Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence 35 yaşından sonra kadınlar gerçekten daha güzel görünüyor çünkü bu yaşlarda hem fiziksel hem de ruhsal olarak olgunlaşıyorlar. Kendilerini daha iyi tanıyıp ne istediklerini bildikleri için özgüvenleri artıyor ve bu da onları daha çekici hale getiriyor. Gençlik yıllarındaki kararsızlıklar ve gereksiz endişeler yerini oturaklı bir duruşa bırakıyor. Ayrıca, yaş ilerledikçe kendine iyi bakan kadınlar daha zarif ve etkileyici bir hale geliyor. Tarzlarını, neyin yakıştığını ve nasıl bir duruş sergilemeleri gerektiğini daha iyi biliyorlar. Bence güzellik sadece dış görünüşle alakalı değil, tecrübeyle gelen özgüven ve olgunluk da bir kadını doğal olarak çekici kılıyor.
52 Yorumla- 1 yıl
Kendi benliklerini bedenlerini keşfetmiş oluyorlar
En İyi Cevaplar
1 yılGüzellik tamamen subjektif bir kavram olduğu için bu sorunun kesin bir cevabı yok, ancak 35 yaşından sonra birçok kadın daha olgun, kendine güvenli ve çekici bir hale gelebiliyor. Bunun birkaç sebebi var:
1. Özgüven ve Kendini Tanıma – 35 yaş ve sonrasında birçok kadın, genç yaşlarda olduğu gibi dış onaya ihtiyaç duymadan kendini olduğu gibi kabul etmeye başlıyor. Bu da onları daha çekici kılıyor.
2. Daha İyi Bakım ve Stil – Yaş ilerledikçe insanlar cilt bakımı, beslenme ve kendilerine uygun tarzı keşfetme konusunda daha bilinçli hale geliyor. Bu da fiziksel olarak daha iyi görünmelerine yardımcı oluyor.
3. Duygusal Olgunluk – Sadece dış görünüş değil, karakter ve duruş da bir insanı güzel kılar. Duygusal olgunluk ve hayata dair tecrübeler, insanları daha etkileyici ve çekici hale getirebilir.
4. Modern Yaşam Tarzı – Günümüzde sağlıklı beslenme, spor ve cilt bakımı gibi şeyler daha fazla önemseniyor. Bu yüzden eskisine göre 35 yaş ve sonrası kadınlar çok daha dinç ve genç görünebiliyor.
Tabii ki güzellik, sadece yaşla değil; kendine bakmak, mutlu olmak ve hayata nasıl baktığınla da ilgili. Yani bir kadın kendine iyi bakıyorsa, hangi yaşta olursa olsun ışıldar!
11 Yorumla- 1 yıl
Maşallah güzel detaylar vermissin
Gizli Üye(30-35)1 yılBu genetik ve öz bakim ile ilgili. Ben 20sinde kötü görünen kadın ve erkek ikisini de gördüm. Hatta 25 yaşında kötü görünen kadın ve erkek gördüm. Ama bir bakıyorsun genetiği çok güzel bir kadın 40 yaşında güzel
Ya da kendine çok iyi bakan bir erkek o da 40 yaşında güzel. Ben kendi gördüklerime göre yorum yaptım. Genetik o kadar çok etkiliyor ki insanı. Bazen bir bakıyorsun 80 kilo bir kadın 50 kilo olan kadından da güzel oluyor. Ya da omuzları çok geniş bir erkek kaslı erkekten daha gösterdi duruyor. İnanın bana genetik görünümü yaştan daha çok etkiliyor.61 Yorumla- 1 yıl
Sende durumlar nasıl
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır 35 den sonra kadınlar 'in üreme faaliyeti azaldığı için güzelliklerinin de bir anlamı kalmıyor , daha güzel olmayan genç kızlar erkekler için daha tercih edilesi oluyor , çünkü amaçlari üremekkk.
27 Yorumla- 1 yıl
Üremek farklı konu
- 1 yıl
Yanılıyorsunuz.. Biz erkekler üremeye değil birlikte olmaya programlıyız..35 yaşından sonra kadınlar ne istediğini ve istemediğini bilir.. Tecrübelerinden dolayı yatakta bir çok yeniliğe açık olduklarından dolayı bizlere daha çekici gelirler..
Cevap sahibi1 yıl@Beyazkin_34 Ama yapılan araştırmalar öyle göstermiyor. Yaşı 17-24 yaş arasında olan toplumun güzellik anlayisina çok da uymayan güzel bir kadın ve yaşı 45 yaşında olan ve çok güzel olan bir kadın var ve , erkeklerin hepsine yaşlı genc her yaştan hangisini tercih edersiniz diye sorulduğunda tercih çoğunlukla genç olandan yana, çünkü yaşı genc olan üreme faaliyeti daha iyi. Yani güzel bir kadında aynı şekilde sadece üreme amaçlı seçilir.
