Dershaneden istekli falan diye okul müdürü niye kızdı manyak mı 🤣🤣🤣?

Geçen yıl iyi bir KPSS puanı ile atandım tarih öğretmeniyim dediğin gibi iyi bir puanım var animatör olarak YouTube kanalı açmıştım gerek ben dersleri tekrar edeyim gerek öğrencilere yararlı olsun diye sanırım oradan bulmuşlar beni iyi bir dershaneden teklif aldım dershanede beni bulamayınca okulumla görüşmüş oradan iletişim kurdu yani daha iyi para var ama şu an dershanede çalışmak istemiyorum ne kadar yorucu olduğunu tahmin ediyorum neyse işte müdür beni aradı seninle görüşmek istiyorlar diye bir yerde oturup görüştük dediğim gibi teklifi kabul etmedim sonra müdür beni geri çağırdı ne istiyor bunlar diye işte hemen üzerine çullanıyorlar iyi bir öğretmen görmesinler de hemen üstüne çullanıyorlar da bir eğitime huzur vermediler de falan filan dedi sinirlendi müdür dediğin biraz olgun olmaz mı gerçi çok genç 37 yaşında bir şey ama böyle çocuk gibi trip yapmak nedir onun dershanesinden başka dershaneye gitsem sinirlenmesini anlarım da bir devlet kurumu biri Özel sektör hangi dersem devlet yerime birini gönderir zatenn

Dershaneden istekli falan diye okul müdürü niye kızdı manyak mı 🤣🤣🤣?