Çok hafif kifoz ve gıdı bölgesinde büyüme (genzim tıkanıyor sağlık sorunu). Bir de yürüyüşüm biraz paytak paytak oluyor. Sanırım düz tabanım ve buda yürüyüş bozukluğuna sebep oluyor ama hiç hastaneye gitmedim. Bunlar da hiçbiri göze çarpan şeyler değil çok az miktarda. Her şeye rağmen çok alımlı ve güzel bir kadın olduğumu düşünüyorum.
Bende burnumdan rahatsızım ya tamam çok zayıf cılız çelimsizim yüzüm küçük incecik bir fiziğim var ama burnum çocukken kırıldı ve ergenlikten sonra iyice belli olmaya başladı resmen burun kemiğim ucu sola kaymış dümdüz burnum vardı ne güzel ama şimdi eğri duruyor özgüvenimi olumsuz etkiliyor burun gerçekten çok önemli yüz güzelliğinde
Galiba dişlerim. Üst en ön ortadaki iki dişimden biri "Hop kardeşim sen dur en önde ben olcam" edasıyla kankasını iteklemesi üzerine çirkin bir görüntü oluyor. Dişlerim inci gibidir lakin o şahıs bozuyor yauv. Ha bide altta orta dişlerimden birisi biraz ürkmüş herhalde. Maçı geriden seyrediyor.
Bence abartıyosun bak bu konuda anlaşamadık dd tamam burun en göze gelen yerde ama sana bakicak olan sadece göz altina ve burnuna bakmasin, iyi taraflarinida gösün bi zahmet
Hihim. Huyunu tahmin edebiliyorum. Böyle diyeceğinide bildim ztn. Valla kimse icin değil kendin için yaşa. Burnunuda sev. Dudaklarin gülücüklü olsun dikkati oraya cek. Kimse gormez burnunu o zmn 😊 mrk ettim şu beğenmedin burnunu
tamam işte bunu dedim bende, güzel olma takıntın yok. Sadece burnunu beğenmiyorsun. Estetikli burun, şu mantı burun dedikleri olay. Tabiki güzel olur ama bence gerek yok. Cidden mrk ettim, iyice masaya yatirdik bu konuyu 😅 facen var mı