Sizce Rus kadınları neden abartılıyor?

Bence baya abartılıyor ülkede öyle bir algı oluşmuş toplum algısı diğelim yıllardır yani bence çoğu bir birine benziyor sarı saç mavi göz uzun boy falan pek bir farkları yok gibi esmer ve kumral kadınlar daha güzel geliyor herkesinde sarışın sevdiğini düşünmüyorum ama sarışın olup beğendiğim kadınlar da var tabi ve şunuda söylemek istiyorum türk kadınlarını çok eleştiriyorlar Ruslara karşı hep bir karşılaştırma var belki türk kadınlarında daha güzelleri var her ülkede gerçi öyle bu konuda ayrım yapılamaz karakter olsun yüz olsun bence erkekler cinsel anlamda daha çok Ruslara bakıyor her ülkeden güzel güzel olmayan iyi veya kötü insan vardır bunu unutmayın erkekler
Shelley hennig 😍
Shelley hennig 😍
Bu kadın Amerikalı teen wolf ile tanıdım çok masum bir yüzü var ve güzel bir kadın beğeniyorum
Sharon stone 😍
Sharon stone 😍
şu an yaşlandı ama gençliği çok güzel 😍
şu an yaşlandı ama gençliği çok güzel 😍
Bilmeyen zaten yoktur oda Amerikalı ve çok güzel ve Seksi bir kadın aynı zamanda zeki de o çekici bakışlarından anlayabilirsiniz
Türkan Şoray 😍
Türkan Şoray 😍
Biricik sultanımız Türkan Şoray oda bir Türk kadını ve güzel kadınsı bir kadındı gençliğin de burnu her ne kadar estetik olsa da şimdiki gibi hokka herkeste olan burundan yapmamış kendi burnu gibi duruyor böyle bakan kadın yok şahsen farklı bir kadın Türkan Şoray saçlarıda bir o kadar havalı güzeldi
En beğendiğim Monica belluci 😍
En beğendiğim Monica belluci 😍
Bu kadın gibisi hiç yok bence çok farklı aurası kendisi güzel Seksi çekici ne sayarsak var kadında kendisi yarı italyan yarı İranlı ve çok güzel şu an yaşlandı ama yine güzel eskisi kadar olmasada😍
Meral Zeren 😍
Meral Zeren 😍
Bu kadını da eski filimlerden çok beğenirim çok farklı güzel saçlar güzel masum bir yüzü var ve çok kadınsı bu kadın fazla ünlü olamadı şuanki hali çok değişmiş eski hali gibi değil genel olarak bu kadında güzel kendisi Adanalı
Lalisa Manoban 😍
Lalisa Manoban 😍
Bu kızı da çok severim daha çok sevimli tatlı bebek gibi ve çokta yetenekli kendisi tayland'lı

ester expósito 😍Bu kızı çoğu erkek beğeniyor bence carlayla da ilgisi yok genel olarak sempatik sıcakkanlı Latin sıcaklığı ve güzelliği kendisi İspanyol göz burun saç yüz koordinasyonu harika bir kız Benim en beğendiğim ünlüler bunlar genel olarak kendi ülkemden ve başka ülkelerden ama sadece ünlüler bakımından bakmamak lazım kendi Türkiye de eminim çok daha güzel kadınlar vardır veya başka bir ülkeden demem o ki erkekler bence bu açıdan bakın :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Sizce Rus kadınları neden abartılıyor?