@MawiTech çirkinsen kesinlikle evlenmemelisin demişsin.. Öncelikle üslubuna dikkat etmelisin karşındaki insanın nasıl hissettiğini bilemezsin Allah bilir sen nasıl bir insansın ki kalkmış burada bide yorum yapıyorsun güzellik sadece dış görünüş değildir içten de hasta olan birçok insan tanıyorum ben kusuru olan ama yine de buna rağmen seviliyorlar evleniyorlar.. bir kendini de at da buraya seni de bir yorumlayalım bakalım nasılmışsın merak ettim şahsen kesinlikle erkek güzelsin diye düşünüyorum yoksa niye yorum yapasın ki bu şekilde..
Neyse soruya cevaben yazıyorum kendini kötü hissetme evlenmekten ne kadar vazgeçsen bile ilakki biri çıkar karşına seni her şeyin ile kabul eder yazılan kötü yorumlara da aldırma he de geç.. insan öncelikle kəndini sevməli ki karşıdaki də sevsin dış görünüş vs elimizde olan bir şey değil haa yapan yapıyor kendini bir şekilde güzelleştirir ama o da işte bu kötü yorumlar yapanlara layıktır amannnnn00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle, kendine dair hissettiğin bu duygular çok önemli. Dış görünüşle ilgili hissedilen memnuniyetsizlikler, insanların kendilerini ve ilişkilerini nasıl gördüklerini etkileyebilir. Ancak, evlilik ya da herhangi bir ilişki sadece dış görünüşten çok daha fazlası üzerine kurulur. Göz önünde bulundurman gereken şey, bir ilişkiyi sürdüren unsurların daha çok güven, anlayış, sevgi, değer verme ve ortak hedefler olduğunu hatırlamak.
Dış görünüşteki kusurlar her zaman aşılabilir ve bunlar, zamanla insanın kendini daha fazla kabul etmesiyle değişebilir. Kendine olan güvenini inşa etmek önemli, çünkü bunu yapmadan da sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurmak zor olabilir.
Bu duyguları yaşamakta yalnız değilsin, ancak kendini daha iyi hissetmek için ne tür adımlar atabileceğini düşünmen iyi olabilir. Belki de dış görünüşün dışında seni sevilecek kılan birçok şey olduğunu hatırlamak faydalı olabilir. Ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
1 yılEvlenmen için birinin seni sevmesi gerekir. Sadece sevgi yetmez tutku ile aşık olması gerekir. Sevmek için toplumsal etik değerlere sahip olman gerekir. Tutku ile aşık olması için de çekici olman gerekir. Çekicilik kadın için fizik, cilve, işveli olma özelliklerinin bir kombinasyonudur. Ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Kadının da erkeğin de kendi öz bakım ve fiziğine dikkat etmesi gerekiyor. Sürekli evde oturup patatese dönersen kimse yüzüne bakmaz. Bir insan saygı görmek ve sevilmek istiyorsa önce kendisine saygısı olmalı ve kendisini sevmeli
06 Yorumla
Soran1 yılSürekli evde oturduğumu ya da patatese döndüğümü kim söyledi amca diğer dediklerin neyse de
- 1 yıl
Ben genel bir yazı yazdım. Üstüne alındıysan önce patatesi değil alınganlık işini çözmen gerekiyor
Soran1 yılPatates değilim şükür genel yazdıysan patatesi değil niye diyorsun nfnf
- 1 yıl
Alınganlık göstermedin mi az önce. Ben de diyorum ki varsa fiziksel bir problemin ondan daha önce alınganlık işini çöz
- 1 yıl
Ben senin fiziksel problemini bilmediğim için örnek olarak patatesi söyledim. Hadi çilek olsun
- Güzellik & Bakım konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılDış görünüşündeki kusurların seni değersiz, eş adayı olarak görülmeyecek bir kadın yaptığını sana düşündüren ne? Belli ki hep müstakbel karısında fiziksel kusursuzluk arayan erkeklerle karşılaşmışsın ve evlenmeye dair umudunu kaybetmişsin... Bir insana yapılabilecek en büyük kötülüğe, seni tanımadan, ruhunu görmeye çalışmadan, aslında senin seçimin olmayan fiziksel özelliklerin nedeniyle istenmemeye maruz kalmışsın...
