2 yıl önce çok iyi bir KPSS puanı ile atandım tarih öğretmeniyim dediğin gibi iyi bir puanım var animatör olarak YouTube kanalı açmıştım gerek ben dersleri tekrar edeyim gerek öğrencilere yararlı olsun diye bilmiyorum oradan falan iyi bir dershaneden teklif aldım dershanede beni bulamayınca okulumla görüşmüş oradan iletişim kurdu yani daha iyi para var ama şu an dershanede çalışmak istemiyorum ne kadar yorucu olduğunu tahmin ediyorum neyse işte müdür beni aradı seninle görüşmek istiyorlar diye bir yerde oturup görüştük dediğim gibi teklifi kabul etmedim sonra müdür beni geri çağırdı ne istiyor bunlar diye işte hemen üzerine çullanıyorlar iyi bir personel görmesinler falan filan dedi sinirlendi onun dershanesinden başka dershaneye gitsem sinirlenmesini anlarım da burası devlet kurumu neden sinirleniyor
Devlet okulunda öğretmenim bana dershaneden bir iş teklifi geldi diye müdürü sinirlendi neden 😀😀?
Güncellemeler
1 yıl
İş teklifi aldığım için fırça yedim 😀😀😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Menfaati var muhakkak
Nasıl olabilir ki bir devlet kurumu bir özel sektör
Okul müdürleri de başarılı öğretmenleri okulda görmek ister
Doğru mantıklı
Teşekkür ederim yani işin içinde değilim sizin kadar bilgim olamaz ama öyle tahmin ediyorum
Ama yani ne bileyim adam beni geri çağırdı işte müdür ne konuştunuz diye daha ben ağzımı açamadan bir delirdi 😀😀 bir huzur vermiyorlar da herkes hemen çullanıyor ben bana da bir gülme krizi geldi hani annesine küsmüşt çocuk gibi tripleniyor😀😀 şimdi adamın yüzüne kahkaha atacağım diye kaldır küldür çıktım
Ahahah 😅 Zoruna gitmiş müdür beyimizin 😅
Vallahi ya nerede ne yapması gerektiğini hiç bilmiyor çok da deneyimsiz Bir de 37 yaşında bir şey zaten 😀😀😀 Ya sen müdür değil misin biraz olgun davransana küsmek triplenmek nedir
Öyle vallahi 😅
😀😀
Haftasonlari etutlere git
Adam idareci
Amaci okulunu ve ogrencilerinin basarisi
Ve kendi de sonra daha iyi okula tayin olabilir
Iyi ogretmeni kaptirirsan nasil olacak
Adam gayet hakli serzeniste bulunmus
Sana 100 bin verdiler mi aylik
Evet fazla bile biraz ama dershaneler çok yorucu oluyor yıllarca öğrencilik yaptım en azından şimdilik düşünmüyorum 😀😀 ya aman müdür bir delildi bana bir gülme krizi geldi zar zor çıktım odasından
maasının 2 katını verdıyse gıdılır gerı donebılıyomusun sonrasında
Hiç bilmiyorum ki ama dershanede çalışan arkadaşlarım var mahvoluyorlar gerçekten bir saniye Özel hayat diye bir şey yok ben de biraz rahatına düşkün biriyim haftada 3 gün gidiyorum okula hatta 2,5 gün biraz da dinlenmek istiyorum kendimi başka açılardan da geliştirmek istiyorum yani önümüzdeki yıllarda ne düşünürüm bilemem de şimdilik düşünmüyorum
youtubeden daha cok kazanabılırsın oraya agırlık verırsen dengeler
Ben de öyle düşünüyorum
o müdür seni kıskanmış sanki
Nasıl beni kıskanmış
başka kurumun seni bependiğini
Hhmm dediğim gibi orası da dershane olsa başka bir dershaneye gitsem anlayacağım verdiği tribi de bir tanesi devlet kurumu bir tanesi Özel sektö😀😀