çok fazla kusurluyum her şeyim kötü olumlu bir yanım yok böyle kimse beğenmez de beni bu yüzden evlenmekten vazgeçtim mantıklı mı sizce en azından düşünüp düşünüp üzülerek kendimi yıpratmam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıklı olan evliliğin olmadığını kabul etmek... 2020 itibariyle evlilik işleri bitti. Dost hayatı yaşıyıcak tüm herkes artık. Boşanmak sanki elbise değiştirmeye dönüştü. erkekler ve kadınlar iki cinste para avcısına dönüştü. Evlilik işi bitti.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı güven ihtimali sıfıra indi.
ilk üç önemli şey
para
para
para
oldu.
En İyi Cevaplar
Böyle düşünmenin altında yatan psikolojik sebeplerin var bence gidip psikolojik anlamda tedavi olup bi ilişkiye başlaman senin için daha sağlıklı ve hızurlu olur
ki senin kendinde kusur olarak gördüğün şeyler karşındaki için öyle değildir ama sen öyle düşünüp hissediyprsan kötü dediğim gibi kesinlikle bir uzmandan yardım almalısın
00 Yorumla
Sırf evlenmek için kendini bu şekilde yargılman çok tuaf geldi seni sen olduğun ruhun karakterin için seven bili bulursan mutlu olabilirsin gerçek sevgide o şekilde olmuş olur
00 Yorumla
+1 yılkararın aptalca, beklentilerini düşür. gerçekçi ol. çalış para kazan, düzeltebildiklerini düzelt vücudunla ilgili. bekaretin duruyorsa onu da koru. fena olmayan birini bulacaksındır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence evet çünkü dış görünüş önemli maalesef bunu hiçbirimiz Redd edemeyiz
01 Yorumla- +1 yıl
Destek vermem gerekirdi köstek değil
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMantıklı olmamış bence, Sizi seven her halinizi sever.
20 Yorumla
+1 yılBende geçmişte dalga gecildim. Neden çocukken aile zoru ile kasımı aldiramadigim için...
Alınca değiştiler dkdmmddm ama bu sefer de sosyal fobim yuzumden aşırı dalga gecildim buyur burdan yak!
Yani özetle deneyimlerin kendi benlik alginin bozulmasına sebep olmus. Önce psikiyatrist ile bu konuyu konuşup hayatınızı şekillendirdikten sonra doğru eş seçimi yapmamızın öneririm
Merak etmeyin bunları bende yapacağım şu an da sınava hazırlanacak bir öğrenciyim.
Istedigim yerde okuduktan hemen sonra bende randevu alacağım.
Sevgilerimle.10 Yorumla
+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun, yanlış bir karar. Sen kendine düşeni yaptın mı öncelikle bunu söyle? Kişisel bakımını yapıyor musun, dış görünüş ve giyimine önem veriyor musun, spor yapıp, fiziğine bakıyor musun? Eğer bunları yapmadan buna kanaat getirdiysen yanılıyorsun işte. Ayrıca ne olursa olsun hayata küsme ve kendin ile barışık yaşamaya çalış kendini sevmelisin ancak böyle mutlu bir hayatın olur. Sen kendini daha sevmezken başkasının sevmesini beklememelisin.
10 Yorumla
+1 yılTabii tabii Çok doğru bir karar vermişsin Öncelikle seni tebrik ediyorum hatta sana daha iyi bir fikrim var Kendini eve kapat ve insan içine çıkma Böylece kendi psikolojini daha da çok rahatlatmış olursun
30 Yorumla
+1 yılİyileştirilemeyecek kusurlar mı bunlar? Öyleyse yapacak bir şey yok. Kendinizi yıpratmak yerine hayatı akışına bırakın. En fazla ne olabilir ki... karşınızdaki sizi beğenmezse zaten bir yolunu bulur ve evlenmez. Bu soruna odaklanarak hayatı kendinize zehir etmeyin.
