Güzellik geçici denilir hep Ama oysaki her yaşın bir güzelliği vardır bakımlı olduktan sonra her yaşta güzel olmak mümkün değilmi?

Güzellik geçici denilir hep Ama oysaki her yaşın bir güzelliği vardır bakımlı olduktan sonra her yaşta güzel olmak mümkün değilmi?
İçin ne kadar temiz ve güzelse bunun bir şekilde insanın dışına da vurduğuna inanıyorum. Önemli olan kalbe zeval gelmesin gerisi hallolur çiçeğim. 🌺
Olgunlaştıkça güzelleşir insan derler. Yaşlı gözüyle bakarsak çirkin gelir tabi. Ama bir de onun sevdiği gözüyle bakarsak..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bazıları evet, bazıları hayır. Yani kadına göre değişir. Kadının mayası güzelse her yaşta güzel olur 🤣
Yaşlandıkça demeyim de yıllandıkça diyim ben.😄
Şahsen ben eskiye göre kendimi şu an daha güzel buluyorum.
Öylesindir şaşmaz 😇
Kadınlar değer gördükçe kendine değer verdikçe güzelleşir 💖
Toplumsal bir gerçekliği dile getirecek olursak kadri kıymeti bilinen kadın güzelleşiyor. Bütün ömrü dertle, çileyle geçen kadın hemen çöküyor maalesef ki.
Bence şöyle eğer eşini seviyorsa aşıksalar birbirlerine ha işte o kadın yaşlanmaz ve yaş aldıkça güzelleşir sonuçta insan sevdiğinin yanında çiçek açar ve o çiçek hiç solmaz hep güzeldir buna benziyor bence
Olabilir. Yaşlı olduğu halde güzel kalanlar da var.
Mutlu olan, gençliyi huzurlu geçmiş kadın her yaşta güzeldir.
Evet yaşlandıkça daha bilinçli oluyor insan,
Değerini bilen usta ellerde Elmas gibi işlenir kadın yaşladıkça şarap misali olur 🍷
Bakımlı olunca her yaşta güzel olunur. Olgun kadın çekiciliği bi başka.
Sibel Can 51 yaşında ama hala güzel. Bakımlı ve paran olduktan sonra mümkün.
Her kız aynı değildir lütfen
Yıllanmış şarap misali
İıııı
Yani, tabi.
her yaş kendine göre güzeldir
Hayır gençken daha güzelleri yaşlandıkça değil
Bence evlenmezse ve çalışmazsa, spor yaparsa daha güzel olur😍😂
Bakımlı olan kadın illa ki göze hitap ediyor bence
Ben güzelleştim
Evetttt
Olabilir
En İyi Kız Görüşü