Devlet okulunda öğretmenim bana dershaneden bir iş teklifi geldi diye müdürü sinirlendi neden 😀😀?

2 yıl önce çok iyi bir KPSS puanı ile atandım tarih öğretmeniyim dediğin gibi iyi bir puanım var animatör olarak YouTube kanalı açmıştım gerek ben dersleri tekrar edeyim gerek öğrencilere yararlı olsun diye bilmiyorum oradan falan iyi bir dershaneden teklif aldım dershanede beni bulamayınca okulumla görüşmüş oradan iletişim kurdu yani daha iyi para var ama şu an dershanede çalışmak istemiyorum ne kadar yorucu olduğunu tahmin ediyorum neyse işte müdür beni aradı seninle görüşmek istiyorlar diye bir yerde oturup görüştük dediğim gibi teklifi kabul etmedim sonra müdür beni geri çağırdı ne istiyor bunlar diye işte hemen üzerine çullanıyorlar iyi bir personel görmesinler falan filan dedi sinirlendi onun dershanesinden başka dershaneye gitsem sinirlenmesini anlarım da burası devlet kurumu neden sinirleniyor

Güncellemeler
1 yıl
İş teklifi aldığım için fırça yedim 😀😀😀
Devlet okulunda öğretmenim bana dershaneden bir iş teklifi geldi diye müdürü sinirlendi neden 😀😀?