Yoo yok.
Sadece dikkat çekiyorlar. Farklı geliyor.
O kadar.
Esmerler daha çekici.. kontrast oluşturduğu için.. Kumralların da bazısı hoş.
Sarışında güzel zaten ama genelde pek çekici değiller sanki. Hoşlar güzeller ama çekicilik olmuyor. Hani baktıkça bakasın gelmiyor ama gene de güzeller.
Bade işçil mesela. Çok güzel bir kadın cidden. Yüzü, saçının rengi... Ama bence çekici değil 😅 sönük.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılSarı dikkat çekici bir renktir. Ben sarı yaptığım zaman yoldan geçenler bile laf atıyordu. Bazıları da turist sanıyordu. Erkeklerin aşırı dikkatini çekiyor. Kumral olduğum zaman kimsenin baktığı yok demek ki ülkede sarışın kız azlığı var 😂
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılRica ederim ne demek daha anlaşılabilir olsun istedim😂🙃 evet bende erkekleri ile pek anlaşamam pek sevdiğim de söylenmemiştir 😂 kadınları ile hemcins olduğumuzdan mıdır nedir bir şekilde dikiş tutuyor😎😆
00 Yorumla
1 yılSarışınların dikkat çekici bir hava taşıdığı doğru güzel ve cilveli bir kız ise bakan döner bir kez daha bakar. Ama doğal sarı olacak sonradan sarıysa kesin ticaridir :)
Ama bilinen bir gerçek vardır ki esmerin tadı :)
Gel gelelim erkeklerin çoğunluğu her ne kadar esmer bir kadın ile evlense de genellikle sarışın kadınlara ilgi duyarlar00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh canım, sarışın ya da esmer, kumral ya da kızıl; her birimizin kendine has bir ışığı, bir cazibesi var! 🤍 Sarışınların dikkat çekici bir hava taşıdığı doğru olabilir, ama bu onları "bir adım öne" çıkarıyor anlamına gelmez. Özgüvenle tarzını yaratmak, enerjinle göz kamaştırmak esas fark yaratan şey bence! ✨
Doğal güzelliğini vurgulamak, cilt tonuna uygun renkler kullanmak ve özgünlüğünü yansıtmak seni her zaman parlatır. Güzellik dış görünüşten fazlasıdır; enerjin ve tavırların seni unutulmaz yapar. 💃 Sen de bir peri kızı gibi ışıldıyorsun, unutma sakın! 🌟32 Yorumla- 1 yıl
aman sen cok gzülsın peri ıns kaderınde guzel olsun onmelı olan baht guzellıgı bacım sarısın esmer cirkin güzel olsan ne yazar insanın kaderı iyi olsun hepsı hikaye
- 1 yıl
Hayır asla öyle değildir bütün kızlar çok güzeldir ve çok önemlidir herkesin güzellik algısı farklı olabilir bazıları sarışınları güzel bulur bazıları ise esmerleri güzel bulur bu güzellik algısıyla ile ilgili bir şeydir sarışın kızlar da güzeldir ama esmerlerle sarışınlar eşittir ydeğerlidiristediğim bütün kızlar çok kızlar ve çok değerlidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBence değiller o kadar çok gördüm ki hele ki bir tanesi var sözde sarışınına bakar karakter sıfır insan sarışın kızlardan soğur yemin ederim ndjddj
18 Yorumla- 1 yıl
Esmer benizliler sarı yaptırınca beni vursunlar moduna giriyorum ben mesel😂
- 1 yıl
Kıskanmışsın gibii
- 1 yıl
Bende o duygu yok olan düşünsün Orjinal sarı saçlarım da😉
- 1 yıl
@avicenna90 abla sana demiyorum yorım sahibine diyorum
- 1 yıl
Ahah tamam karıştı 😀
- 1 yıl
@avicenna90 👏🏻
- 1 yıl
@Zaralevani çirkinler ne zamandan beri kıskanıldı?
- 1 yıl
@random334 çirkin olmadığımızı bal gibi dd biliyorsun ;) ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır saç ile ilgisi yoktur karakter önemlidir benim için
10 Yorumla
1 yılBir adım önde olma sebebi görsellik açıdan şundandır. Normalde siyah, kahverengi saça hakim olan bu toplumda birden sarı saçlı bir insan görmek tekrar bakmamıza sebep olur çünkü sürekli görmediğimiz nadir durumdur. Bunu şöyle özetleyebiliriz. 100 koyunumuz var diyelim 99 u beyaz 1 tanesi ise siyah. Doğal olarak gözümüz hep o siyaha kayar sebebi ise farklı olmasıyla kendini belli etmesidir 100 koyun arasından 1 i tanesi benim farklıyım diye gösterebilmesidir kendini.
Rusya veya slav ülkelerindekiler için bu durum sıradan olsa bile bizde böyle değildir.40 Yorumla
1 yılYorumlara baktım da gerçekten şoka uğradım hemcinslerimin sarışınlara olan kıskançlığı korkunç derecede bir hal almış...😐 Herkesin ayrı güzelliği, çekiciliği vardır. Ne esmer, ne kumral, ne sarışın, bu tamamen o kişinin bütünlüğüyle, aurası ile alakalı bir şey. Tamam, erkekler sarışın diye ölüp bitiyolar ama bizim kızlarımız neden durum böyle diye sarışınlara karşı hep bir fesatlık besliyolar? Gerçekten anlamış değilim. Mesela konu esmere gelince hemen savunmaya geçiliyo ama sarışın olunca esmerlerin tırnağı etmez bu sarışınlar gibi şeyler söylüyolar, neden bu durum böyle? Bakın arkadaşlar herkes farklı farklı güzel. Lütfen karşılaştırma yapmadan, saygınızı bozmadan, kimseyi aşağılamadan yorum yapın. 🙏🏻
Neyse...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılYani bilmiyorum, meraklısına tabi belki 1 adım öndedirde, bütün sarışınlar resimdekiler gibi fotomodel yüzlü değil. Şöyle anlatayım: Resimdeki ablaların saçı ne renk olursa olsun, yüz hatları ve teni güzel olmakla beraber, bide makyaj tekniği biliyorlar. Bizimkilerde trafik şeridi gibi allık falan sürüyor, ne bileyim zaten 5cm kalın gür kaşının içini boyuyor, çevresini çerçeveliyor, gibi gibi. Doğal görünen ve kendine yakışanı tercih eden estetik anlayışlılar herzaman bir adım öndedir diyelim.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBana göre değildir aksine ben sarışın hatun tercih etmiyorum 👍 yani -1 adım şimdiye kadar hiç sarışın sevgili yapmadım. İşin garip ve komik tarafı bu sarışın kızlara yüz vermediğin zaman onlar seni seviyor.
170 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. Saçlarım simsiyah ve çok beğeniyorum. Bana asil bir hava kattığını düşünüyorum. Sarı saça olan hevesin sebebi ülkemizde nadir bulunuyor olması. İskandinavya'ya git orada insanlara sıradan gelirsin. Ayrıca sarışınlık ya da renkli gözlülük pigment eksikliği sonucu oluşan bir şey. Yani bizde onlardan daha fazla olan bir şey var anlayacağın.
