Şimdi Ben Bir Kızı Çok Sevdim Aynı Okuldayız Bizim Okulda Kelebek Sistem Oluyor Sınavlar Bende 10. Sinfin Sonunda O Kızı Gördüğümde Aşık Oldum Bazı Arkadaşlar Ergenlik Falan Diyebilir Öyle Bişey Değil Ben Hayatımda Bir Kızla Temasta Bulunup Sevgili Bile Olmadım Göz Göze Bile Nerdeyse Gelmedim Çok Fazla Ama O Kızı Gördüğümde Gönlüm Yerinden Çıktı Bende Abimin İntiharı Etmişti O Dönem Ona Bakınca Bir Deryaya Kapıldım Bütün Derdimi Unuttum Takip Ettim Kızı Sınıfını İsmini Falan Öğrendim Sonra Dönem Bittiği İçin 3 Ay Göremedim Tabi.11. sınıf Başında cesaretimi toplayıp kızın nöbetçi olduğu gün gittim arkadaş Olabilirmiyiz dedim o biraz garipsedi sonra tabi neden olmasın dedi bende iletişim Kurabileceğim bir yer istedim kağıta Instagram'ını yazıp verdi teşekkür ettim ayrıldım sevinçten havalara uçtum o gün namaz falan kıldım herkese birşeyler ısmarladım. Sonra Eve Gittiğimde Hemen Takip İsteği Attım O Sırada Arkadaşlarla WhatsApp'dan Muhabbet Ederken Bir Arkadaşimda Kızın Telefon Numarası Varmış Ondan Telefonu Aldım İsteği Kabul Etmeden Direk Yazdım WhatsAppdan kızda tabi telefonumu nerden buldun tarzı söylemlerde bulundu neyse ben Açıkladım olayı anlayışla karşıladı sonra dedim ben bugün okulda Instagram'ını alan çocuğum falan filan o da biraz güldü komik buldu haklı benimde hiç deneyimin yok tabi. Pata küte ilerliyom. neyse birkaç gün konuştuktan sonra dedim senle görüşebilirmiyiz yüzyüze falan kabul etmedi bende tamam dedim yine teşekkür ettim sonra aradan birkaç gün geçti ben yine sohbet ediyorum kızla görüşmek istiyorum oda istemeyince kalbim Biraz kırıldı oda niye bu kadar görüşmek istiyorsun diyince mecburen ondan çok hoşlandığımi deli aşıklar gibi sevdiğimi söyledim kız biraz duraksadı sonra bana şöyle bir mesaj attı kendisinin biraz zamana ihtiyaci olduğunu beni tanıması için benim bunu anlayışla karşılamami istedi ben çok sevindim tabiki dedim sonra okulda falan konuşabiliriz dimi dedim o tabiki neden olmasın tarzı bişey söyledi ertesi gün hemen okulda öğlen tenefüsunde yanına gittim tek başınayken benimle aşağıya teşrif edermisin tarzı bişey söyledim kız anlamadı tabi aşağıya kadar buyuyurmusun dedim arkadaşlarım böyle konuştuğum için dalga geçiyorlae genelde neyse kız tabi dedi biraz sohbet ettik yalnız sadece ben konuşuyorum kız sadece sorularima cevab veriyor birşeyler ısmarlamak istedim istemedi. Sonra biraz sohbet ettik buarada su topu oynuyor kendisi neyse ben ona duygularımı açıkça belli ettim diye düşünüyorum sınıfınin önüne kadar geldim dışarda bir yerlerde buluşabilirmiyiz diye bir soru sordum istediğin cafeye getirrebilrim dedim yeri sen seç tarzi bişey belki utanmıştir diye ama o ban haftanın 7 günü antreman yaptığını gelemiyecgini söyledi ben teşekkür ettim ayrıldım kalbim çok kırıldi çünkü 7 gün antreman yapmadığını biliyorum herşeyi sildim telefon numarasını falan çok seviyorum 2 ay oldu şimdi her Akşam en az 2-3 bira içiyorum sürekli alkol tüketiyorum unutamıyorum kendimi asmayi falan düşünüyorum bana derdimi unutturan oydu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anılarım canlandı 🥲