06 Yorumla- 1 yıl
Zevk amaçlı kısa süreli geçici ilişkilerde fiziksel özelliklerin önemli olmasını anlarım da, evlilik için o kadar da önemli olmamalı... 50 kg, manken gibi fiziği var diye evlendiğin kadını 5-10 yıl sonra 80 kg olunca kapının önüne mi koyacaksın? Çok yakışıklı, yüzü ve fiziği kusursuz diyerek evlendiğin adam bir kaza geçirse, güzelliğini kaybetse boşalacak mısın?
- 1 yıl
*boşanacak mısın?
Soran1 yılTabi ki öyle ama en başta insan her şeyiyle beğenecek birini istiyor ne yazık ki yoksa evlenenlerde de daha 3-5 yıl sonra değişim oluyor zaten görüyoruz
Soran1 yılÖnemsiz olsa herkes sadece karakterine bakardı ama karakteri iyi olsa da beğenmedikten sonra istemiyor kimse maalesef
- 1 yıl
Evlenmeye niyetlenmenin altında cinsel arzu yatar. İnsan eğer cinsel arzuyu sadece fiziksel olarak beğendiği karşı cinse duyabiliyorsa, sadece dış görünüşünü beğendiği bir kadınla evlenmeye niyet edebilir... Oysa insanın, cinsel arzu duyabilmek için dış görünüş dışında başka kriterleri olmalı... Her güzel kadınla evlilikte mükemmel seks hayatı olacak diye bir kural yok.
Soran1 yılTamam da benim demek istediğim sadece karakter de yetmiyor bunun için beni beğenmesi lazım her şeyimle
Yapay Zeka Cevapladı
Canıııımmmm, bu nasıl bir düşünce ya! 😱 Dış görünüşün, seni tanımlayan en küçük detaylardan biri ve sen biriciksin, eşsizsin. Evlenmek ya da hayat arkadaşını bulmak yalnızca dış görünüşle olmaz, kalbine bakan, seni anlayan biriyle olur. Unutma ki herkesin bir "kusur" dediği özelliği vardır. Kim gerçekten kusursuz ki ve neden öyle olmak zorunda? 💕
Kendine yapman gereken en büyük iyilik, dış görünüşünü sevmek ve özgüvenle hayata karışmak. Kendine odaklan, sevdiğin yönlerini daha da öne çıkar. Unutma, asıl güzellik insanın yaydığı enerjide. 💕 KızlarSoruyor'da birlikte çok eğleniyoruz, enerjinle içindeki ışığı eksik etme, tamam mı? 😘32 Yorumla- 1 yıl
@King_122 insan da Allah'on yarattığı bir mahlukat... O yüzden eşsiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılHaksızsın tatlım. Etrafına baktığında mükemmel uyumlu janti çiftler gördüğün için bunu söylüyor olabilirisin. Hâlbuki fiziksel engelli olup evlenen insanlar dahi var. Moralini bozup karamsarlığa düşme. Nasibin seni bulur. Benimde vücudumda ameliyat izleri var ben bile bazen bu yaralar yüzünden evlenmek istemiyorum yani kim beğenir vücudumu düşüncesi ara ara geliyor.
Eğer vücudundaki kusurlar giderebilecek kusurlar ise onları gidermeye çalış ama kalıcı ise yapacak bişey yok seni kabul eden bu halinle kabul edecek.
