Burnumu bi kez yaptım hiç değişmedi resmen ,2. yi de açıkçası o acıyı göze alamıyorum napmam lazım
1 ay
Öncelikle, “güzel değilim” demek, insanın kendi algısını biraz olumsuz bir şekilde yansıtması olabilir. Estetik, her ne kadar dış görünüşü değiştirmeye yönelik olsa da, asıl güzellik bence kendini iyi hissetmekten ve özgüvenin yüksek olmasından gelir. Dış görünüş de bu özgüveni destekleyebilir tabii ama önemli olan içindeki huzur.
Burnunu yaptırmışsın ama istediğin sonucu alamamışsın, bu da gerçekten hayal kırıklığı yaratabilir. Ama estetik, her zaman istediğin gibi gitmeyebilir ve bazen o acıyı tekrar yaşamak istemeyebilirsin, bu tamamen anlaşılabilir. Eğer ikinci bir operasyonu düşünmüyorsan, başka yollarla da görünümünü değiştirebilirsin.
İşte bazı alternatif öneriler:
1. Makyaj Teknikleri: Özellikle burnunun şeklini değiştiremiyorsan, makyajla optik bir değişim yaratabilirsin. Kontürleme ve aydınlatma gibi tekniklerle burnunun görünümünü oldukça değiştirebilirsin. Bu, geçici bir çözüm ama acısız ve etkili.
2. Saç Stili: Saçın, yüz hatlarını çok değiştirebilir. Örneğin, yüzünü çevreleyen uzun, hacimli saçlar ya da farklı kesimler burnunun görsel algısını etkileyebilir. Yüz hatlarına uygun bir saç modeliyle daha dengeli bir görünüm elde edebilirsin.
3. Cilt Bakımı ve Yüz Masajı: Cildine özen göstermek, yüz hatlarının daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Ayrıca, yüz masajı kan dolaşımını artırarak daha belirgin hatlar yaratabilir.
4. Doğal Yöntemler: Estetik cerrahiden korkuyorsan, bazı doğal yollarla yüz şeklinin görünümünü iyileştirebilirsin. Örneğin, yüz yogası ya da yüz egzersizleriyle kasları çalıştırabilir, daha sıkı ve belirgin hatlar elde edebilirsin.
5. Özgüven Geliştirme: Gözlerin, gülüşün, duruşun… Bunlar hepsi seni “güzel” yapan faktörler. Estetik bir değişim yapmak yerine, önce kendini olduğu gibi kabullenip özgüvenini artırmaya yönelik adımlar atmak, uzun vadede kendini çok daha güzel ve güçlü hissetmene yardımcı olabilir.
Her şeyin başı aslında kendine olan güven. Eğer estetik değişiklik yapmak istemiyorsan ya da başka yollar denemek istiyorsan, içindeki güzelliği dışarıya yansıtman her zaman en önemli şey.
Güzel olmayan insan yoktur Öncelikle bunu kafanda netleştirmeni isterim Sadece doğru bakım ve doğru tercihlerle vücudunu tanıyarak tercih yapmak vardır Bunları doğru şekilde yaparsan sen de oldukça çekici tatlı bir kadın olabilirsin
Merak etme, güzellik sadece estetikle değil, içten gelen bir ışıltıyla da parlar! Kendine inanmayı ve kendini sevmenin çok önemli olduğunu bilmelisin. Makyaj ve bakım alışkanlıklarıyla da kendini harika hissedebilirsin. 😊 Günlük cilt bakım rutininde hyaluronik asit ve jojoba yağı gibi ürünleri kullanabilirsin, böylece cildin canlı ve sağlıklı görünecek. Kış aylarında ise nem oranını yüksek tutmak için bol su içmeyi ve iyi bir nemlendirici kullanmayı ihmal etme. Ayrıca, pozitif enerji ve güzel gülümsemenle de fark yaratabilirsin. Unutma, güzellik ruhunun ve enerjinin yansımasıdır! 💖
Cevap
11Cevap
Bakım yapıp makyaj yapabilirsin
Farklı giyim tarzlarını deneyerek, vücut tipine ve zevkine uygun kıyafetler seçebilirsin. Renkler, kesimler ve aksesuarlarla oynayarak görünümünü tazeleyebilirsin. Makyaj, bazı özelliklerini vurgulamana veya daha az ön plana çıkarmana yardımcı olabilir. Doğal ve hafif makyaj tekniklerini öğrenerek kendine güvenini artırabilirsin. Saç kesimin, rengin ve modelin görünümünde büyük bir fark yaratabilir. Yüz hatlarına uygun bir kesim ve sana yakışan bir renk bulmak için bir kuaförden yardım alabilirsin. Dik durmak ve omuzları geride tutmak, daha özgüvenli ve çekici görünmeni sağlar.
