Tarih öğretmeniyim 2 yıl önce çok güzel bir KPSS puanı ile atandım aynı zamanda YouTube'da animatör bir kanal açtım gerek dersleri tekrar ediyorum gerek öğrenciler yaralı olsun diye dün okul müdürü aradı filanca sizinle görüşmek istiyor ya gittim odasına dershane müdürüymüş beni bulamayınca doğal olarak okuldan bulmuş neyse gidip konuştuk maaşımın bir buçuk katını teklif etti ama dershaneler çok yorucu oluyor şimdi hazır değilim ileride ne düşünüyordum bilemem neyse müdür sonra beni geri çağırdı ne istiyor diye işte isteklif ettiğini zaten tahmin etmişti birraz sinirlendi bunlar yüzünden eğitim kalmadı da okuldaki öğretmenlerin üzerine çullanıyorlar bilmem ne de küçük çocuk gibi küser tripler yapıyor ikisi de dershane olup başka dershaneye geçsem anlayacağım da birisi devlet kurumu birisi Özel sektör ben gidersem devlet yerine birini gönderir zaten niye sinirlendi anlayamadım gerçi 37 yaşında tam bir olgunluk beklemiyorum çok genç ama yine de tepkisini anlayamadım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir öğretmen eşimiz olmadı ya yanarım da ona yanarım. Öğretmenleri nedense çok seviyorum 🙂
Ahdhs 😀😀😀 hey Allah'ım ya
İnançlı biri bide 🙂
İnançlı bile olacak öğretmen olacak başka ona göre ayarlayalım 😀😀
Akılda yerindeyse ee Allah korkusu da var zaten. Huyları da güzelse bir tık üstü olamaz🙂
Agshd saçı da kapalı istersin sen şimdi 😀
Yok kalbi güzel olsun kalbi güzel olan zaten Allah'ın emirlerine riayet eder🙂
Bak sen 😀😀
Nerede yaşıyorsunuz öğretmenim 🙂
Antalya'da 😀
Sizinle sanırım daha önce tanışmıştık fenerbahceliydiniz aşırı fanatik 🙂
Aaa evet 😀😀
Dünya küçük anladıkta KS de küçükmüş😂
Vallahi ya 😀😀
Sen en iyisi bana orada bir iş ayarla geliyim evlenelim bir yuva kuralım ömür geciyor 🙂 ama fanatikligi bırakmam lazım
Agshd her şeyi ayarlandı da bir fanatikliğim mi kaldı 😀😀
Başka sorun var mı ki
Fanatik olmam seni niye rahatsız ediyor 😀
Futbol=erkek olduğundan olabilir mi
Bağlantı kuramadım 😀😀
Senin yanında oturup voleybol veya plaj voleybolu izlemem gibi bir şey normal mi sence🙂
Ahsgs 😀😀😀 senin bu kıskançlıkla işin zor
Soruma cevap vermedin normal karsiliyorsan dedigimi bende normal karşılayacam hadi bakalım 😂
Ya neden olmasın spor değil mi sonuçta 😀
Tamam anlaştık o zaman 🤝
Hadi bakalım
İşi bul evlenelim ciddiyim bak 🙂
Yok ya ben sana kıyamam yazık sana 😀😀
Niye çok mu kötüsün🙂
Evet 😀😀😀 sevdiklerimi bile kötüyüm çok sevdiklerimi yakalar ısırırım
Ne güzel işte böyle sevdikçe ısıracak birini nerden bulacam 😂
Ehehe😀😀 manyaksın ya
Evlenmem lazım ya yoksa günaha gireceğim yaşta ilerledi sende enerjik birisin 🙂
Bak vallahi eğer eşim olsaydın sana ne kadar hap macun bilmem ne varsa yedirir seni yerinde duramayacak hale getirir sonra da bir güzel sımsıkı koltuğa bağlardım 😀😀😀
Hadi canım 🙂 yemin ediyorum aşırı fena oldum libidom çok yüksek aşırı yani birbirimize ikinci defa denk gelmemiz gerekiyormuş 🙂 koltuğa bagladiktan sonra ki kısmı nasıl yapalım şimdi
