Hoşlandığım bir kız var?

Ben Yükseleni Aslan olan bir yengeç burcu kadınıyım. İlk görüşte etkilendiğim bir kıza tutuldum. Kız ise yükseleni yay olan bir kova burcu. Bana karşı bazen sıcak bazen soğuk, bu durum ona olan yaklaşımımı daha fazla heyecanlandırıyor. Onu görünce elim ayağıma dolanıyor. Çok hoşlanıyorum. Ses tonu, bakışları, gülüşü beni alevlendiriyor. O da eşinselmiş ve hayatında biri yokmuş. Şu aralar durgun gibi. Bu durum beni de üzüyor. Bana Gül getirmiş. O gülün ardından bir post paylaştım, “Çiçek’te benim çiçekli günlerde ama istersen çiçeğinde olurum çiçekli günlerinde.” O da görmüş biz karşılaştık, hiç konuşmadı benimle. Sonra dayanamadım beni hiç sormuyorsun dedim o da bana çiçekler sorulmaz dedi. Teşekkür ettim ve gülümsedim daha sonrası ise akşamına şu postu atmış “güzelliğinden ölsemde çiçekler sorulmaz, hep güzeller, sen de en güzel çiçeğimsin.” Kalbim yerinden fırlayacaktı. Fakat bu posttan sonra ona bakmaya onunla konuşmaya çok utanıyordum yüzüne bakamıyordum işler kötü gidiyordu. O da öğrenmiş. Sonra bana bir kart geldi. Sevgi dolu sözlerle. Bir nebze unuttum o sorunları. Sonra yanıma geldi neyin var dedi. O an mutluydum bir şey yok dedim. Gözlerin öyle demiyor dedi, gözler kalbin aynasıdır dedi. Fakat bu aralar çok durgun arkadaşlarımız ortak bir şey olduğunda bana söyle iletiyim diyorum sana söylemek istemiyorum diyor. Üzülüyorum. Özlüyorum. Kaç gündür yok. Neden durgun neden üzgün, hiç bilmiyorum. Sebebini öğrenmek istiyorum destek olmak istiyorum. Çok özlüyorum onu. Hem de çok

Hoşlandığım bir kız var?