Hoşlandığım bir kız var gençler?

Merhaba, açıkça konuya giriyorum. 1 ay falan ediyordur. Hoşlandığım bir kız var. Ama kız çok gizemli konuşkan değil. Kova burcu. Arada bir ona nerelerdesin diyorum. Bana yaşımı Doğum günümü sordu. En sevdiğim çiçeği de. Her gün gözüm onu arıyor. Acaba gelecek mi diye? Gelmeyince biraz üzülüyorum. Onu görmek bana iyi geliyor çünkü. Nereden çıktı karşıma da vuruldum. Benden 2 yaş küçük. Erkek gibi, bu da benim işime daha çok gelir. Ben de öyleyim. Bu durumumu kendime itiraf edemiyorum. Onu her gördüğümde kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum. Bazen kızlarla görüyorum onu. Sinirime dokunuyor. Tepki veriyorum. Soğuk yapıyorum. Hep onunla sohbet etmek istiyorum. Numaramı da aldı yazmıyor. Çok özlüyorum onu. Şu an bile. Ne yapacam aklım karışık. Beyaz tenli, ela gözlü. Uzun boylu. Öpüşsek beni kavrar... Ah, ah.. cevaplarınızı bekliyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Parmağında yüzük var, sevgilim var dedi. Ondan takıyorum dedi ama arkadaşlarım aşk acısı çektiğini, o yüzüğü de erkeklerden korunmak olarak taktığını dile getirdi. Daha önce de hayatındaki kişi yengeç burcu biriymiş. Bu yüzden güvenmiyormuş. Acaba bu yüzden mi?
Güncellemeler
1 yıl
Ona karşı çok yoğun çok derin hislerim var. Ben de yengecim acaba bu yüzden mi?
Hoşlandığım bir kız var gençler?