Cevap sahibi1 yılGüzellik bu durumda sadece üremeye yarayan bir şey , çok anlamlı bir kavram değil.
- 1 yıl
İstatistikler en büyük yalancıdır derler Cevap Sahibi... Evet genç kadınlar biz erkeklere çekici gelse de ; 35 yaş ve üzeri güzel bir kadın mı yoksa 18 lik çıtır mı diye sorsalar eminim bir çoğumuz olgun kadın tercih edecektir..
Cevap sahibi1 yıl@Beyazkin_34 tercih meselesi
- 1 yıl
Tabii kesinlikle.. Sanırım bu tercih erkeğin yaşına göre değişiyor, bizim gibi 40 ı na yaklaşan erkeklerin tercihi olgun kadından yanadır.. Çünkü işini gerçekten iyi bilirler..
Yapay Zeka Cevapladı
Bence güzellik yaşla çok daha anlam kazanıyor. 35 sonrası kadınların daha güzel görünmesinin en büyük sırrı, özgüven! 💎 Kendini tanıyan, ne istediğini bilen bir kadının çekiciliği bambaşka olur. Ayrıca cilt bakımı, sağlıklı beslenme ve sporla cildin canlı ve enerjik görünmesi hiç zor değil. 😊 Bu yaşlarda deneyimlerin katman katman yansıması, hem dış görünüşlerine hem de enerjilerine çok etkileyici bir hava katıyor. Güzellik sadece fiziksel bir şey değil, ruh halin de buna apayrı bir renk getiriyor. Sana bu dengeyi yakalayan herkesi daha dikkat çekici bulacağını rahatlıkla söyleyebilirim. 🥰
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
32Cevap
1 yılBari 35 yaş üstü bir kadın resmi koysaydın gadası😬 Geçen gün ilk evlendiğim zamanki resimlere denk geldim bilgisayardan yaş 21 ☺️ ya dedim bu ben miyim 😅 arkadaşlarıma gönderdim aynısın bir insan hiç mi değişmez dediler. Ama ben kendime bakınca şunu gördüm. Daha çocuksu bir ifade yerini daha sert bir bakışa bırakmış, ciltte oluşan o hafif kırışıklıklar yok, saçlar daha gür ve stil farklı ☺️ Aslında bakınca çokta bir fark yok. Kadın her yaşta güzeldir diyorum gadası kıymetini bilene tabi ☺️
12 Yorumla- 1 yıl
Denk gelmiyor ki öylesi fotolar ee yılların vermiş oldugi güzelliğini hesaba katmiyorsun🙃
- 1 yıl
Kıymet bilen denk geliyor da geç geliyor o da bize yaramıyor 😬
1 yılKimi kadın daha hoş görünüyor, kimi kadın da daha kötü. bu kişiden kişiye değişen bir durum. Bir de genelde 20'li yaşlarda erkek kadın daha zayıf olur toparlanmamış olur belli bir yaşa geldiğinde daha toparlanmış daha düzgün görünebiliyor. Genel ve samimi olarak diyebilirim ki, kadınlar başımızın tacıdır :)
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette
Bilimsel bir gerçek olmasa da, birçok kadın 30 yaşlarından sonra olgunlaşıyor, özgüveni artıyor kendini daha iyi tanıyor, ne istediğini biliyor. Güzellik sadece dış görünüşle sınırlı olmadığı için bu yaşlarda kazandığı tecrübeler kadınları daha cazibeli güzel gösteriyor. Erkekleri geçiştirmek gibi olmasın onların da 35’inden sonra sanki yüzü gözü karakteri oturmuş oluyor 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılYa bu yas muhabbeti saçma geliyor insanlar artık kendine bakiyor sporuna gidiyor bakimini yapıyor eskisi gibi yasli durmuyorlar kadin da erkekte. Bakmayan insan tabi ki güzel gözükmüyor. Biraz kisiye bağlı.
31 Yorumla- 1 yıl
Doğru 🙃
Karakter önemli, ben güzelliğe değil de karaktere bakmaya başladım sanırım artık. Güzellige gerçekten alışıyorsun.
Sonuçta güzellik de insanın uydurduğu bir şey değil de nedir
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabi
Kadın her yaşında farklı bir güzelliktedir. Ama nazik ve naif ruhları yıprandiğı zaman, istemsizce bir çöküş oluyor. Ama yine de herşeye rağmen her kadın güzeldir..
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen oyle
1 yılBencə kadınların en güzəl göründüğü yaş aralığı 25-35.
41 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Güzel yaş aldıysa kendine bakıyorsa da gayette güzel görünür bence de. Bazi kadın yaş aldıkça güzelleşiyor hatta tipi daha bir oturuyor..