Ben böyle en seksi geceliklerimi giyerdim ama senin asla kıpırdamana izin vermezdim 😀😀😀
Hadi ben kaçar görüşürüz 😀😀😀
Nereye ya bir dur Instagram adresini unuttum
Sana kötü birisi olduğumu söylemiştim değil mi 😀😀😀
Kötü biri olduğunu düşünmüyorum valla tam benliksin soyliyim heyecanladim 😂
Ben Instagram hesabımı kapattım komple de aşağıda paylaşacağım yeni açtığım hesaba mesaj atar mısın
www.instagram.com/ssszvskn?igsh=aXBoY2prbXRqZmY5
Nerdesin ya
Öğretmenim maçı da kazandınız niye dönüş yapmadın seninle evlenmemiz lazım
Agshd 😀😀 sen hala burada mısın
Evet ya instgr hesabını vermiştin birbirimize bakmıştık ben hesabımı sildim hatirlayamadim. Seni istiyorum kafa dengimsin taniyamamisim 🙂
Öğretmenim bir yazar mısın bana ya paylaştığım instag hesabından sana aşırı yukseldim aklımdan çıkmadın dünden beri evlenelim ya 🙂
Sen zaten hep yükseksin 😀😀
Yüksek ama dün fena oldum ne kaçırmışım dedim 🙂
Bana bir şans verecek misin gerçekten bak aklımdan çıkmıyorsun
Sen o ınstagram'ı silerek şansını kaybettin
Kız ben 2 ay önce senden çok uzun süre sonra öyle çokta kullanmiyordum hesabımı komple sildim senle ne alakası var ki? Hem sen beni hatırladın mi bilmiyorum ama gerçekten seni çok istiyorum 🙂 beni üzme
Pas vermiyorsun anlaşılan üzüldüm
Aklımdan çıkmadın 🙂
Hey Allah'ım 🤣🤣
Çok tahrik oldum. Böyle ateşli olacak kadın dediğin. seni böyle sakin sessiz sanıyordum nedense seni çok arzuluyorum valla 🙂
Tamam kendi kendine arzulamaya devam edebilirsin benim için bir sakıncası yok 🤣🤣
Gel bı konuşalım ya 🙂 ne dersin
?
Instagram falan yok sana
Rica ediyorum ya telegram versem irfan konuşsak seni yaşamak istiyorum 🙂
Ya niye taktın sen kafayı bana
Benim libidom yüksek geçen sen öyle şöyle yaparim böyle yaparim deyince etkilendim🙂 yani sende benim gibi çok isteklisin onu anladım bende gel evlenelim bunları yaşayalım diyorum. İyi geliriz birbirimize yanlış mı düşünüyorum
Seninle sevişme hazzını yaşamak isterdim öğretmenim 🙂
Hiç görmediğim bir insanla nasıl evlenebiliyorsun hayret bir şey
Kız tanışmıştık ya Instagramda profillerimize bakmistik
Sen beni hatırladın mi?
Buldum
Ne buldun sen kimsin
Ya ben seni birisi sanmıştım o kadar peşinden koşturdum bugün tevafuk denk geldik o değilmiş kusura bakma rahatsızlık verdiğim için
Ahahha sana abayi yakmış
Çüş lan daha neler 😀
Güzel bir kadın mısın yüz vücut olarak
Oğlum insan okulunda çalışan öğretmene o gözle bakar mı iş arkadaşlığı kardeşlik sayılır
Ahahhah ulan bi müdür yardımcısı tanıyorum kadın anlatsam oturur ağlarsın adfhjs
Bak sen anlat bakalım 😀
Bizim müdürümüz çok ponçiktir kimseye o gözle bakmaz gencecik 37 yaşında bir çocuk
Ahaha 37 yaşında diye kimseye bişey hissedemez mi
Gizlisin nasıl yazim
Bu arada bahsettiğim kadın 3lü seks yapıyo okuldan birileriylede 🙈🙈 34 yaşında