20 YorumlaAllah'ım sana geliyorum...
Lan siz kadınların beyni yok mu? Her kadını seven, beğenen, isteyen erkek vardır.
Ciddi söylüyorum, psikolojik sorunları olan delilersiniz.
Git aynaya bak, biraz üstünü başını güzel giyin ve bir erkeğin karşısına ne istediğini bilen biri olarak çık, evlilik teklifi alıyor musunuz almıyor musunuz ondan sonra konuşalım.
28 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar cok degisik gercekten shshshsh herseyi kafaya takariz biz
- +1 yıl
@obiralfa haklisin 😊
- +1 yıl
Niye öyle dedin ki? Nerden bildin hem😄
- +1 yıl
Gsgshs evet öyle
+1 yılÖmür boyu bekar mı kalmayı düşünüyorsunuz. bu fikriniz bir gün mutlaka değişecek ve bu sefer tam tersi ısrarla evlenmek isteyeceksiniz. benden bir abi tavsiyesi. Ve bence kendinize haksızlık ediyorsunuz. hiçbir kız.. evlenmeyi ve mutlu olmayı hak etmeyecek kadar çirkin olamaz.
30 Yorumla
+1 yılSırf dış görünüşünü kötü buluyorsun diye evlenmemen çok mantıksız. Dışarlarda bi yerlerde seni olduğun gibi seven birisi mutlaka çıkacaktır. Sen sabırla bekle
20 Yorumla
+1 yılEğer böyle düşünürek evlenirsen büyük hata yaparsın doğru bir karar almışsın yoksa evliliğin boyunca. Sürekli eşim buramı begeniyormu başka kadınlarla beni kıyaslıyor mu vs... Sorularla kafayı yer kendinede onada hayatı zehir edersin önce kendini sev kusurlarınla sonra başkasının seni sevebilecegine inan
10 Yorumla
+1 yılEvlilik boş iş ya. Ben evlilikten nefret ediyorum. Çok sıkıcı. Bir kadınla hayatımı geçiremem ben. Bir çok kızı şey yapmam lazım. Yani takılmak. Ayrıca 6284 nolu erkek düşmanı kanunlar varken evlenen bir erkek dünyadan haberi olmayan zavallı bir erkektir. Asla evlenmemeli erkekler günümüzde.
10 Yorumlaartık şu dış görünüşünüzü de çözemiyorsanız ne diyim ben yani çirkin kız yoktur Gratis de az indirim vardır derim kızları güzelleştiricek o kadar bakım ürünü varki biz erkekler napalım garip biz :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmekten vazgeçeceğine kendini ezmekten nasıl vazgeçebilirsin bunun üzerine çalış. Yani bir insan bunu kendine nasıl yapabilir? Dış görünüşmüş… evlenen herkes bir Angelina bir Brad sanki.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla prenses masalları dinledin veya pembe dizilerle büyüdün galiba. Bu sevmek ve sevilmek için bir özür hali değil. Senin kusur bulduklarina hayranlık duyacak birini bulacaksın, inan buna.
20 Yorumla
+1 yılAkıl sağlığını ve düşünce yapını değiştirene kadar doğru bir karar.