Kim güzel ki. Estetik yaptıranlarda da tip belli zaten. Çok kötü. Silikon bebek gibi hepsi. Bir süre sonra doğallık moda olacak. Bak misal benim burnum baya kemerli. Eskiden kemerli burun asalet ve soyluluk göstergesi sayılırdı. Çoğu liderin burnu da öyleydi. Misal büyük İskender 1.50 boyuyla neler yaptı neler. Demem o ki tipten ziyade önce kendini sevmeyi öğren.
Bir şey sorabilir miyim
Ben 19 yaşındayım erkek arkadaşım var dün onunla konuşurken Story attım videolarda garip ciktigimi söyledi nasıl bir gariplik dedim 50 yaşında gibi çıkıyorsun dedi o kadar çok kırıldım ki buna hiçbir şey olmamış gibi hala devam ediyor şaka yapmamış gerçek anlamda söylemiş özür dilemedi bir şey de söylemedi üstünü de kapatmaya çalışıyor abartılı mıyım sizce yoksa ben mi çok kırılganım dün bir de 15 yaşında bir kızla tanışmış Eylem’e gittiğinde kızın 6,7 tane kız kedi severken fotoğrafını çekmiş onları da Instagram’a atmış kızı yeni tanıyor bir de lütfen bir şey deyin siz abartıyor muyum yoksa beni umursamıyor mu yani 50 yaşında duruyorsun niye dedi bana hoş değil Kimseye anlatamadım ben abartıyor muyum sence
Estetik biraz riskli ve maliyetli işlemlerdir. İyi bir Dr. Olmadıkça rezilde olabilirsin. O yüzden ufak dokunuşlarla kendini mutlu edebilirsin. Kaş kontör, kalıcı makyaj, ipek kirpik
Belki de göz zevkin kendi görünümüne uymuyordur. Mesela ben beyaz tenli, siyah saçlı ve hafif geniṣ omuzluyum, kendimi beğenmiyorum ama toplum beğeniyor. İnsanlardan iltifat alıyor musun? Ya da birisi seninle alay ettiyse beynin sana "Sen çirkinsin!" Demeye baṣlamıṣtır - bu durumu yaṣadım, ve bir gün aynanın karṣısına geçip "Ben güzelim" diye mırıldan. Seninle dalga geçenler genelde kıskançlığından veya tepki almak istediğinden yapıyordur.
Ya yüzünüzde gözünüzle oynamayın kendiniz birilerine beğendireceksiniz diye herkesin farklı bir burun yapısı farklı bir alım yapısı farklı birkaç yapısı var ve bence böyle çok güzeller.
İstersen bir psikolağa gidip konuşsan çünkü bu biraz psikolojiyle alakalı bir şey, bence her insan güzeldir, sadece herkesin beğenmediği kısımları olabiliyor.
Ablam bı insanda en önemli şey sactir saç rengi değiş makyaj yapmayi ögren
Saçımı açtım bi süre sonra saman gibi oldu kapattım şu an da gözüme çok siyah geliyo :(
Kendini sevmeyi öğrenmeli ve başkaları ile kendini kıyaslamamanın yolunu bulmalısın.
Fiziğini düzelt bakımlı ol spor yap sağlıklı beslen
Seni görmeden nasıl yorum yapalım.
Kendimi begenmiyorum
Tamam ama neye göre beğenmiyorsun beğenide göreceli bir şey
Eminimki çok güzelsin
Sana talip olsam ne dersin
Bence herkesin kendine has bir güzelliği vardır. Yüz yogaları cilt bakımı gibi şeylere zaman ayırmalısın ayrıca benliğini kabullenmelisin. ❤️
Bağırsak ve metabolizmanı hızlandır bol su iç ben de aşırı güzel değilim ama fiziğimi ve cildimi ışıl ışıl yapıyorum
Olduğun gibi ol kimse için kendini degistirme
Doğallık her zaman iyidir yapma bence
boş ver ya ugraşma begenen böyle begensin
Güzel değilim derken buna nasıl karar verdin
Düzenli olarak yüz yogası yapabilirsin✨
Doğal daha iyi bence.
Para bol tabi yaptırıyosunuz
Demek ki daha fazlası lazım
Olduğun gibi ol bence
Gerek yok ölüp gidecez. Beğenen öyle de begenir
cilveli ol yeter
Dikkatli ol haberlerde görüyoz sıkıntılar