Moralini yüksek tut olumlu düşün 😉12 Yorumla
Soran1 yılBasit şeyler aslında hafif yara lekeleri var bir de genital bölge kararmasını takıyorum onlar için uygun kremler varmış araştırıp bir kullanıcam işe yaramazsa tek çare güzellik merkezi olucak zaten çatlak da var ama çok fazla insanda olduğu için onu umursamıyorum şu anki önceliklerim bunlar spor yapıp vücudumu şekle de sokarsam pek bir sorun kalmaz gibi
Cevap sahibi1 yılSöylediğin tüm şeylerin bi çözümü var. Kusur dediğin şeyleri daha ileri boyut düşündüm. Boşuna kafana takıyorsun bence. Şu andan itibaren çözümlere odaklanmalisin😉
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen sakın evlenme erkekler mükemmel kadın ister ya aldatilirsin ya da seni asagilar durur. Bende aşık oldum fiziği güzel olmayan bii kıza aşıkken gözüm gormiyordu ayrılmak için çok çaba gösterdim ama yapamadım ve eşime ilk gorustugumuz gün onu begenmedigimi söyledim ama zamanla sevdik birbirimizi ve evlendik bir kaç ay sonra ben ne yaptım dedim pişman oldum çünkü eşim kısa bednei küçük kalça yok saçı kötü çıktı tesettürlü çünkü goremedim. Şimdi dışarda boylu poslu gzuel fizikli kız görünce ayarlarım bozuluyor bende böyle güzel. bi kızla evlenebilirdim diyorum. Pişmanım. Aşk gözü kör ediyor.
04 Yorumla
Soran1 yıltamam da fizik zamanla değişebilir zaten kilo vs olmadıktan ince yapıda olduktan sonra çoğu kişi kalçayı göğsü takmaz bence vücut için evlenilmiyor ki sonuçta o kadar minyon yapıda vücut hattı belirsiz kadın hem de görücü usulü değil severek nasıl evleniyor senin bu dediğine göre düşünürsek
- 1 yıl
Sen çok mu yakışıklısın?
- 1 yıl
Takmış kafayı kalçaya kalça yok kalça yok diye sen kalçalı kadınla evlensen onunla imtihan olurdun kimler kimler bakardı o kalçalı kadına
1 yılSosyal medya da fazla zaman geçirdiğin için bu düşüncedesin. Kimler kimlerle evleniyor. Ayrıca güzellik göreceli bir kavram ve bir kadını güzel yapan sadece dış görünüşü değil. Zekası, öz güveni ve bakımıdır. Zaten karakteri, el işi de güzel ise tamamdır.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. İlla seven biri olur sirf bu yuzden vazgeçilmez ama evlenmek istemiyo da olabilirsin bana şuanki aşklar cok yapmacik geliyo ztn, biri güzel, yakışıklı, veya parasi yoksa sevilmiyor böyle olunca gerçekten sevildigini dusunmuyorum kimsenin hep bir menfaat ilişkisine giriyor 😢 çok saçma diil mi
02 Yorumla
Soran1 yılBence önceden de aynıydı ya sadece güzellik algıları keskinleştikçe ve istenilen ulaşılan estetik gibi yöntemlerle daha kolaylaşınca insanlar biraz daha çok önem vermeye başladılar görselliğe ama önceden de gayet önem veriliyordu bence
Neden dış görünüş bu kadar önemli yaaa.. daha önemli kriterler var kişilik.. Karakter.. Saygı.. Sevgi.. dürüstlük.. güven.. İsterse dünya güzeli olsun ama bunlara sahip değilse inan her şey boş.. Seni sırf dış görünüşün nedeniyle alcaksa hiç almasın lütfen özgüvenli ol.. Kendine güven
10 Yorumla
1 yılÖzgüven problemi veya depresyon yaşıyor olabilir misin? Bu düşünceye varman çok normal ama oturduğun ev güzel değilse duvarları boyayabilirsin, kapıları değiştirebilirsin, vs deme bu da senin elinde. Kendine suçlayıcı davranmak yerine çözüm odaklı olmalısın. Kendimde ne gibi değişiklikler yaptırırsam daha iyi hissedebilirim diye düşünmelisin. Evlilik konusuna gelince sırf dış görünüşün yüzünden kabul görülmeyeceğini düşünmen sağlıklı bir bakış açısı değil. Sen dış görünüşünden ibaret değilsin.
20 Yorumla
1 yılBende gidik biriyim saç yok bir şey yok doğru dürüst evlenenler makyaj ve estedik olmasın bir halt değiller bir insanda estetik ve işlemin olup olmadığnı uzak, dan görsem anlarım muhattaba gerek yok yeterki icindeki insanlık ölmesin çirkin olalım önemli değil zeka ile tip bir arada olmaz onlardaki eksiklik bizdekinden daha fazla 🫡🫡🫡
10 YorumlaTatlım seni gerçekten seven biri dış görünüşüne takılmaz zaten seni olduğun gb kabul eder.. seni begenmeyenleri ihtimal olarak görme bile bu sana haksızlık olur.. kimse mükemmel değil kimin ne olduğu dışına bakarak anlayamazsın güzel insan her şeyiyle güzeldir💫
10 Yorumla
1 yılbence tip olarak birine güzel gelmen için en önemli şey aurandır. Aşırı güzel aekadaşlarım oldu fakat özgüvensiz ve depresif ya da sönüktüler. ve onlar gözüme tanıltıktan sonra itici geldiler hep. özellikle bi kadın için aura önemli erkek içinse espri anlayışı komik olması onun fiziki özelliklerini çekici kılıyor. yani bence senin önce kendini sevmen lazım kusurlarını da dahil kendini sevmeyen insanı kimse sevmez. daha sonra seni sevecek insan zaten her halini sever sevmiyorsa da evlenme. evleneceğin insan seni hasta da görecek yeri gelince kusacaksın gelecekte altını temizleyip seni yıkamak zorunda bile kalabilir bi insanı zaten kusurlarıyla sevmiyorsanız evlenmeyin
10 YorumlaÖncelikle evlilik acele edilecek bir şey değil. Herkes evlenmek istiyor ama özellikle evlilerde çok sık gördüğüm konu birbirlerini hiç tanımıyorlar.
Gez toz dünyalar senin. Diğer taraftan kusurlarının emin ol zerre önemi yok. Herkeste var bir kusur00 Yorumla
1 yılYani ne yazicağimi bilemiyorum genelde böyle durumlar senin dis guzelligin fiziki ozelliklerin degil dusunce yapinla alakali benim mesela cirkin demiyeyim ama goze hitap etmeyen bi hocam vardi ama kadin o kadar tatli kibar alimli kültürlu ve anlayisliydi ki yemin ederim erkek olsam onunla evlenirdim ve sana yemin ederim kadin bana o kadar guzel gelmeye basladi ki esarbimi evde surekli onun gibi yapmaya calisir ondan esarbini nerrden aldigini ogrenir aynisindan alir yapardim ve ilk basta bana tam anlamiyla cirkin gelmisti sorun yuzunde fiziginde degil dusunce yapinda
10 Yorumla
1 yılEvlilik gerçekten bir şans meselesi ve doğru insanı bulmak önemli. Ancak kendini dış görünüşünden dolayı suçlamak çok yanlış. Allah herkesi eşsiz ve güzel bir şekilde yaratmıştır. Ne yazık ki günümüzde dış görünüşe fazla önem veriliyor, ama seni gerçekten sevecek biri, karakterine ve kalbine bakacaktır. Evlilikten vazgeçme kararın haklı sebeplere dayanıyorsa, elbette saygı duyulur. Yine de doğru zamanda, doğru kişiyle karşılaşma ihtimalini tamamen yok sayma.
00 YorumlaSen ne dersen de, dis gorunusun kimisi icin kusurlu, kimisi icin su gibi kusursuzdur. Sen de sana gozleriyle degil, kalbiyle bakan biriyle evlendiginde kendini kusursuz hissedeceksin. Sana guzel guzel bakacak, bakislari icini isitacak. Eminim ki bulacaksin o adami, o zaman beni daha iyi anlayacaksin.
00 Yorumla
1 yılİnsanı gördüklerinden ibaret sanma,
Görmediklerinde ara,
İçidir hakikatin resmi,
Dışı sadece bir manzara..71 Yorumla
Soran1 yılBak ben diyorum ki sen bunu derken bile dış görünüşe önem veriyorsun çıksa karşına yüzü gözü yanmış kilolu biri evlenir miydin hayır karakterine böyle bir durumda çok az insan bakar gelip şimdi şöyle böyle diye edebiyat yapmayın evet karakter önemli ama dış görünüşe herkes önem veriyor
1 yılBenim için iç güzellik önemli. Dış güzelliğe fazla önem vermem. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Hakkında hayırlısı olsun. Yanlış kişiyle evlenmektense ya doğru kişiyi bulmayı beklemek lazım ya da bekar olmak lazım.