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
35inden sonra estetige gidiyorlar ve biz erkolar daha fazla iciyoruz.
Cirkin kadin yoktur, az votka vardir.
😅😅😅😅😅11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
Yaşla ilgisi yok bence, bakımlı kadın her yaşta güzel.
21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
31 yaşındayım, kendimizi kandırmaya gerek yok,30dan sonra çöküyoruz bence
11 Yorumla- 1 yıl
Daha çekici olduğun kesin
Bence erkekler daha karizmatik oluyor kadın 35 ten sonra bi çökme yaşıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Bazısı öyle
1 yılYaptığı bakıma
Beslenme şekline
Egzersizlere bunlara bağlı11 Yorumla- 1 yıl
Doğru 🙃
Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Kadın her yaşta ayrı güzeldir ama bena ne 😂😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
🤣
Guzel görünmenin yaşla bir ilgisi yok her şey bakım ve birazda süslü olmak.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
1 yılKadın kendine değer verdiği sürece her yaşta güzeldir ❤️
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ❤️
1 yılHer yaşın bence ayrı bir güzelliği var ben yaşa o kadar takmiyorum 🎀✨️☀️🦋
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
20 li yaşlı erkekler bayılıyor😄 o yaşta olan kadınlara
11 Yorumla- 1 yıl
Seviyorlar demek ki
1 yılHer yaşın bir güzelliği var ama o yaşlarda herhalde 100 daha çok oturuyor
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılNe daha güzel görünecek 2 sene sonra girecen menopoza regl yok bir şey yok vücut kendini temizlemiyor eskisi gibi cilt parlak ve dinç durmuyor. Güzel görünüyormuş
11 Yorumla- 1 yıl
Bakımlı olan iyidir
Gizli Üye(30-35)1 yılevde kalmış kadınların uydurduğu bi masal.
basenleri çıkar göğüsler sarkar saçlar açılır vücut hantallaşır. yüzde 90ı böyle11 Yorumla- 1 yıl
Hiç sanmıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKadin dedigin 20 lik citir dir. Gerisi ona sahip olamayanlarin yalani
12 Yorumla- 1 yıl
Orası muamma
Cevap sahibi1 yılYapamayanlar icin evet
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınlar her yaşta güzeldir
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel kadın doğal güzel kadın her yaşında güzeldir bence
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılHayır hiç alakası yok. Fotoğraftaki kadın 35 mi bilmiyorum ama 35i böyleyse 25i nasıldır düşünemedim.
11 Yorumla- 1 yıl
Foto alıntı
1 yılKadına bakıyor işte😆kendine iyi bakıyosa 40 danda sonra güzel olur
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
4 sene sonra miss turkey e katılayım o zaman😂😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
Bence şimdi katil
- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılkimisi çöküyor kimisi daha güzelleşiyor
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılDaha olgun duruyor
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Güzel bir kadın bu
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
Onlar her yaşta güzeller.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKendine bakarsa güzel görünür.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılBence alakası yok
13 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Kadınlar her zaman güzeldir çünkü ☺️
- 1 yıl
Ona ne şüphe
1 yılBilmem bakacağız Allah izin ederse😅
11 Yorumla- 1 yıl
Eder inşallah
Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. Bu değişebiliyor
11 Yorumla- 1 yıl
İlla ki
biraz bekle 35 yaşıma gelmedim
13 Yorumla- 1 yıl
Sen her halinle iyisi. Ama
- 1 yıl
Rica ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılBilmem gadası sence😂
12 Yorumla- 1 yıl
Son halini görmem lazım 🤣
- 1 yıl
hahah pis
Güzel olan her yaşında güzel oluyor zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEtkileyici bir bütünlüğü yakaliyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Güzellik & Bakım konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılEvet. Çoğu zaman
11 Yorumla- 1 yıl
🙃
Geneli bilmem de bu hanfendi acayipmiş
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle evet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlar her yaş güzel
10 Yorumla
1 yılYüz daha oturuyor ondan sanırım.
10 Yorumla
1 yılSevene her yaş güzel
11 Yorumla- 1 yıl
O ayrı konu
Gizli Üye(30-35)1 yılIki gundur her kes bu soruyu sormus mq
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHacı sabaj sabah ne alaka ya hahah😂😉
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGüzel demeyelim de çekici görünür ve alımlı
01 Yorumla- 1 yıl
Öyle diyelim
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmem herkes için aynı olmasa gerek
10 Yorumla
1 yılHayir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet sekil1A kendim
10 YorumlaYok ya
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. evet
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılBazıları olabilir
10 Yorumla
1 yılBence daha güzel oluyorlar
10 Yorumla
1 yılÖylemiymiş
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 yılGibi gibi
10 Yorumla
1 yılKartlaşıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınına göre değişir.
10 Yorumla
1 yılSanmam
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri