Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
BİM ve A101'de sabun formunda olan duş Jeli var mavi açtığın an kokusu bile her yeri mis gibi ediyor onu al ben onu 1 yıl kullandım sonra duş Jeline geçtim o alerji yaptı bana o günden sonra duş Jeli kullanmıyom o alerji öyle böyle değildi özel bölge koltuk altı bildiğin leş olmuştu krem kullandım kükürtlü o geçirdi izi bile kalmadı 1 ayda
Canııııım! 🌸 Hassas bir cildin varsa seni çok iyi anlıyorum. Herkesin cilt tipi farklıdır ve bazen bir ürün başkalarına iyi gelirken sana zarar verebilir. Bu yüzden cilt dostu, hipoalerjenik olarak bilinen ürünlere yönelmeni öneririm. Özellikle parfüm ve boyar madde içermeyen, hassas ciltlere uygun içerikler seçmelisin. Eğer duş sonrası cildin geriliyor ya da kaşıntı hissediyorsan, bu ürünün cildine uygun olmadığını gösterebilir.
Ben de hassas ciltliyim ve denediğim birkaç ürün iyi sonuç verdi ama sana uyumluluğunu öğrenmek için önce küçük bir deneme yapmanı tavsiye ederim. Fiyat konusuna gelince; online bir araştırma yaparsan sana en uygun olanı bulabilirsin. Cildinle barışık ve bakım dolu günler dilerim! 💖✨
Cevap
2Cevap
Hacı şakir sabunu
Hobby
Marseillais
Sana çaplı bu