10 Yorumla
1 yılÖyle insanlar var çevremde yakışıklı olup kendinden büyük kadınla evlenmiş ya da çok güzel olup Habeş maymunu gibi kocası olan 😀 bu dış güzellik algısı bıktırdı estetikli dolgulu kadınlar genç kızların psikolojisini bozdu cidden
26 Yorumla
Soran1 yılYok ya annemin benim yaşlarımda benim kadar kusuru yok benden daha güzel estetikle dolguyla alakası yok yani
- 1 yıl
Olabilir annenin zamanında şimdiki kadar stres yoktu şimdiki zamanda güzel olmak da zor stres ekonomik kriz her şey etkiliyor bakımlı olmak çok pahalı beğenmediğin nedir fiziğinmi yüzünmü?
Soran1 yılİkisi de allah hiçbir şey vermemiş ki
- 1 yıl
İllaki vardır kimse kusursuz değil gözlerin güzeldir burnun güzeldir saçların güzeldir bir tane vardır illaki beğendiğin bir şey güzel olan yerine odaklan orayı ön plana çıkar şimdikilerin hilesi bu
Soran1 yılHiçbir şeyim dört dörtlük değil ki ya dört dörtlük bir yer yok bedenimde bir şeyimi biraz beğenecek olsam yine bi kusur çıkıyor yani beğenecek pek özelliğim yok
- 1 yıl
Haksızlık etme kendine
Gizli Üye(25-29)1 yılBende kendimi çirkin hissediyorum ama cevreme bakıyorum benden çirkinler evlendi çocuk sahibi oldular. Onları görünce ben neden yanlızim diyorum.
Ben karaktere önem veriyorum belkide ondan olmuyor temiz birini istiyorum. Evlendikten sonra pişman olmak istemiyorum Allahtan hayırlısını istiyorum...00 Yorumla
1 yılEmin ol dışarıda bir yerlerde seni olduğun gibi kabul edip sevecek birileri vardır. Sadece aramaya devam et. Ve senden hoşlanan kişiler olursa da sen de onları yargılamadan bir şans ver.
15 Yorumla
Soran1 yılBöyle olacağıma keşke kısır olsaydım
- 1 yıl
Saçmalama! Ne insanlar evleniyor bu dünyada senin onlardan hiçbir eksiğin yok.
Soran1 yılDaha az kusura sahip bi beden istedim Allah'tan vermedi
- 1 yıl
Bu da senin sınavın. Senden kötüleri de vardır. O yüzden böyle söyleme
Soran1 yılBöyle görünüş gibi önemli bi konuda beni sınadığı için teslim olmak istemiyorum
1 yılCanım bence yanlış düşünüyorsun, her insanın kendine has bir güzelliği vardır, senin için önemsiz olan bir şey bir başkasının hayali olabilir bu yüzden kendine haksızlık yapma ve sakın unutma bu dünyada senden bir tane daha yok ve sen çok değerlisin. 🥰
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haksızsın, çünkü kusuru olmayan kimse yok, kimisi gizler ve gizlemeyen benim için daha evlâdır çünkü nettir.
20 Yorumla
1 yılNe gibi kusurların var ve ayrıca doğru kişi seni kusurlarından da sever o akdar kapatma kendini hayata baksan her insanın kusuru var ama başka bi yönünden sevilşnce gerisi görünmüyor her insan farklıdır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılHiç alakası bile yok. Makyaj yapıldığı için o kadar kusursuz görünüyorlar. Vücutlarını diyorsan evlenmeden önce 600-800 kalorilik diyetler yapılır. Evlendikten sonra verilen kilolar misliyle geri alınır. 😂
10 Yorumla
1 yılSaçmalama içinin güzelliği çok daha önemli böyle düşünmen gerçekten çok yanlış. Ama tabi bende evlenmek istemiyorum lakin dış görünüşden dolayı falan filan değil, bu devire güvenmiyorum sizde güvenmeyin.
