Kız benden hoşlanıyormu uzun ama okuyun lütfen?

Öncelikle okul yurt dışı gezisi yaptı 7 günlük ve aslında karşı sınıfımda olan bir kız var nasıl birbirimizi tanımıyormuşuz anlamadım otobüste arkama oturuyordu tanıştık ilk günler soğuktuk ama 5. Gün disneyland günü kız ve kızın yakın srkadaşı ben ve 2 arkadaşım birde arkadaşımın sevgilisi beraber dolaştık son 3 saat fslsn ben kızla tek kaldım birde ablam için peluş almıştım aşırı eğlendik iki kişi eşyalarımızı kızın arkadasına vermiştik ama kız peluşu vermedi kucagımda bindiricrm taşıcam falan dedi bende bişey demedim o şekilde bindik trene inişte kız micky mouselu tacını kaybetti ve modu bayaga düşünce gidip aynı taçtan aldım 1100 tl fslandı kız çok şaşırdı ya niye alıyorsun falan dedi bende bulabilirdim tacı suçlu hissettim falan diyip zorla kabul ettirdim sonra 6. Gün soğuktuk çünkü ben ve arkadaşlarım kızın yakın arkadasından hoşlanmıyoruz ama 6. Gün gecesi kız ve yakın arkadası ben ve 1 arkadaşım içki içmeye başladık sonra kızla ben odaya çıktık arkadaşım fsrklı arkadasların odasına gitti kızın arkadaşı kendi odasına acayıp sarhoş oldu kız elimi bırskmıyordu her soyledıgıme gülüyordu sigara istedi bende o an ona zarar vermesin diye vermek istemedim ellerimi fslsn tırnakladı kanattı ama dahada hoşlanmaya başladım sonra kız sankı tam açılıcaktı arkadası benı aradı gelsin srtık odaya hadi fslsn dedi kız hiç istemedi gitmek arkadadı ben geliyorum falan dedi numara sordu bana kız verme falan dedi kapıyı kıtlemeye kalktı ama yablış anlaşılırız diye kızı aldım odaya sonrasında kız bana sabah niye çağırdınki onu eğlenmeye devam edicektik falan dedi kızdı elimi falan kanattıgı için özür diledi ve 7. Gün son gün bir outlete gittik ben yakın arkadaslarımdan ayrıldım kız ve kızın arkadasıyla geziyordum bu arada gezi boyu cüzdan gözlük telefon falan kızın çantasındaydı sadece benımkıler her arkadas arasında olmaz bence boyle seyler 3 günde çok yakınlasmıstık bence outlette 5 saat süremiz vardı sonra yakın arkadasından ayrıldık kız bana ben zaten onu sevmiyorum fslsn dedi ikimiz dolanmaya başladık adidasta bir tskım begendim erkek reyonu ama unisex gibiydi kız üstümde begendi al dedi keisnlikle bende aldım ve sende denesene dedim kız üstünü denedi ve m mi s mi alıyım falan demeye başlsdı kendini kilolu sanıyor ama ben s al kesinlikle fakan dememe ragmen 10 kere sordu her s al dedıgımde mutlu oluyor gibiydi ve en sonunda s aldı sonrasında ralph laurene gittim polo yaka denedim pahalıydı bırakıcsktım ama kız çok yakıştı diyince sldım bu olaylar olurken kız çantasındna cüzdsnımı çıkarıp kartı verip geri fslan koyuyordu herkes arasında olmaz bence bu tarz şeyler sonra kısıtlı zamana ragmen makyaj malzemesı bakmaya bile götürdü beni hiç sıkılmadım garip bir şekilde sonrasında artık havaalanına dönmeye gittik ve peluşu sen taşı ben valizi alırım dedim kız çok şaşırdı bende tabi alırım falan dedim valizini ben taşıdım kız yanımda hep mutluydu sürekli gülüyordu gezinin başında konuştugu erkek arkadaslarıyla nerdeyse iletişimi 0 a indi benden sonra havaalanında beraber yemek falan yedik işte en son otobüsle türkiyede kendi şehrimize giderken bidsha yemek molası verdik yine beraberdik hocalarsa bize bakıyordu sürekli onlarsa aramızda bişeyler oldugunu anlamıştı çünkü en yakın arkadaslarımdsn ayrı geziyordum outlet sonrası bir hoca bana adamsın bütün poşetleri taşımıssın falsn dedi kız poşetlerini hiç vermek istemedi bazılarını zorla aldım döndüğümüzde kesin bir sarılma falan olurdu ama aileler arasında istemedi bence görüşürüz dedi bende okulda görüşürüz dedim sonra instsgramdsn bana sen hiç uyumadınmı falsn diye sordu gece 1 falandı

Güncellemeler
1 yıl
İşte sonra reels atmaya fslsn basladık kız bana italya gezisi reelsı attı keşke yapılsa dedi bende kesinlikle yapılmalı dedim kızın mesajlarını biraz görmüştük erkeklere kalp atmamıstı bana atıyordu sürekli ve farklı olanlardan atıyor ama gezide türkiyedeki erkek bir arkadaşı bazen onu arıyordu kıskanıyordum ama aralarında bir şey yok kızda kendisi söylüyor bunu ben sormadım ama hadi ordan onu o kım falsn dedi yakın arkadasına
Güncellemeler
1 yıl
Birde kız sarhoş oldugu gece odaya benım arkadaslar falanda çıkmıştı 6 kişiydik sonra kızın midesi bulandı kustu falan ben temizledim kızda unutmamış onu sabah ve sonra odasına götürmek için herkes koridora çıktı kız yine tuvsletten bagırmaya aglamaya basladı sonra hocalar duymasın diye kapıyı kapattım ikimiz kaldık ama koridorda bekliyorlar diye 2 dakika falan sürdü bu kız yalnız kaldıgımızda yine aglamayı bıraktı digerleri gelince yine agladı falan
Kız benden hoşlanıyormu uzun ama okuyun lütfen?