Ya çok hoşuma giden bi kız var?

Aynı yerde yaşıyoruz uzun zamandır takip ediyorum instagramdan yazayım ne kaybederim ki diye yazdım kız ara ara konuşuyordu benimle yakın zamanda epey samimi olduk yani aşk meşk yok daha çok konuşup eğleniyorduk yani sonra ben sürekli bu kızı düşünmeye başladığımı farkettim haliyle yazmasada arada yaziyordum sonra bazen geriliyorum dedi yeni insanlarla konuşmak falan uzaklasiyorum her neyse bi gece kuşu ölmüştü üzülmüştü bayaa haliyle bende üzüldüm üzgün görünce dertlestik sonra dedi ki beni ne olarak görüyorsun bende dedim senden çok hoşlaniyorum yazmayinca hep seni düşünüyorum bu bu bi sessizlesti dedim lütfen bişey söyle içim yanıyor diyecek birşeyim yoktu o yüzden yazmadim dedi sonra dedi ki benim 2 yıldır ilişkim var ne diyim mutluluklar dilerim dedim oda bok mutlu olurum her gün sinir strese sokuyo beni bende dedim bana anlatma seni seviyorum diyorum dedim ki neden başta söylemedin dedim sonra konuyu uzaklastirdi birbirimizi hayatımızı konuştuk ( napiyim kıza çekiliyorum ) sonra dün onun olduğu yere gitmem gerekti buluşmak istedim geldi acayip mutluydum onunla öyle olmak yan yana onu izlemek ne biliyim şiir yazan biriyim konusamadim... Sonra evlere geldik hala samimiydik ama gece yine eskisi gibi bakmamaya başladı tamam ilişkim var dedi biliyorum ama yani tekrar geriye gitmek bu sefer ekstra etkiledi uzun zamandır uzaklaşmiyordu içimden bi ses gene çok uzaklascak diyor beklentiye girmemeyi nasıl yapabilirim ben çoklu ilişki yapabilcek biri değilim yani sadece 1 kişi ile konusabiliyorum konussam kendim rahatsız oluyorum

Ya çok hoşuma giden bi kız var?