AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Bende sarışın kadınım ve böyle düşünmüyorum. Esmer bana daha çekici ve güzel geliyor.
Çakma sarılar değil orkinaller güzel
Orjinal olduğunuz sürece böyle düşünün :)
@cihan0666 öyle evet
@Geralgine Orjinal sarışınım ama esmerler daha güzel geliyor:))
Sariii titrettin beni diyemedim birine:)))
@cihan0666 Bu çok iyiymiş ama knk profildeki o ise :D
Sarılar böyle güzelse tabii ki öndedir de her sarı Ruslar gibi değil, onu da hatırlatalım.
Önde falan değil benim için, doğal renginde olsun yeter renk açma işlemi bile olmayacak.
Önde diyemeyiz ama sarıṣının güzelide güzel oluyor yani. Allah herkesin gönlüne göre versin
ve mavi gözlü ise genelde daha çok ilgi çekici olur
Aksine sarışınlara hiç zaafım yok ilgim dışındalar pek umursamıyorum açıkçası he iyi insanlar mıdır bilemem adamına göre
Sevgilim kumral ve 99999999 adım önde. O yüzden bu tür şeyleri takmayın.
Psikolojik olarak evet sarışınların istemeden kurduğu bir ayrıcalık var toplumda
Bu kızlarların saçının renginin bir önemi yok bu arada güzelse renge gerek yok😅
Yani mesela bazı sarı saçlar çok yakışır. Bazı esmerlerede siyah cok yakışır bence daha çok yakışıp yakışmadığı önemli
ya bence değişiyor mesela beyaz tenli olupta sarışından daha güzel olanlarda var değişiyor ya hatta bir esmer bir sarısından da daha güzel olabilir bence alakası yok
Güzel olan kızlar bir adım öndedie
Satasan kızlar bir adım önde midir diye okudum 😂
Hayır sarışın siyah saçlı ayrımı yanlış, herkesin begeneni vardır
saç rengin ne önemi var niye sürekli dış güzelliğe kafa takıyorsunuz önemli olan iç güzelliğidir şahsen sarışın esmer felan ne fark ederki
Evet biyolojik olarak sarı saç beyaz ten daha sağlıklı imajı veriyor biraz sinema sektörününde etkisi var
Doğal sarışınlar için bir adım öndeler diyebilirim. Bende doğal sarışınım, sarışın olmayı seviyorum.
@Pentesctasy nerelisin
Hostestsin sanırım profilde
Sarisin ve cok guzel olup aurasi dusuk olanlar da var sac rengi veya guzellik degil aura onemli olan
Yani öyle ama değil sanırım hiç dezavantajını gormedim
Kumral mavi gözlü kadınlar, ikisinede tek atar.
Ne sarışın, ne esmer.
Siyah saç beyaz tenden güzel abi. Siyah saç beyaz ten ne Allah aşkına ya. Sarı kumral ya da orta kahve saçlar her zaman tercihim. Siyah saç beyaz ten sevmiyom.
Öyle gibi olabilir ama çoğu sarışın kızlar sinsi oluyorlar.
Esmerler babadır ya. Ya da platin sarı ds olur şöyle araya da siyah saç telleri falan iyi oluyor
Sarışın değilde güzel kızlar diyelim düzeltme yapalım ayrıca 1 değil 3 önde oluyor
Bence bir kizin one cikmasi icin guzel olmasi yeterli rengi onemli degil.
Yeterki fiziği boyu güzel olsun sarışın, esmer farketmez
Seçi kızlar on adım öndedir sarışın kızıl esmer farketmez
Karakteri güzel ve bakımlı olanlar bir adım öndedir...
Saç renkleri, göz renkleri çok dikkat çekici olduğu için evet. Başka bi sebebi yok.
Sarışın kızlar el yapar … ben beğenirsem ona gel yaparım … VİP locada yer yaparım …
Ne yasiyon aq
Git şarkı dinle oe
Iyy o keko şarkıları git kendin dinle oe
Bu görseldeki kızlar 5-10 adım ilerde olabilirler 😂
Ben sarışın sevmiyorum, esmer veya diğer renkleri seviyorum. Ama illa sarışın seven de vardır
en güzel kızlar bende var en sarışınlar bende var en kalitelisi bende varrrrr
Wayytt?
