Sarışınların diğer insanlara göre her zaman için daha dikkat çekici olduğu düşünülüyor. Ben şahsen bunu gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz, saç rengi vs önemli mi?

Sarışınların diğer insanlara göre her zaman için daha dikkat çekici olduğu düşünülüyor. Ben şahsen bunu gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz, saç rengi vs önemli mi?
Sarı saçın dikkat çektiği bir gerçek. Ama bu dikkat çekme işi her zaman iyi olmuyor maalesef. Aynı zamanda saç rengiyle zeka ilişkisi kuranlar falan var. Saçmasapan ithamlara maruz kalıyoruz devamlı. Bu nedenlerle bir adım önde olduğumuzu zannetmiyorum.
Saç rengiyle zeka ilişkisi kurmak saçmalığın daniskasıdır
Cevap
5Cevap
Sarışın kızlar bir adım öndedir her zaman
kızılsan queensin benim lafım riri esmerler içi dedi bende kızıl koruma balkanıyım hadi bakim temsilcimiz de madelaine onu da beğenmeyen yoktur herhalde
Vaov💫
dimii
Evet doğru
👍🏻
Nasılsın
Iyi sen
Alakası Yok Yüz Güzelliği Belirliyor Bunu Yüzü Güzelse O Saç O kişiye uyum sağlıyor sa öndedir
Doğru
Evet yani been🥴
Sen kumral gibisin ama bilemiyorum 😹
Değilim lanet gelsin fhfhf
😹😹
Tek sarisin olmak önde olmak değildir. Güzellik daha önemli
Yüz guzelligi onemli tabiki
Bende sarısınim sacima ellemeyen kalmadi artik tersliyom
Allah baska dert vermesin 😹
Sarışın ve renkli gözluysen her yerde bir adım öndesin arkadaş gözlemlerim bunu gösteriyor 😀
Renkli göz bence de avantajdir
Tabiki
Hayır tabikide esmerler daima bi kraliçedir..
Bence de esmerler bi adım önde daha dun kavga ettigim kız sari yellozdu 😂😂
Yaa iticiler asiri derece de sende kavga etseydin keske benimde hep tartistigim kavga ettiklerim sarı egoistlerdi 😂
@SelinEce002000 hayir hayir kavga etmek kötü 😹
😹
Bayılırım. Hayranlıkla bakarım onlara
Sarışın erkekler bir adım gerideler
Ama ama neden 😹
Evet
Hayır esmerler bi adım öndedir sarılar yellozdur 😂😂
@SelinEce002000 😹😹
Bence hayır
Hayır
Değildir
Hayır