Sana abla tavsiyesi önce alkol almayı bırak. Yaşın küçük ve çok itici duruyor. Öncelikle kendine iyi bak. Spora devam et. Şık giyin. Güzel kokular sür. Ve gelişim kitaplarını oku. Bunları yaptıkça başkası için değilde kendin için bir değişime uğradığını göreceksin. Bu da sana özgüven getirir. Arada bir göz göze gelmeye çalış. Ama genelde sanki o senin umrunda değilmiş gibi davran sosyal ol. Eğlen gül. İnan bunların artısı da olur
Hoşlandığın tatlı kız sende ki değişimi görür. O zaman o sana yanaşır. Baktın hiç yanaşmıyor demek ki hiç senden hoşlanmamış ve önüne bakıyorsun
Çok Teşekkür Ederim Dediklerini Uygulayacağım Ama Umarsamamış gibi yapmak egoist bir tavır yapmaz mı
Çok Yardımcı Olsun Bilemezsin Bunları Konuşcak Kimsem Yok Dediklerinin Benim İçin Yol Gösterici Bir Kitap Gibi Oldu Çok Sağol
Ben kendi adıma söyleyeyim. Biri başta bana ilgi verip ve ona karşılık vermedim. Sonra beni boşladı ben onun peşine düştüm. Tabi o kadar da boslamadı yani var ama yok gibi davranıyordu. Sen olmazsan başka kızlar var manasında en sonunda 2 yıl sevgili olduk.
Rahatsız Ettim yine ama şöyle kızla aynı ortamda olmamız mümkün değil onun çok çevresi var benim gibi ezik bir tiple olmaz dediklerini yaptım diyelim yinede çok umrunda olmaz herhalde umursadiğini düşünmüyorum. Çok Naif Olmaya Çalışıyorum Olmuyor. Yazdıkların İçin Ve Umursadiğin İçin Teşekkürler Ayrıca Vakit Ayırdığın İçinde Ben Yalnız Kalmaya Mahkum Galiba
Öncelikle senin kendi değerini bilmen lazım. Kendi farkına var. Ki başkası da bunu görsün. O bahsettiğin arkadaş seni görmek istemiyorsa zorlama çünkü başka türlüsü onu şişirip kendine zarar verirsin. Ayrıca lisede biri birinden hoşlanıyorsa bu asla unutulmaz yani sen farkında olmasanda o da bir anı ve etki bıraktın.
Çok çok sağol kız görmek istemiyor değil zaten olmassa kimseyi zorlayamam sadece acı çekerim peki onla aynı ortamlarda bulunsam benle bir türlü sohbet etmek zorunda kalsa gibi bişey yapsam kötü mü olur iyi mi yani o beni terslemedi çünkü seni çok yordum bu son sorum ayrıca motivasyon için teşekkürler
Aklında ne kaldıysa sor. Çünkü aynı yoldan geçtik. O yüzden anlıyorum. Birkaç defa aynı ortama gir konuş fakat dediğim gibi duygularını çok beli etme. Zorla bir ortam yaratma bu daha kötü olur. Gelişine bıraksan çok daha sağlıklı olur. Kız seni fark ediyor. Sadece ona uygun olup olmadığına bakıyor. Örneğin o neleri seviyor. Mesela kitap okumayı seviyorsa oku. Ya da sevdiği bir dizi varsa sende seviyor mus gibi yap. Bunları öğrenmek sana kalmış. Kız seni değerlendiriyor. Ne kadar layıksın diye.
Teşekkür ederim vallahi 20 dakika 4 yıllık deneyim kazandım başka sorum yok Ilgın için minnettarım.
Rica ederim. Umarım her şey gönlünce olur
İçmeyi bırakıp namaz kılmaya devam etmelisin bence bir şey istediğin de bunu Allahtan istemelisin olmuyorsa hayırlısı buymuş demelisin sakın kendine bir şey yapmayı düşünme ailene bu acıyı yaşatma gözünü seveyim
Çok güzel yorum
Düşündüğünüz ve yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim.
Fakat ailemde zaten çok fazla intihar eden kişi var zaten o yüzden 1 tane bile akrabam yok umarım bende onlardan biri olmam bu gidişle