Okul müdürümün niyeti ne?

18 yaşındayım ve bu sene geçtiğim okuldaki müdürüm (29) okulun başından beri bana karşı ilgili, bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk o koşuyor, iki günde bir yazıyor, neredeyse sürekli mesajlaşıyoruz, bazen benim yerimin ayrı olduğunu belirten cümleler kuruyor, arıyor soruyor, şiirler şarkılar atıyor... “ne var yardımcı oluyor adam sadece” diyebilirsiniz fakat gerçekten öyle değil, farklı bir şey olduğunu anlamamak için salak olmak lazım. Başta rahatsız oluyordum niyetini çözemediğim için fakat sanırım geçen ayların da etkisi ile zamanla istemeden alıştım kendisine, yaş farkımız yokmuşçasına tuhaf bir şekilde çok iyi anlaşıyoruz. Rahatsız olmadığım için kızıyorum kendime zaman zaman, çıkamıyorum işin içinden... Bir de, evli sanıyordum fakat geçen gün uzun zamandır yalnız olduğunu öğrendim. Gerçekten garip duygular içerisindeyim, aklıma takılıyor sürekli, rüyalarımda görüyorum. Sanki ‘müdür’ sıfatının altındaki o farklı insanı bir tek ben görüyormuş gibi hissediyorum, eskiden beri tanıyormuşum gibi... Üstüne üstlük hala karar verebilmiş değilim hangi niyetle yaklaştığına. Yorumlarınızı bekliyorum.
Okul müdürümün niyeti ne?