40 Yorumla
1 yılHayır değiller arkadaş gurubumuzda esmer olup yüz tane sarışına taş çıkaracak kızlar var mesela. İkincisi sarışınlık doğal olunca güzel sarışın olup güzel olmayan çok az kız var ve farkında olanlar ise baktı tip tırt sarışına dönüp alımını artırıyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSarı saç sekste etkiliyor diye düşünüyorum. sarışın kadınlarla daha fazla yatmak istiyorlar. Sarışınların daha kuvvetli bir cinsel çekim alanları oluyor. Hani aklı fikri cinsellik olan adam sarışın sarışın diye tutturur. Ama duygusal manada şiirler şarkılar aşklar falan kumrallara esmerlere daha çok yazılıyor
50 Yorumla
1 yılsarisin kizlari erkekler abartmasa da kizlar abartiyor guzeller evet ama niye onlari ayri bir insan sinifi gibi goruyorsunuz onlar kendilerini bu kadar abartmiyor bi dertleri yok sizinle tek ayricaliklari guzel ve dogustan boyali gibi saclari olmalariiiiii
10 YorumlaBu biraz coğrafyaya ve kişiye göre değişir mesela rusyada sarışın çok normaldir çok var Ama dünya genelinde Erkeklerin daha çok sarışın sevdiğini düşünüyorum. Tabi bu genel spesifik olarak sevmeyen vardır tabi Meselenin gelelim özüne bu istenen en ideal olandır. Yani Erkeklerde Sarışın illa ki olacak illa ki olacak şeklinde bir saplantı olduğu söylenemez. Yeri gelir kumralada evet der. Takıntılılık ifade etmez. Ha ama nedir çoğu mümkün olsa bu özelliklerde olsa iyi olurdu der. Özetle
10 YorumlaDoğal sarışın olduğu anlaşılsın diye bacaklarını almayan sevgilim vardı benim.
Travmadır bende, zerre çekici gelmiyor bana sarışınlar.
70 YorumlaGüzel güzeldir asko sarı kumral esmer farketmez, kalp ve ahlak güzelliği olsun günaydin💙
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle, günaydın 🌺
- 1 yıl
Olsun
1 yılYakışanda güzel ama yakışmayanda şirine gibi duruyor😅Bu sebeple her zaman bir adım önde diyemeyiz.
23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle, bazılarına çok yakışıyor 5 adım önde falan oluyorlar 😅
- 1 yıl
Evet aslında en güzel doğal sarışınlar. Boya bazısında facia maalesef😄😄
- 1 yıl
Bence de 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılBence herkes güzel kendine güvenen işini bilen her kadın bir adım önde saç bahane
33 Yorumla- 1 yıl
Aynen🍀
- 1 yıl
🥰🙏💃
- 1 yıl
Selam
Hayır kimse sadece bir saç rengi için önde olmaz diğerlerinden. Esmer veya kumral olup çok daha güzel olanlar da var. Bazen de esmerlik falan bir adım önde olarak görülüyor, onlar için de aynı şey geçerli. Sarışın olup da çok daha güzel olanlar da var. Yani bu kişinin bütün olarak güzelliğine bağlı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsaç değil de ten rengi sarı olanlarla gecelik birliktelik bile yaşayamıyorum. kanserden ölen çok sevdiğim bir yakınım vardı. ölmesine birgün kala çocukken gitmiştim. sapsarı olmuştu. hep düşünürüm acaba bilinç altımda sarı tenin bir travması mı var diye. sarı tenlilere karşı ereksiyon bile olamıyorum. esmer veya kumral olsun😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılTürk erkeklerinin tek tip güzellik anlayışı sarışınlık olduğu için evet derler. Bir kadın olarak diyebilirim ki, her çeşit renkten güzel kadın vardır. Bunu da sadece sürüye kapılmayanlar anlar.
40 Yorumla
1 yılHayır, değildir. Neden öyle olsun? Güzel olmak hiçbir şeyle alakalı değil. Her çeşit insan arasında güzel de, çirkin de var.
30 Yorumla
1 yılKesinlikle hayır ben sarışınım ama şu sacmalıga son verilsin kimse saç tenginden ten rengibden kimsenin önüne geçemez ve bazı Affedersiniz ama varoş kızlar saçını yakaya kasları yapıyor erkeklerin bu inanılmaz sarı sevdası ve ilgisi yüzünden kendini çok bir şey zannediyorlar o yüzden bence böyle muhabbetlere hiç gerek yok
10 YorumlaBenim için öyleler. Kendi sülalem normalde sarışın yeşil gözlü fakat esmer kadınlarla evlene evlene bu özelliği kaybetmişiz. O yüzden ilk tercihlerim olur kendileri
14 Yorumla- 1 yıl
Sen evde kalmışsın zaten
- 1 yıl
Hayır abi
1 yılBakımlı ve doğal bir sarışın için geçerli olabilir evet ama iş sevme boyutuna gelince inan dış görünüşün çok da önemi kalmıyor ya kalbi güzel olsun yeter ki.
