AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Herkesin kendine göre seveni olur öyle düşünme
Herkes dört dörtlük değil ki. Neden kendini kusurlu sayıyorsun?
Herkesin kusuru var. Önemli olan o kusur sandıklarımızı güzelleştirebilmek
Benimde kusurlarım var evet çok dağla geçtiler bilmem ne oldu sevdiğim kişi beni sevmedi falan ama bende beni bu şekilde seven birini buldum ve yaklaşık 6 senedir beraberiz bence sende seni böyle sevecek birini bulabilirsen evlene bilirsin…
Neden böyle devam düşünüyorsun kendinle barışık olman lazım senin öz güven eksikliği var sende
Hiç kimse kusursuz değil. Elbet seni kusurlarınla seven biri çıkar karşına. Şimdi ne kadar evlenmekten vazgeçtim desen de o zaman değişir bütün fikirlerin. 🙂
Bu kadar kusur da kimsede yok ya
Yüzünde veya vücudunda değiştiremeyeceğin şeyleri kafaya takmamak gerek. Değiştirebildiğin şeyleri değiştirmeye çalış. Zayıfsan kilo al, kiloluysan ver. Yüzüne uygun makyajı yap vs. ve eminim çok güzel bir kızsındır. Kendinle barışık ol.
Bende kendimi o kadar yetersiz ve kusurlu görüyorum ki biri iltifat ettiginde dalga geçiyor saniyorum yalnız degilsin bunu bil evlenmeden de hayat ilerleyebiliyor çok istersen görücü ile olabilir ilerde de
Önemli olan sizin iç güzelliğinize değer vermektir.
Benim doğum lekem var hemde yüzümde biz ö. lelim o zaman 😅😂😂 Bu kadar takıntı olamayın. Beterin beteri var haline şükret.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Birinin seni sevmesi için illa fiziksel olarak olman gerekmiyor. Ben mesela hoşlandığım kızın kişiliğinden, davranışlarından daha çok hoşlanmıştım, fiziksel özelliklerinin iyi veya kötü olması umrumda değildi.
Belki sen bilmiyorsundur ama birisi sana karşı duygusal bir bağ hissediyor olabilir ve seni karşılıksız seviyor olabilir.
bedeninde düzeltebildiğini düzelt ama herkesin kusuru var yüklenme kendine bu kadar 10 yıl sonra kimse şu anki haliyle görünmeyecek
Neymiş kusurun valla merak ettim kafana taktığın nedir
Bedenimde deformasyonlar var saçım erken beyazladı genital bölgem bile çirkin yani kim niye evlenmek istesin benle ancak yoklukta olan ama onu da ben istemem
Yoklukta olan diyerek kısmetini kapattığını düşünüyorum seni sen olduğun için seven çıkacaktır beyaz saç olgunluk katıyor deforme dediğin çatlak sanırım olmasa tabi daha iyi belki ama oda kadınsı duruyor şimdi bana da yoklukta dersen açarım bayramlık ağzımı bak 😅🤣
22 yaşında da 35'lik kadın gibi görünmek istemem açıkçası olgunluk katıyor diye diye. Bu yaşta 35 gibi gösteriyorsam da ancak yaşıma uygun olanlar cinsellik için yanaşır ciddi değil ama o amaçla yanaşanı da ben kabul etmem
Şöyle diyelim o halde saçının beyaz ı boya ile gider vücudunun çatlağı bir güzellik merkezinde geçer Allah dermansız dert vermesin
İşte benim yaşımda kimsenin bunlara ihtiyacı yokken benim var
Belki de sana öyle geliyor ihtiyacı olan çok kız var bence
İhtiyacı yok kimsenin
Nasıl istiyorsan öyle düşün peki iyi geceler
Ne gibi kusir canjm neden öyle dusunuyosun erkekler sanki ckk mj 4 4 luk
Allah çirkin şansı veriyor genelde yine bir şansını dene güzeller hep mutsuz zaten
kesinlikle haklısın çirkinsen evlenmemelisin
Özgüvenin yok senin
Her şey dört dörtlük kusursuz istiyorsun tıpkı o filmlerdeki gibi ama bazen öyle olmuyor seçicisin. Düşünsene Allah korusun kaza geçirdin yüzün yarısı yokk hayat devam ediyor yani anladın
İyi akşamlar...
Lütfen saçmaladığının farkına var... Tamam mı Küçük Hanım? ☺️
Kusursuz bi insan istiyosan kusursuz olacaksın. Kusurların varsa, kusurları olan birisini bulacaksın
Taliplerin varsa geri çevirme ama anlat çatlaklarım var filan diye
Kendine haksızlık etme
Of of of yeter artık erkekler böyle düşünmüyor siz neden düşünüyorsunuz beğenen böyle beğensin beğenen böyle evlensin
Çok haklısın
Ya çok ciddiyim 3 günlük dünya ve ben böyle şeylere gerçekten çok kızıyorum
Böyle de erkeklere yüz veriyorsunuz işte erkek şey diyecek ben seçiciyim beğenmezsem ağlar üzülür diye düşünmeyecek
Ben beğendiğim gibi seviyorum ama kız benden kaçıyor benmi çirkinim acaba 🥹
Kendini sevmeyi öğrenene kadar düşünme bence benim de var hala bir kusurum bu kusur kendimi sevmememe neden olunca kurduğum iletişimler in sağlıklı olmadığını anladım benim fikrim
benimde bir sürü kusurum var kimsenin gerçekten beni beğenip isteyeceğine inanmıyorum hayatıma da kimseyi almiyorum sende böyle mutluysan öyle yaşamaya devam et veya bakış açını değiştir sana kalmış
Çok yazık ki, dış görünüme şimdilerde dazla önem verilmiyo, ha o zaman verirlerki çok güzel veya yakışıklı olsan, yoksa normalin vi üst seviyesi bile kurtarmıyor maalesef
Ben de aynı şekilde. Beğenen yok cirkinim cillerjm var lekelejrm falan
O zaman sende haksızsın 😉
Bende seninle aynı düşüncedeyim ama yinede her halime şürkederim yinede sağlıklıyım çok şükür ama yinede yanlış düşünüyosun her kadın güzeldir yeterki kendine bakım yapsın
Kız sen d e l i misin kimse mükemmel y ada 4/4 lük değil bu düşünceleri kafandan at lütfen
Dış görünüşünden dolayı sevmiyolar ise evlenme daha iyi toxic bir ilişkin olucak zaten sırattan dılayıysa
Saçmalama Allah aşkına ne insanlar var karakterine rağmen evlenip ediyor eminim mükkemel bir gelin olacaksın kendine haksızlık etme
Ben bile evlendiysem sen hayli hayli evlenirsin
Üzdün
Özgüven kazanman gerekiyor insanı güzel yapan yerinde özgüvendir
o yüzden geri takip et ki konuşalım 😂
Ohoo öyle bakarsak olmaz ki mika ve Mükremin gibi kişiler bile evliler farklı yerden bakman lazim
Ne çirkinler evleniyor be. Bir tanesini tanıyorum hatta. Ne fiziği güzel ne yüzü ama evlendi.
Sen takma bunu.
yanliş düşünüyorsun doğrudur ama güzele 40 gün doyarsin gönlü güzele 40 yill bu şekilde düşünen insanlar var için rahat olsun
Evet haksızsin.. kendine yapılan haksızlık hemde...
Ya Allâh aşkına şuraya bi fotoğraf koysam eleştirmeden durmicaksınız burada kendine yapılan haksızlık diyorsunuz niye böyle acaba insanlar
Dış görünüş önemli ancak bir yerden sonra önemini yitiriyor kalbin mikrop dolu ise dış görünüşün hiçbir anlamı olmuyor
haksizsin tabiki, sen kendini begenmiyo olsan bile eminim ki cok guzelsindir ve seni sevcek kisi seni her halinle sever💘
Valla çok çirkin bi kadın gitti en yakışıklı aktörle evlendi ikisi de yabancıydı. Sen de bulursun illa ki birini canım
Ya şu dışarıdaki insanlara bakma onlar estetik güzeli makyajla falan wanda nara nin eski haline baksana o daha makyajlı hali
Neden herkes guzellige bu kadar takintili. Kendin gibi ol bence.
Zaten kendimim de sonradan ortaya çıkan kusurlarımı düzeltmeye uğraşıyorum yine de ama bedenimdeki bir uzvumu değiştirmem
Maymuna venzeyen insanlar evleniyor senin söylediğine bak
Onlar az ya genelde evlenenler görünüşü sorunsuz olanlar
Görünüşü sorunsuz insan yoktur benim sevdiğimi sen sevmezsin
Vardır
Aksine kusurlu cürkin kızlar evleniyo ne güzeller var bekar alanı yok cürkşn şansı var
Tipi kotu olup evlenen cok. erkekler daha cok vücüda bakıyor emin ol. Ben güxelim ama sevgilim gogsum ucu sorunlu diye beni terk etti tipsiz ve kel olmasına ragmen hemde
Ve ben bu sebepten hic düzgün sevilmedim
Bende evlenmek istemiyorum o yüzden
Nasıl bi sorun varki
Ne sorunu var ki
Niye göğüs uçlarında ne varki
Ters meme ucu diye bişey var internetten bak. İçe dönük oluyor meme ucu
Baktım ilk defa gördüm ilk defa duyduğum bir şey ama bir insanı sevmemesine engel olmaması lazım.
Evet ama begenmiyoalr iste
Atalarımız bile demiş götu güzele 1 ay yüzü güzele 3 ay gönlü güzele ömür boyu
Evlilik Kusur Aramaz Ne Demiş Mevlana Ne Olursan Ol Yine Gel...
Zaten kalbine düşmediyse onları kusur olarak görmezsin
ne alaka öyle düşünme sakın. ne insanlar var evleniyor. sakın bak. nasibin seni bir yerde bulacak
Bu düşünce aklına geldiğinde Tolga Sarıtaşın eşini düşün😉
Haksizsin tanikide herkesin vardır bir kusur sen kalbin temiz ise gerisini s. et
Yoo tam tersi güzeller hep yalnız asıl özgüvenli kendine değer verenler mutlu
Dış görünüş o kadar önemli değil emin ol buna içindeki güzellik önemli.)
Bu dünya da kimler evleniyor kimler yanlış anlama sakın. Ben güzel olduğuna kesinlikle eminim
Hassas bir mesele. Dolayısıyla uzatmadan söylüyorum; evet haksızsın 😉
Kiz yara lekeleri yosun peeling ile hal olur genital bölge kararmasini da doktorla halledersin takma
Haksizsin belkide umdugundan dahada iyisi bulacak seni.
Dış görünüş önemli ama bir yere kadar, anlaşmak önemli olan
Senin dışın için sevecekse hiç sevmesin üstelik seni beğenmiş sen daha kendine ne dert çıkarıyorsun
Dış görünüşteki kastın ne yani çirkin mı bir kusuru mu var
Kimse kusursuz ya da dört dörtlük değil. İstiyorsan durma.
Çok güzel biride olsa sürekli yanyana ola ola sıradanlaşır zaten
İstesem su snyede evlenirim🤣 evlenmek dis görünüsle degil parayla olur asko
Çalış başkalarından geçinme tembel