30 YorumlaBi fotoğrafını at da erkek gözüyle gerçekçi bir yorum yapalım. Böyle şifai olarak konuşmak bir işe yaramaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende bu kadar özgüven eksikliği yaratan ne gibi kusurların var ki
04 Yorumla
Soran+1 yılyüzümde sivilce izleri var ama bazısı çukur ufak da olsa benim gözüme batıyor bence hayatımdaki insanın da gözüne batar burnum çok kötü iğrenç derecede dudaklarım aşırı ince belim kalın kalçam küçük göğüslerim çok aşırı derecede küçük yok gibi vücudumun her tarafı yara izleriyle dolu göbeğim var afedersin ama g*tüm bile düzgün değil makatımda hafif bir et sarkması var vücudumda çatlak var daha sayayım mı
- +1 yıl
Bunların hepsi halledilecek sorunlar ayrıca popo da et şarkmasi normal yani. Göğüslerinizin küçük olması fiziksel bir sorun teşkil etmiyor. Spor yaparak doğru krem kullanarak birçok sorundan kurtulabilirsin
Soran+1 yılama benim her şeyim kötü
- +1 yıl
Sen böyle söyledikçe kendini her geçen saniye daha çok çirkinleştiriyorsun bunu kendine yapma ufaklık unutma her şey değişir sadece kararlı ol😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim tam olarak. Bende biriyle görüşüyordum ama sirf tipimden, bazi durumlardan dolayi gorusmeyi kestim. Yani evlenmem benim icin zor ne kadar cok istesem de. Bebek gibi kizlar var beni ne yapsınlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSen eş adayının seni dış görünüşüne göre mi seçmesini bekliyorsun. Bence öyleyse hiç arama boş ver.
10 Yorumla
+1 yıldis gorunusum kotu diyen sensin etrafindakiler begenecek belki herkesin bir alicisi vardir bu hayatta
10 Yorumla
+1 yılToplumun düşünce yapısı insanları böyle umutsuzluklara itiyor işte. Bize düşen çok da umursamamaya çalışmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendini sevmeyi öğrenmelisin. Terapi alabilirsin. Düzeltebileceğin kusurlarını düzeltmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYerinde bir karar olmuş burada bir çok insan hayır nasıılll olur felan gibi bakıyo. Hayır efendim en iyisini yaptın kendini sevmeden başkasını sevemezsin kendinin en iyi versiyonu olmaya çalış özgüven kazan sonra yuvanı kur.
20 Yorumla
+1 yılSen kendini sevmezsen kimse seni sevmez ne olursa ne kadar kendinde kusur bulursan bul Rabbim herseyi eş olarak yaratti vardir nasibinde biri
10 Yorumla
+1 yılTamam dış görünüş önemlidir ama evlilik bu yaşlanacaksınız hastalıklar olacak her halinizle sizi kabul edecek birisiyle evlenirsiniz inşallah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış yapmışsın bence herkesin bir alıcısı vardır muhakkak sadece evlenip evlenmemek senin kararındır
10 Yorumla
+1 yılSanki herkes 4-4 lük. boş ver kardeşim sen nasibin çıkarsa evlenirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle dışarıda kızlara bakıyorum mükemmel geliyor onları ne yapıcaz
- +1 yıl
Yoo bende bakıyom sana öyle gelmiş
+1 yılHayır tabiki de hala tofaş alan var merak etme seni de alırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenirim ama sevilmem bu kadar kusurla
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Böyle düşünürsek yıpranma kendinle barışık ol sevecek insan böyle sevsin
20 Yorumla
+1 yılher şey dış güzellik mi cidden bence de öyle...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının en iyi düşmanı kendi yine kadın hemcinsleri
00 Yorumla
+1 yılKusurlarin ne ki merak ettim, ayrica evlenecegin kisi bundan dolayi ayrildigini biliyormu
00 Yorumla
+1 yılKusurlu olduğun yanlarından vazgeçip evlensen daha iyi olurdu
00 Yorumlaama bu çok saçma denemedin bilmiyorsun ve herkes de dört dörtlük değil
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama adam seni herşeyinle kabul etmişsen sen neden vazgeçiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKusur ne gibi mesela? Senin kusur olarak gördüğünü başkaları görmeyebilir. Kendimizle barışmalıyız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantiksiz.
Oncelikle kendini sevmeyi ogrenmelisin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kusursuz gördüklerinin senden çok kusuru vardır emin ol
10 Yorumla Sevdiğin adam seni böyle kabul etmiş daha ne kimse kusursuz değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi yapmışsın : )
Ama mantıklı bir karar olduğunu düşünmüyorum.
cut.00 Yorumla Boşuna kafana takiyon
Yanlış bir karar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen öyle bende dışarıya bakıyorum ulan diyorum bu tip ne? Bende saldım yürüyenlere de inanamıyorum. Yüzüm bakılınca da rahatsız oluyorum o kadar mı çirkinim diye.