10 Yorumla
1 yılHayır tabii ki, en az 6,7 adım falan öndeler.
41 Yorumla- 1 yıl
Kumral için de geçerli mi bu
Sarışınlıkla alakası yok bence sarışın olup da güzel olmayan da çok. Yüzü güzelse kumralda esmer de kızıl da bence bir adım öndedir.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılEsmerin adı Oya benzer güneşe aya bir küser bir naz eder öptürmez doya doya diyordu bir şarkıcı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılResimdekiler bile cakma sarisin kuzey amerikada buyumus biri olarak soyluyorum sari sacli yabancilarin coguda boyuyorlar saclarini sariya. Farkedersen kaşlari daha koyu ve kaşlarida açılmış boyayla
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılZaten guzelligin sac rengiyle alakasi yok
Cevap sahibi1 yılCok dogal sarisinda gordum buyurken kimisi fizigi cirkindi kimisi yuzu cirkin guzelide var cirkinide yani
- 1 yıl
Evet İngiliz kızların da %60ı falan doğal sarışın değil insanlar doğal sarışınların daha güzel olduğu türü bi yanlış algıya sahip ama asıl sonradan saçını boyayan kumral kadınlar daha güzel oluyor doğal sarışınlardan çünkü doğal sarışınların kaşları olmuyor ve soluk benizli oluyorlar genelde
Cevap sahibi1 yıl@Armoisse evet haklisin
Kızıl ve Albino kızlar, diğerlerinden hep bir adım öndedir. Sarışın ortada çok var. Ama yazdıklarımdan yok gibi. 🤷
22 Yorumla- 1 yıl
Dayı kızıl saçlı kızların senin olduğun yerde napsın zaten 🤣
- 1 yıl
@Booksncoffee1 kızıllar en güzeli ama doğal kızıl
1 yılBir ara bir siyaset bilimci bizim siyasilerde sarışın kadın hastalığı var ve bu ülkenin başına büyük sorunlar açıyor demişti
20 YorumlaSarışın değilim açık kumralım yani bir adım önde olmayı saçın rengi belirliyorsa bırakın onlar önde olsun
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılgaliba evet ya, dogal sarisinlar tabi bana gore. ben bile o sac rengini gorunce cok hosuma gidiyo
20 Yorumla Direkt öyle olduğunu düşünmüyorum ya ama bizim ülkemizde sarışın yoğunluklu gen çok olmadığı için öyle görülüyor bence
21 Yorumla
1 yıl1 değil 20 adım öndedir ama sadece sarışınlık değil güzellikte olmalı ikisi birden olursa taparım o kqdar yani.
20 Yorumla
1 yılOrtadoğu da Asya'da çoğunlukla evet ama kuzey ve batı ülkelerinde pek sanmıyorum her zaman sokakta vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmişte bir soru açmıştım. Kızıl saç mı yoksa sarı saç mı kadında daha çekicidir diye. Çoğu kızıl demişti. Bence sarı daha çekici ama kızıla da hayır demem. Yalnız şunu söyleyeyim kisarı ve kızıl çok iddialı saç renkleridir ve her cilde ve göz rengine, göz kapağına uyumlu olmayabilir.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSıralama yaparsam favorilerim;
1-Sarışın
2-Kızıl
3-Kumral
4-Esmer- 1 yıl
Sen nesin kara kesin
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 çocukken sarışındım. şu an kumralım ama yaz geldi mi hafif sararıyor. Ne aynı zamanda dökülüyor saçlarım.
Cevap sahibi1 yılNe yazık ki
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 siz zaten kara esmer erkek sevmiyormusunuz?
