Bir kızdan çok hoşlanıyorum Allah rızası için yardımcı olun (dalga geçmeyin)?

Şimdi Ben Bir Kızı Çok Sevdim Aynı Okuldayız Bizim Okulda Kelebek Sistem Oluyor Sınavlar Bende 10. Sinfin Sonunda O Kızı Gördüğümde Aşık Oldum Bazı Arkadaşlar Ergenlik Falan Diyebilir Öyle Bişey Değil Ben Hayatımda Bir Kızla Temasta Bulunup Sevgili Bile Olmadım Göz Göze Bile Nerdeyse Gelmedim Çok Fazla Ama O Kızı Gördüğümde Gönlüm Yerinden Çıktı Bende Abimin İntiharı Etmişti O Dönem Ona Bakınca Bir Deryaya Kapıldım Bütün Derdimi Unuttum Takip Ettim Kızı Sınıfını İsmini Falan Öğrendim Sonra Dönem Bittiği İçin 3 Ay Göremedim Tabi.11. sınıf Başında cesaretimi toplayıp kızın nöbetçi olduğu gün gittim arkadaş Olabilirmiyiz dedim o biraz garipsedi sonra tabi neden olmasın dedi bende iletişim Kurabileceğim bir yer istedim kağıta Instagram'ını yazıp verdi teşekkür ettim ayrıldım sevinçten havalara uçtum o gün namaz falan kıldım herkese birşeyler ısmarladım. Sonra Eve Gittiğimde Hemen Takip İsteği Attım O Sırada Arkadaşlarla WhatsApp'dan Muhabbet Ederken Bir Arkadaşimda Kızın Telefon Numarası Varmış Ondan Telefonu Aldım İsteği Kabul Etmeden Direk Yazdım WhatsAppdan kızda tabi telefonumu nerden buldun tarzı söylemlerde bulundu neyse ben Açıkladım olayı anlayışla karşıladı sonra dedim ben bugün okulda Instagram'ını alan çocuğum falan filan o da biraz güldü komik buldu haklı benimde hiç deneyimin yok tabi. Pata küte ilerliyom. neyse birkaç gün konuştuktan sonra dedim senle görüşebilirmiyiz yüzyüze falan kabul etmedi bende tamam dedim yine teşekkür ettim sonra aradan birkaç gün geçti ben yine sohbet ediyorum kızla görüşmek istiyorum oda istemeyince kalbim Biraz kırıldı oda niye bu kadar görüşmek istiyorsun diyince mecburen ondan çok hoşlandığımi deli aşıklar gibi sevdiğimi söyledim kız biraz duraksadı sonra bana şöyle bir mesaj attı kendisinin biraz zamana ihtiyaci olduğunu beni tanıması için benim bunu anlayışla karşılamami istedi ben çok sevindim tabiki dedim sonra okulda falan konuşabiliriz dimi dedim o tabiki neden olmasın tarzı bişey söyledi ertesi gün hemen okulda öğlen tenefüsunde yanına gittim tek başınayken benimle aşağıya teşrif edermisin tarzı bişey söyledim kız anlamadı tabi aşağıya kadar buyuyurmusun dedim arkadaşlarım böyle konuştuğum için dalga geçiyorlae genelde neyse kız tabi dedi biraz sohbet ettik yalnız sadece ben konuşuyorum kız sadece sorularima cevab veriyor birşeyler ısmarlamak istedim istemedi. Sonra biraz sohbet ettik buarada su topu oynuyor kendisi neyse ben ona duygularımı açıkça belli ettim diye düşünüyorum sınıfınin önüne kadar geldim dışarda bir yerlerde buluşabilirmiyiz diye bir soru sordum istediğin cafeye getirrebilrim dedim yeri sen seç tarzi bişey belki utanmıştir diye ama o ban haftanın 7 günü antreman yaptığını gelemiyecgini söyledi ben teşekkür ettim ayrıldım kalbim çok kırıldi çünkü 7 gün antreman yapmadığını biliyorum herşeyi sildim telefon numarasını falan çok seviyorum 2 ay oldu şimdi her Akşam en az 2-3 bira içiyorum sürekli alkol tüketiyorum unutamıyorum kendimi asmayi falan düşünüyorum bana derdimi unutturan oydu

Bir kızdan çok hoşlanıyorum Allah rızası için yardımcı olun (dalga geçmeyin)?