10 Yorumla
+1 yılNeyini beğenmiyorsun örneğin
Nerende ne kusur var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendımı senın gıbı görüyorum. Örnek verir misin senin ne kusurlarin var?
03 Yorumla
Soran+1 yılyüzümde sivilce izleri var ama bazısı çukur ufak da olsa benim gözüme batıyor bence hayatımdaki insanın da gözüne batar burnum çok kötü iğrenç derecede dudaklarım aşırı ince belim kalın kalçam küçük göğüslerim çok aşırı derecede küçük yok gibi vücudumun her tarafı yara izleriyle dolu göbeğim var afedersin ama g*tüm bile düzgün değil makatımda hafif bir et sarkması var vücudumda çatlak var
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişkin oldu mu? Teklif eden veya evlenmek isteyen? Yinede bakim yap, spor yap
Soran+1 yılyok olmadı tipim de sorunlu beğenilmiyorum Allah beni kusurlu yaratmış
+1 yılSaçma bi karar. Evlenen herkes dünya güzeli dünya yakışıklısı mı baby. Seni olduğun gibi her halinle sevecek birisi elbet çıkacaktır karşına. Zaten seni güzelliğin için severse bir insan burada saf bir sevgiden bahsetmekte doğru olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
@Kafkas001 kabul etmek ne alaka? Seni her halinle sevecek birisi çıkar karşına dedim. İyi okuyunuz. Kabul etmek kimseye düşmüyor. Kimse dış görünüşünü kendisi tercih ederek seçmiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil. Ama evliliğe bu kadar odaklanmiş olman da normal değil.
00 YorumlaBence çok kotü bir duşünce kendini begenmeyi ogren en azindan kendini oyle kabul et elbette seni cirkinliginle, güzelliginle begenen seven birisini bukursun.
00 YorumlaBana göre kusur, eksik bir yanımızın olması. Yani yok burnum büyük, gözüm küçük vs. bu gibi şeyler kusur değil. Kendinle barışık ol önce.
10 Yorumla
+1 yılkötü düşünüyorsun. eğer gerçekten kendini beğenmiyorsan estetik yaptır. istediğin yüze ve fiziğe sahip ol. sonra erkek bulursun.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Zaten erkeklerin çoğu aç gözlü. Hep daha iyisinde gözleri. İmkanın varsa estetik yaptır derim. En azından kendi psikolojin için.
10 Yorumla
+1 yılPeki ortada evlenecek bir aday var mıydı yoksa Tavşan dağa küstü dağın haberi yok olayı mı seninkisi
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu sorma sebebim Eğer ortada bir aday varsa seni olduğun gibi beğenmiştir zaten bu yüzden vazgeçmene gerek yok... ha yok ortada bir aday yoktu zaten diyorsan ona yorumum yok
+1 yıl1.90 yakışıklı isteyeceğine git dengine yönel o zaman.
10 YorumlaSeni seven her halinle sever zaten kendinle baeışık olmalısın :)
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıksız gerçekten, güzellik gelip geçiçi önemli olan niyetin, kalbin
10 Yorumla
+1 yılOlabilir ilerde aldatılma ihtimalin yüksek Bir an önce kusurlarından kurtul
10 YorumlaKusur kusur diyorsun, neyin eksik bilelimde ona göre yorum yapalım..
.00 Yorumla
+1 yılYanlış karar. Senin kusur gordüğünü başkası görmez takma kafaya bunları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevilmeme korkusumh olustu
02 Yorumla
Soran+1 yılyani
- +1 yıl
Sana aşıkmıydı peki
+1 yıl😳🥺☹️😞 hayat
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Hayir seven boyle sevsin
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dış görünüşümde aşırı derece kusur var diye evlenmekten vazgeçtim. Mantıklı bir karar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım