Okul müdürüne resmen sen şimdi beceremezsin bırak müdür yardımcısı ilgilensin dedim bana kızmış mıdır 🤣🤣?

2 yıl önce atandım bir devlet okulunda tarih öğretmenliği yapıyorum bizim müdür yardımcımız tek kelimeyle efsane çocuklar onun gölgesinden bile korkar🤣🤣 1 kattan bir bağırır biz 3 katta duyarız müdürümüz de tam tersine bir mülayim bir Minnoş gerçi zaten daha çok küçük 38 yaşında bir şey yapmasın da beklemiyoruz yaratılışı da mülayim neyse çocukları disiplin olayına yardımcısı bakıyor son saatte yine durmadılar ben de bir telaş müdür yardımcısının odasına gittim gitmez olaydım 🤣🤣🤣🤣 neyse baktım koridorun başına müdür orada hayırdır hocam dedi dedim hocam böyle böyle durmuyorlar müdür dedi ben istersen bir gelip bakayım ben de yardımcınız bakarsa daha iyi olur falan gibi bir şey söyledim o telaş da bilmiyorum sanki bozuldu gibi geldi bana İyi tamam ona söyleyelim o zaman dedi sizce bozulmuş mudur siz midir olsanız size böyle bir şey söyleyen ise ne yapardınız

Okul müdürüne resmen sen şimdi beceremezsin bırak müdür yardımcısı ilgilensin dedim bana kızmış mıdır 🤣🤣?