buluyorum mesela Adriana Lima da Latin yani brazilyalı fazla beğenmiyorum ama kadının beğeneni çok oda esmer gözü mavi falan bence gözü köyü olsada beğenilirdi esmerliginde etkisi var
1. Sarışın renkli gözlü oldukları için ( geneli ) 2. Türkiye'de sarışın pek yok hepsi boya :D 3. Daha egosuz ve ulaşması kolay olması :D
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 . neden illaki sarışın beğenilir diye bir algımı var bana kalırsa kaşlar makyajsız hiç görünmüyor sarışınların tenleri de genelde soluk oluyor kirpikte görünmüyor falan 2. türkiyede azda olsa sarışın var ama çoğu boya yapıyor haklısın 3. tüm Rus kızlarını tanımadığın için hepsinin öyle olduğunu ima edemezsin her insanda ego diye bir olgu vardır ego, süper ego hatta fazlası zarar evet ama genelleme yapmak yanlış üstelik ulaşılması kolay olmak ne biliyim sıkıcıdır ne kadar zor olursan değerin genelde daha çok artar herşeyi hayatta emek vermeden başarmak gibidir bu
Katılıyorum ve bir çok ülkeden daha kadın attım şimdi bu kadınlar da çok güzel yine güzeller vardır elbette sadece Rus diye diretmeleri saçma geliyor bana
Evet sürü bağışıklığı dedikleri bu bence Toplumda yıllardır bu algı oluşmuş hiç güzel olmayan bir rusu görseler bile sırf Rus diye peşinden koşuyor bizim erkekler üstelik çokta güzel değiller dediğim gibi güzel olanlar muhakkak var her ırkta olduğu gibi ama çok çekici yanları yok
Manken fiziğine bir şey diyemem çekici gelebilir ama dümdüz vücuttan çok bel ince kalça hafif dolgun göğüslerin normal derecede olması yani biraz hatlı olan vücutlar daha Seksi bence zayıf olup düm düz vücut güzel değil bence
sarı saç mavi göz uzun boy artı beyaz ten işte bu sebeple beğeniliyorlar
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte yanık ten koyu saç koyu göz daha çekici bence benim fikrimce
Soran
+1 yıl
Esterin fotoğrafı yüklenmemiş internette arat link atamıyorum xper 3 olduğu için
Cevap sahibi
+1 yıl
genel anlamda slav ırkı bu özellkler sahip tabki her ülkeden güzel kadın çıkıyor ama üstteki özelliklere sahip olduklarından daha çok ilgi görüyolar
Soran
+1 yıl
İşte herkes sarı saç mavi göz sevmiyor bence kriteler bu olmamalı tabi öyle olup güzel kadınlar da var sheron stone gibi ama banada dediğim kriterlerdekiler dahada çekici geliyor erkek olarak bile
Güzel soru İşte tam bu yüzden slav Ben bildiğin yurdum insanıyım kıllı börtlü kara kaş kara göz fodul Yurdum kızıyla evlensem olan garibim çocuğa olacak. Slav anne olsun ki hiç olmazsa belki çocuğu kurtarırız.