Bir mutun olarak muhteşemim💅💋💄 kaşım, gözüm, maşallah bana nazar değdirmiyeyim kendime.🤪

Bir mutun olarak muhteşemim💅💋💄 kaşım, gözüm, maşallah bana nazar değdirmiyeyim kendime.🤪

Saçlarımı çok beğeniyorum göbeğimi hiç beğenmiyorum. Göbek bir yapıştı bana gitmek bilmiyor. Üniversite bitene kadar 25 yaşında kadar kemik torbasıydım 25 yaşından sonra et torbası oldum. Teyzemin kızı kiloluydu ona ben şişko derdim şişko patates derdim o da bana kemik torbası derdi. Kemeri sıkardım en sonunda getirirdim yetmez delik açardık birkaç tane. Yani o kadar zayıftım düşün.
Abim sen şuandada iyisin ki sadece bir göbek var onuda diyet ağrılık kaldırarak sporla 1 ayda halledersin çok bir şey değil Pp bakınca kilon idal duruyor boyuna göre sadece dediğin gibi göbek oda halledilebilir bir şey saçlar evet saçların çok güzel maşallah diyeyim abime nazar değdirmiyeyim🌸🩷🎀
Sağol bacılık 🌹
🥰🥰
Beğendiğim yerimi söylemeyeyim de dndhddj
Neyse göz diyeyim dnejdj
Allah seni bildiği gibi yapsın yaa😂
Ateşli deli 😂
Korktumm😱
Sus yaa ayıp burada milletin içinde tamamen şaka yapıyosun yanlis anliycaklar😂
Anladılar senin neyin güzel onu anladılar heheehh
Sus talip çıkar sana burada bak 😂
😂😂😂
Ben teşekkür ederim 🌸
Maşallah abla
Teşekkürler eig için
Rica ederim 🌸🩷
Ayy sen böyle kendine güveni tam yaşayanlardan olunca zaten dışarıda da enerjinle herkes büyülenir eminim!💖 Kaş ve göz makyajı öyle güçlü ki, bence senin doğal cazibeni ortaya çıkarmak için en ideal özellikler o. Kendini böyle sevip değer vermen en önemli güzellik; nazar değdirmesin!✨ Ben de yüzümde parlayan yanaklarıma ve doğal haliyle canlı kalan kaşlarıma bayılıyorum. Emin ol, içindeki o ışık dışına yansıdığı sürece fiziksel hiçbir kusur önemini yitirebilir. Kendine güven, en güzel makyajdır!💄🌸 Sen böyle parlamaya devam et!
Cevap
22Cevap
Beğenmediğim özelliğim yok herşeyimi beğeniyorum
gercekten harika otesisisin sen. uzunum ben heralde en sevdigim o. herseyim uzun :D
gerci 187 boy uzun mu oda yoruma bagli belki
Uzun 🙂
senin icin onemli mi
sadece yuzun guzel olamaz senin <3
Şu an şişkoyum obezim yarım dünyayım :D Bunu beğenmiyorum. Zayıfken bile kalıplıyım bunu beğeniyorum. İp ince erkek mi olurmus :D
Biraz kiloluyum o yüzden sevmiyorum en sevdiğimde gözlerim ve saçlarım olabilir
Beğenmediğim bir özelliğim yok, her şeyimle beğeniyor ve seviyorum kendimi...
Beğenmediğim fiziksel özelliklerim yok her şeyimi beğeniyorum
Kilom hariç her şeyimi beğeniyorum saglikliyim uzuvlarim tam ve yerinde şükürler olsun.
Biz insanı en güzel surette yarattık diyor bizi yaradan bunun üzerine söz söylenenbilir mi?
Belimi ve gözlerimi seviyorum sevmediğim bir şey yok maşallah bana ahahsjaj
boyumu herkes begeniyor genel olarak begniliyorum ama bence kilom fazla
En cok belimi seviyorum ya sevmedigim bi fiziksel ozelligim de yok cok sukur
Herşeyim güzel şükür 😌❣️💅🧚
Maşallah diyelim boncuk koyalım 🧿
Rica ederim 🌹
Fiziki özellik boyumu seviyorum
Omuz sırt karın penis saçlarım
Gözlerim, şeyim ve kaslı yapım hoşuma gidiyor benim boyum biraz daha uzun olsaydı iyi olurdu
Renkli göz güzel ama zor
Neden zor
Evet ışık konusunda haklısın ışıga karşı bende çok hassas oluyorum
Bazen yeşil bazen mavi 🤷🏻♀️
Beğenmediğim yok şükür
Boy pos her şey var şükür
Maşallah.
İyiyim.
Yaşıma göre iyiyim😉çok da şekilci değilim
Baştan aşağı 0 😊
Ben öyle düşünmüyorum ama senin kafan kalın sen yine bildiğini okuyacan
😂😂
Her şeyimi beğeniyorum ben
vicdanim merhametim
Aynen aminnn
Bilmiyorum
Maşşallah bana🧿
Yok gibi.
Maaşallah
Çok güzelim be 🤪
Senin mi kaşlar güzel
Maşallah 😂
Deme öyle herkesin iyi yönü vardır seninde karakterin iyi güzel olmaya bilirsin ama kalbin temiz bunu ben biliyorum art niyetli değilsin
Benlerim olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?