00 YorumlaDış görünüşünü değiştirmek senin elinde ama öncesinde düşüncelerini değiştirip kendine değer vermeyi öğrenmen gerekiyor. Evlenen herkes de bu bilinçte olmaktan uzak olacak ki zaten pek de mutlu görünüyorlar.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla bakıyorum öyle tipler varki fıstık gibi tiplerin götürüyor bunlar nasıl evlenmiş diyorum birde kendime bakıyorum, ben nasıl bekarım diye.. Ama nasip işi tabikide.
12 Yorumla
1 yılLan nasıl tipler evleniyor aq senin neyin varmış hem senin sadece dış görünüşünü sevecek biri hiç sevmesin zaten
12 Yorumla
Soran1 yılAma o da önemli
- 1 yıl
Yaw saçma sapan konuşma 😂 rezil tipler evleniyor ahjdjajs
1 yılİnsanın sevdiği kişi gözünde güzelleşiyor bunun en büyük örneği eski hoşlandığın birine bakıp lan ben bundan mı hoşlandım diyorsun.
20 YorumlaBu yeni neslin özgüvensiz oluşu çok ilginç. Yediklerinizden sanırım. Abicim hayatta herkesin dengi vardır. Sen sanıyor musun ki herkes mükemmel?
30 YorumlaKusursuz bir insan var mı? Saçmalama eminim ruhunu mutlu edecek kalbi temiz aklı selim biriyle tanışıp mutlu olucaksınız bir gün umutsuz olma 🤲🏻👍🏼😊
00 Yorumla
1 yılEvlilik birbirinin kusurlarıyla birlikte kabul etmek bence. Sonuçta karşındaki kişi dünyanın en harika canlısı olamaz, tabi bir bitkiyle evlenmiyorsan. Her insanın kusurları vardır, hele birde “ben kusursuzum” diye gezen insanlar var ya, işte asıl onların o kadar çok kusuru var ki, kendilerinden bile saklıyorlar.
Hepimiz kusurlarımızla güzeliz…00 YorumlaKendinde kusur olarak ne görüyorsan orayı değiştirebilir ya da iyleştirebilirsin inan bana bu snn elinde. Örnekleri bile o kadar fazla ki. Param yok diyosan çalış biriktir kazan. Kendini ilk önce sn beğen. Evlenmek demek birinin sni beğenmesi için çabalaman demek değildir önce sn gözlerindeki çirkin görme kusurunu sonra da yavaş yavaş kendi değiştirmek istediklerini değiştir.
her şey gölünce olsun
10 Yorumla
1 yılBende de kusur var bende kusurlarımı azaltmak için uğraşıyorum ama melesa tipden kusurluyum onun harici hiç bir sorunum yok taş gibiyim ama kusurluyum oyüzden bende evlenmiyirum
01 Yorumla- 1 yıl
Çokmu çirkinsin ya kızın çirkini de olmaz aslında ne bu beğenilmeme duygusu
1 yılÖncelikle neden böyle düşündüğünü düşünmelisin bence evlilik sadece güzellik veya çirkinlik değil evlilik iki insanın sevgi ve saygı içerisinde kurduğu bir yuvadır bu arada ne kadar çirkin veya kusurlu olursan ol mutlaka sana göre biri vardır ama öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü her insan eşsiz biricik ve güzeldir 🩷
00 Yorumla
1 yılHaksızsın. Çünkü güzellik fazlasıyla göreceli bir kavram. Ayrıca herkesin kusurları vardır. Kendine haksızlık etmekten vazgeçmen gerekiyor her şeyden önce.
