Dershaneden iş teklif aldım diye okul müdürü neden mızıldandı 😀😀😀 çok ponçik ya hiç müdür böyle tepki verir mi 😀?

Tarih öğretmeniyim 2 yıl önce çok güzel bir KPSS puanı ile atandım aynı zamanda YouTube'da animatör bir kanal açtım gerek dersleri tekrar ediyorum gerek öğrenciler yaralı olsun diye dün okul müdürü aradı filanca sizinle görüşmek istiyor ya gittim odasına dershane müdürüymüş beni bulamayınca doğal olarak okuldan bulmuş neyse gidip konuştuk maaşımın bir buçuk katını teklif etti ama dershaneler çok yorucu oluyor şimdi hazır değilim ileride ne düşünüyordum bilemem neyse müdür sonra beni geri çağırdı ne istiyor diye işte isteklif ettiğini zaten tahmin etmişti birraz sinirlendi bunlar yüzünden eğitim kalmadı da okuldaki öğretmenlerin üzerine çullanıyorlar bilmem ne de küçük çocuk gibi küser tripler yapıyor ikisi de dershane olup başka dershaneye geçsem anlayacağım da birisi devlet kurumu birisi Özel sektör ben gidersem devlet yerine birini gönderir zaten niye sinirlendi anlayamadım gerçi 37 yaşında tam bir olgunluk beklemiyorum çok genç ama yine de tepkisini anlayamadım

Dershaneden iş teklif aldım diye okul müdürü neden mızıldandı 😀😀😀 çok ponçik ya hiç müdür böyle tepki verir mi 😀?