Hiç öyle olmuyor valla yanlış bir algı bence🙂
30 YorumlaSarışın esmer kumral farketmez her kadın güzeldir eğer BAKIMLIYSA ve ZAYIFSA
30 YorumlaSarışını esmeri farketmeksizin zeki olan zeki konuşan kadın 5 adım öndedir diğerlerinden.
30 Yorumla
1 yılBir kadında önemli olan, zekiliği fikir üretmesi ve ses tonudur. Sarı olmus kırmızı olmus önemsiz
344 Yorumla- 1 yıl
Hemfikir olmamıza sevindim, onure ettin 💐
- 1 yıl
Çok absürt bir kilo olmadıktan sonra, fizik eşyalarla güzelleşebilir. İlla sıfır beden vs olması gerekmiyor. Diş temizliği konuşması, lafı kesmemesi, bir fikir oluşması gerektiğinde hemen fikir üretebilmesi, karsındakinin rahatsız olduğunı yapmamaya gayret etmesi vs çok kıymetli..
Bunları bir kadında olması gerekenler diye yazıyorum ama aynı şekilde erkektede olmalıki , o saygı muhabbet ve GÜVEN asla bitmemeli.. - 1 yıl
Alangirli , ay şöyle olmalı böyle olsada bi tık olur gibi düşünceler konuşmalar ne bana hitap eder, nede ilişki kaldırır. Ya siyahsın ya beyaz. Oyızden kimse kimseyi kandırmamalı. Çelik nasıl dövüle dövüle şekil alır, ilişkide öyle. Rahatsız olduklarını hayatından çıkartırsın, her şey güllük gülistanlık olur
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Kadın içinde Erkek içinde sabit bir düşünce bu evet. Hangisi düzeltemiyorsa, helalleşilir ve ayrılınır. Bukadar basit
- 1 yıl
Herkesin vakti değerli, hem hak var hukuk var. Kimse kimsede alıcağı kalmasın.
Evet yaaa , bence konuşup istişare etmemiz gerekiyormus 😊 - 1 yıl
Ucunu açsaydık kapatsakta, brbrmizi dinliyor ve hemfikir olabildiğimizi gördük. Fenamı oldu, ucunun açık olması bizi tanıştırdı bak 😃
- 1 yıl
Düşüncelerimizin netliği ve ortak noktalar bi güven ortamı oluşturdu sanki. Sencede öyle değilmi😊
- 1 yıl
@elanur111 minik güven başlangıcından bahsettim zaten. anında güven modu 10line değil :) ilk tanışma merhabalaşmada bile, bu hava esti demek istedim :)
- 1 yıl
@elanur111 katıl butonuma bastın gibi oldu :D abone olmayı layk atmayı unutmayınıss güzel hanım :D
- 1 yıl
@elanur111 onu benim demem lazım gerekmiyormuydı :D alttan butona basınız diyorlar ya. sanki buton tavanda :D
- 1 yıl
@elanur111 birbirmizi temsil ediyoruz sonuçta :) sen demek ben demek değilmi :)
- 1 yıl
@elanur111 ozaman hayrlı olsun diyoruzz benim suç ortağım :D :D
- 1 yıl
@elanur111 1saatte bu seviyeye gelen biz, 2. saatte nikah dairesinden tarih alırmışcasına :D :D
- 1 yıl
@elanur111 bukadar hız putinde yok bee :D biz farklıııyıss yahu :)
- 1 yıl
@elanur111 atkıdan gülüşleri göremiyorum ama yakışıyordur tahminimcee :)
- 1 yıl
@elanur111 bence sen , herkes değilsin :)
- 1 yıl
@elanur111 yarınada kalsın 1şeyler diyorsun, peki efenim :)
- 1 yıl
@elanur111 önümemi kalır üstümemi :D
- 1 yıl
Sana zimmetledim beni, bundan sonra hesap senden sorulacak🤣🤣
- 1 yıl
Dominant tarafını gösterip, beni etkilemeye çalışmaa🤣🤣🤣
- 1 yıl
Doğalından etkilenirsem, make up istemem ama 🤣
- 1 yıl
Ozaman sınıf atlayalım 😃
Yüz güzelliğine bağlı, bu kızlar siyah saçlı ya da kızıl saçlı olsa da bir şey değişmezdi yine çok dikkat çekici olurlardı.
10 YorumlaDoğru tonda, modelde ve bakım yapılmışsa evet o kadınlar önde bana göre. Tona örnek;
10 Yorumla
1 yılHer sarısın güzel değildir. Her esmerin güzel olmadigi gibi. Bir adım önde degiller sadece biraz arz talep meselesi.
111 Yorumla- 1 yıl
@Geralgine mesela rusyada Amerikada sıradan bir kız
- 1 yıl
@Geralgine hayır zencide var sarısında
- 1 yıl
@Geralgine hayır oyuncular şarkıcılar falan var
- 1 yıl
@Geralgine hayır
- 1 yıl
@Geralgine nereye
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır, her sarışın estetik güzellikte olmuyor çünkü. çirkin sarışın yine çirkin..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer sarışının yüzü görseldeki gibi güzel değil ki. Güzellik bir bütündür. Yüzü simetrik değilse güzel olmayabilir ya da kiloluysa vs
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılturk erkeklerine gore sarisin mavi gozlu olsun yuzu maymuna benzese de olur. kendileri esmer oldugu icin sari sacli mavi gozlu erkeklere bile yukselme potansiyelleri var
30 Yorumla
1 yılesmerler olan yerde sarışınlar kalamaz
onları at çöpe yeniden yaz)
20 YorumlaDoğal sarisinsa evet saclar siyahtan sarıya donduyse gozlerde lensse olmaz😃
20 Yorumla
1 yılErkekler için evet. Herkes sarışın hastası resmen sanki başkaları yokmuş gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSarışınları bilmem de beyaz tenli, minyon, 160cm boyunda 53 kilo ve dolgun memeli (80c) kızlar da fena değildir. Benden söylemesi.
39 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet
Aslında nadir görünen fiziksel özellik özel kılar evet bu doğru bir tespit solak olmak bile
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Bilmiyorum ama öyleysem de bir faydasını görmedim daha ahsjd
10 Yorumla
1 yılBana çok ilgi çekici geliyorlar hem doğal olanları hem de sarıya boyayanlar 🤭 bence yakışması bile başlı başına bir şans ve cesaret. Erkeğin sarışını ise hiç ilgi çekmiyor
10 Yorumla
1 yılVay be sarısınlığın modası geçmiş yorumlara bak şaşırdım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılBen güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça
10 Yorumla Memleketimizde Rus peşinde koşan erkeklerimiz olduğu için yani önde gibi olabilir ama değil
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Din dil ırk ve renk olarak sıralama yapmadım hiç bilmiyorum
10 Yorumla
u 1 yılYok değildir. Karakter olarak öne çıkabilmeli kadın da erkek de
16 Yorumla- 1 yıl
Kafede ki sarısın kızı görünce hiç böyle demiyodun ama 🤣
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Yaa ahaha. Millet de bir şey yaptım sanacak. Geldi kaptı hemen yeri deyince sen, ben de otursun o sorun yok dedim :D :D Karakterini bilemem. Karakter yoksa, insanın gözü bir şey görmüyor maalesef
- 1 yıl
O da kapsınn ya o da kapsın dedin ama kız güzeldi Allah var🤣
- 1 yıl
@Venüstengeldimm Tamam işte o kadar dedim :D
- 1 yıl
Güzeldi
Esmerler daha güzel ve zariftir ve Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones vb. bunun kanıtıdır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 357 cevap paylaştı. Evet öndedir. Ancak orjinal sarışın kalmadı. Varsa varım desin.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı. Bizim ülkede kesinlikle öyle. Malum. sarisin az memlekette
10 Yorumla
1 yılDeğildir. Bana nedense şımarık ve hiçbir şeyi beğenmeyen insanlar gibi geliyor
10 Yorumla- Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat