Beğenilecek bir tarafım yok ve kimse de beni beğenmez daha önce sanaldan tanıdığım birine fotomu attığımda bahaneleri sıraladı istemedi beni eğer beğenilecek biri olsaydım beğenirdi ben şimdi evlensem evlendigim adam yanında yürütmek istemez utanır benden çünkü insanın eşi insanın yanında onun süsüdür, ama ben teyze kılıklı çirkin biriyim kimse de beni beğenmez, bu yüzden evlenmekten vazgeçtim mantıklı bi karar mı sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence doğru çünkü ben de mesela dışım kötü olduğu için hiç beklentim yok evlilikten ya da aşk ve sevilmekten
Dış görünüşünde beğenilecek bir şey olmadığına sen mi karar veriyorsun?
Hayır insanlar karar veriyor
Onların mk
Böyle saçma düşünce görmedim. İnsanlar dış görünüşüne aşık olmaz, dış görünüş önemli değil demiyorum ama içinin güzelliğiyle ilgili
Ama dış görünüş ilk başta önemli benim gibi teyze kılıklıyı kim napsın
Bak güzel kardeşim, ben zamanında bir kızı fotoğrafını bile görmeden sadece sesini duyarak sevdim ve ilk buluşmada ya beni beğenmezsen dedi
Ben bir kere sevdim, benim için o dünyanın güzel kızıydı gözümle sevmedim kalbimle sevdim
Ee noldu sonra kızı beğenmeseydin isteyecek miydin beğendiğin için böyle konuşması kolay her şeyiyle sevdim falan şekilcisiniz hepiniz maddecisiniz sonra da maddeye değil öze önem veren birini istersiniz sanki siz çok bakıyorsunuz öze kesinlikle
Sinirin kime bilmiyorum benim o gün onu beğenmeme şansım var mı sence kalbim deli gibi isterken tipin güzel değilmiş deyip geri dönebilir miyim
Var
Sen hiç aşkı tatmamışsın belli ki, bu kadar özgüvensizlik iyi değil etrafına bak ben çok gördüm çirkin kızın ya da erkeğin yanında yakışıklı veya güzel kişileri sence tipe baksalar birlikte olurlar mı
Ya tip önemli tamam mı ne olursa olsun önemli, evet aşkı tatmadım tatmak da istemiyorum çünkü kimsenin bunu hak etmediğini düşünüyorum
Senin durumun çok kötü ama, bu kadar kendine küsmüş birini görmedim.. Tip önemli değil demiyorum, sokakta birilerini etkilemek istiyorsan aç oranı buranı, yap makyajını baksınlar ama aşk yaşamak için bunlar gerekmiyor
Benim beğenilecek tipim yok bundan bahsediyorum ben
Oyyy oyy güzel kardeşim kendine yapma bunu olur mu sen beni anladın ama tip tip diye tutturdun
Evet tutturdum ama önemli
Önemsiz diyen yok ki sana, çok güzel olsan nolur senle uyuşmazsak, vakit geçirirken eğlenmesek ya da kalbim çarpmasa ne önemi var güzelliğinin
Sen doğru insana denk gelmemissin dış görünüşüne laf eden bikac kişiye takılıp kalmışsın
Karşımdaki insan tipimi beğendiği için mi doğru insan olacak ya belki başkasını beğenmese bana yapılanı o yapsa başkasına onun için de yanlış insan olacak çok mu karakterli olacak o kişi o zaman da
İşte sonunda dediğime geldin, yani tipine değil konuşmana olgunluğuna düşüncelerine senin gülüşüne bile aşık olabilir o yüzden her şey dış görünüş değil
Yine tipime bakacak sonuçta sadece fikirlerim düşüncem için sevmeyecek ama benim beğenilecek tipim yok ben bundan bahsediyorum
Tamam senin dediğin gibi olsun ne diyim
Seni dış görüntün ile yargılamayacak biri elbette çıkar. bu durumu bende yaşıyorum, herşeyden önce insan kendisi ile barışık olmalı.
Evlenme zaten evlenip milletin başını belaya sokma gerek yok
Yalnis düşünüyorsun görücü usulüne illa biri cikar
ne sacma adam beyenmiski evlenmek istemis
Bence bu kararı evleneceğin adama bırak
Seven kişiliğini sevip evlensin
mantıklı
Bi beğenen çikar senide elbet
Görebilir miyiz seni bakalım haklı mısın
Aferin 👏
Çok güzel bir karar
Aptalca