Güzellik bakımından öndeler ama esmerler de az değil yani
Önderdir tabiki , Oda ülkenin genelinin esmer olmasından kaynaklı. Az olan hep daha fazla dikkat çekiyor
Koyduğun kızlar çok güzel. Sarışın olmaktan bağımsız. Şu guzellik seviyesinde kızların saç renklerinin çok bi anlam ifade ettiğini düşünmüyorum ülkeden ülkeye ülkeye değişiklik gösterebilir tabii
Yalnız ingilterede mesela kızların çoğu çakma sarışın doğal sarışınların kaşları falan olmuyor genelde her ne kadar çakma da olsalar çakma sarılar daha güzel oluyor
sarışın denince akla gelen 😂😂
Gerçek sarışınlar Bir adım önde çakma sarışınlar değil bilmem anlatabildim mi
Gercekse evet cunku boyalar asla tam gercek renkteki saridan tutmuyor.
Öndedir. Ne kadar Finlilere, Belaruslulara, İskandinavlara benzenirse güzellik o kadar artıyor. Sarisinligi tamamlayan başka özellikler var ve bunlar TR'de pek yok. Sarıya boyayacak biri beyaz tenli değilse pek o işlere bulaşması yeridir.
Valla erkekleri bilemem ama evet sarışın ve yeşil gözlü erkek benim için bir adım değil bin adım öndedir insanın içini açıyorlar.
fizik iyiyse 2-0 önde diye düşünüyorum
Maşallah boy 1.80 mübarek
@heptek00 😅😅😅
1.80 den uzun sanki tam istediğim ama benim boy kısa 1.70 olsun kalçası o kadar olsun göğüsüde iri olsun esmer biraz
@heptek00 çok şey istiyon kral
Evet
Hepimiz aynıyız, ırkçılık yapmayın, lütfen bizden korkmayın, çocuklar abartmayın 🙏🏿
Sarışından kasıt burada fotoda paylaştıkların gibiyse 2-3 adım öndeler dndn
Hmm yani bana göre kumral ve beyaz tenli kızlar çok daha güzel bunu sarışınlarla alakası yok bence
Sarışın yesil gözlü sirp sevgilim vardı kiz çok tatlıydı
Sarışın kızlar uzaktan güzel yanına yaklaşınca yaşlı gibi duruyo
Kesinlikle önde, şunlara bakarmısın allahım nasıl bir güzellik.
Saçlarım sarı bikaç senedir. Kesinlikle sırf sarı diye dönüp 2. Kez bakıyorlar.
Gecen yolda motor kullandim , onumde siyah sacli uzun bir kiz gecerken karsida erkeklerde kac defa donup baktilar. Bence konu sarisin diye degil.. konu erkek😅
Benim için değil ben güzel kız isterim sarıymış esmermiş kumralmış ayırt etmem yani
Tabiki öyle. Ama ben sarı saça kahve gözü daha çok yakıştırıyorum
@Liyaabucakk kızdıracaksın :)
Kimi
Esmerleri
@HopMarleey ya esmerler zaten sarışınlara kıyasla güzel olmadığını bilmiyorlar mı? Esmer kadın sıkıcı. Ben de kumral mavi gözlüyüm ama sarı saça kahve göz yakışıyor bence
Katılmadım sana
@HopMarleey ne konuda
Benim için değil
güzel olmak saç rengiyle alakalı değil
Aslında çokta güzel değiller sadece ülkemizde azlar. Azınlık kahve göz kahve saç olsaydı bizim görmemiş kadın düşkünü Türk erkekleri bu sefer kahve göze kahve saça üstünlük verirdi
Biyerde görmüştüm sarı saçlı kızlar erkekler tarafından daha kolay iletişim kurulabilir tiplermiş koyu renkli saçı olan kızlara bi adım daha geriden gelirlermiş daha ciddiye alırlarmış sizce?
Çok güzeller beaaa
Evet öyleyiz Kürt kızları ağlasın
ahahahahahaha
@Geralgine dimi ama😅
Bencede adfsdfas
Ama sorun şu sende white angel yazıyor ama esmersin nasıl olcak kanka o
@Geralgine esmer değilm beyazım😁
Gelsene bi :D
hadi :D
Bence Esmer kızlar daha iyi
Sen sus 🤣
Aaa Niye 🙂