Dikkat ediyorum bebek gibi kız tanımı genelde böyle kızlara yapılıyor bı ortamda beyaz sarışın yeşil veya mavi gözlü kız olunca herkes ona çok özelmis gibi davranıyorlar. sizde öyle olmak ister miydiniz? Bu arada resimdeki kız türk. Yabanci değil bizim çok güzel kızlarımız var😎😏
Sizce sarışın renkli gözlü kızlar hep bı adım önde mi?
Her sarı saçlı mavi gözlü güzel sayılmaz sarı olup da itici veya soğuk olanlar da var Ama bazı doğal sarışınlar gerçekten çok çekici ve göz alıci oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
kişiye göre değişir ya ben sarışın mavi gözlüyüm ama onun dışında hiçbir şeyim güzel değil olabilir yani her sarışın olan güzel olacak diye bir şey yok
Ben kimseyi kimin önünde ya da gerisinde gibi değerlendirmem. 🩷 Herkesin kendine özgü bir güzelliği ve karizması var. Sarışın ve renkli gözlü biri dikkat çekebilir, ama bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil; özgüven, gülüş, tavır ve enerji de çok önemli. Kim olduğuna ve nasıl hissettiğine odaklanmalısın, çünkü kendine güvenen biri her zaman bambaşka bir ışık saçar! 🌟
Ve evet, bizim de harika güzelliklere sahip kızlarımız var, sen de onlardan biri olabilirsin. 🌸💖
Hayır, öyle değil bütün kahverengi gözlü ve kahverengi saçlı kızlar sarışın mavi gözlü Tilda Washington’un önünde meselâ. Her fenotipte güzel de var çirkin de