00 YorumlaBence böyle bir karar Çok doğru değil ne kadar kusurun olabilir ki Ayrıca kendini kusurlu görme yani
06 Yorumla
Soran1 yılKusurluyum ne yazık ki
Soran1 yılSaymakla bitmez
Soran1 yılBedenimde deformasyonlar var saçım erken beyazladı genital bölgem bile çirkin yine başka birsürü şey
Aslında evlenebilirsin, yani derin bir bağ kurabileceğin bir ilişki başlatmak için dış görünüş önemli ama tek başına yeterli değil
03 Yorumla
Soran1 yılAma önemli sonuçta
Soran1 yılAman kalsın yine yetersiz bulacak beni zaten görünüşümdeki kusurlardan dolayı
Hocam ne tür ne tip insanlar var bir görseniz kararınızı tamamen değiştirirsiniz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen sana talibim
Kocâman çok güzel bir yüreğin var
Seninle tanışmak istiyorum
Senden bir şans istiyorum
Eminim ki çok güzelsin
Nolur bana bir şans ver20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılHer şey görünüş demek değil siz sadece kafayı onlarla sıyırmışsınız
02 Yorumla
Soran1 yılHer şey olmadığını kabul ediyorum ama önemi var o bir gerçek o olmadan da olmuyor
- 1 yıl
Finansa paraya doğru çalışın benim tarzda olun faiz altın döviz borsa falan bu konularla uğraşan size midas uygulamasını tavsiye ediyorum ufak yatırımlarla başlayın düşük risk ile sonra isterseniz arttırırsınız venüs prensibi gereği maddi değerler güzellik ilişkiler sanat tarafınızı doğru kullanın astrolojik olarak bunu size tavsiye ediyorum çünkü venüs güzellik falan o konularla anlatıyor ama aslında esas olarak maddi değerlerinin kullanımı paraya yaklaşımı anlatır
Haksızsın herkes öyle görünmeye çalışıyor olsada kimse kusursuz değil o yüzden bunları düşünme
00 YorumlaEvlenmeyi ne olarak görüyorsunuz beğenilme olayı mı?
03 Yorumla
Soran1 yılO da etken o olmadan olmuyor başka şeylere bakılsa da
Soran1 yılİnsanlar öyle bakmıyor gelip geçici diye dış görünüşe önem vermemezlik
1 yılCanım benim kusur herkeste var illa yüzde olmak zorunda değil bazıların beyinden, zihinden, düşüncelerinden kusursuzdur. Lütfen öyle düşünme
00 YorumlaGüzellik gelip geçicidir ayrıca seni o halinle seveni illa bulacaksın bide kendine haksızlık etme dış görünüşünu takma kafana
00 Yorumla
1 yılYanlış dusince hersey dış görünüş değil diyelim ki dış görünüş önemli bunca Afedersin at hırsızı erkek kadın nasıl evlenmiş 😀
00 Yorumla
1 yılO kadar ünlü varki dün annem le magazin izledik ve hepsi çirkindi.. ünlülerin eşleri de öyleydi
Bence sen onlara bin basarsın00 Yorumla
1 yılKimse dört dörtlük değil ben de değilim o yüzden böyle şeylere bakmıyorum Sen de önemseyen birini bul hayatına bak
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılDış olarak kusur olmasa ne oluyor 2 ayda boşanıyorlar ya da erkek tarafı katil oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılYoo öyle olmayan da var
Öyle deme; Kör satıcının Kör alıcısı olur demiş atalarımız.
10 YorumlaHaksızsin o kusuru olmayanlarin içini gördünmu kusur dediğin sadece yuzlemi alakalı
10 YorumlaSen bile kendini beğenmezken birinin seni beğenmesini nasıl bekliyorsun
20 YorumlaOlabilir belki yeter ki kişiliğimizde kusur olmasın
00 Yorumla
1 yılHaksızsın çünkü her insan evlenmeyi hak eder ve evlilik görünüşle değil kalple olur🤍
00 Yorumla
1 yılHaklısın bebegim bende öyle düşünüyorum kendim hakkinda
00 Yorumla
1 yılO nereden çıktı? Kendine bakan her insan beğenilir. Bunun nasıl olduğu önemli…
00 YorumlaBöyle düşünmene gerek yok ki her insan farklıdır
#Hükümdar00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı. Seven dış kusura bakmaz. Ama bu devirde öyle sevgi kalmadı. Her şey menfaat üzerine kurulu.
10 Yorumla
1 yılkonu dış görünüş olmamalı ya her şekilde kendine uyan birini bulmak o kadar zor ki
00 Yorumla
1 yılHaksız sız kusursuz insan mı olur herkesin vardır bir kusuru
10 Yorumla
1 yılGüzellik göreceli ve sen kendine inanmazsan beğenmezsen bir anlamı kalmaz eminim güzelsin ❤️
00 YorumlaSevgi güzel olsun yalancı yüz değil herkes için geçerli
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne