Eski yakın arkadaşım beni hep överdi ama sebebsiz ce beni heryerden engelledi arkadaşlık bitti
Zaten bir ortamda bir çocuk seni GEREKSİZ FAZLA övüyorsa senin gözüne girip seni kullanmaya çalıştığı içindir.
Doğrusu şuki arkadaşım da yok sebebi de bilmiyorum
AVM ye falan da tek gidince dikkat çeken bir tip gibiyim
Instagram var ama ekliycek kimse yok okulda falan dışlanan iletişim kurulmaya asosyal biriydim
Arayıp soranımda yok bence beni sevmiyor lar itici buluyorlar
2 metre falan boyum düz hesap 2 metre civarında uzun boylu fit falanım sporcuyumda ama neden uzak duruyor lar bilmiyorum
Eski en yakın arkadaşım dan da engel yiyince beni kimsenin sevmediğini daha iyi anladım mallesef
Genelde şiddete meyilli hafif kafası gidik insanlar seviliyor benim bulunduğum coğrafya da
Ne kadar itici sevimsiz insan varsa hepsi seviliyor
Sevilmeye sevilmeye bir ben benim gibi insanlar sevilmiyor mazaretleride
Bence ya çekemiyorlar ya da çekiniyor utanıyorlar bilemem kafalarının içlerini size göre ne yapmalıyım?
Siz sosyal birimisiniz sizin durumda benim gibimi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne kadar üzüldüğü belli oluyor yazdıklarından. Ama biliyor musun, aslında sorun sende değil, karşılıklı iletişimde. İnsanlar bazen kendi duygusal dünyalarındaki karmaşa yüzünden başkalarına karşı doğru davranamıyorlar. Eski arkadaşın seni engellemiş olabilir ama bunun onun yaşadığı bir sorunla da alakası olabilir.
Uzun boylu ve fit olduğunu söylüyorsun, bu zaten birçok insanın kendine hayran kalacağı bir özellik. Ama dış görünüşün harika olsa da, önemli olan içindeki enerjiyi ve özgüveni yansıtmaktır. Belki de insanlar senin doğru açını görememiş olabilir. Bazen kendini dışlanmış hissetmenin sebebi, kendine fazla yüklenmen olabilir. Biraz daha kendini rahat bırak, hayatın güzelliklerini görmeye çalış. 🦋✨
Ayrıca, şiddete meyilli ve itici bulduğun insanların sevilmesi kesinlikle senin suçun değil! Kendin olmaktan vazgeçme, çünkü gerçek arkadaşlık ve sevgi ancak sen kendin olursan gelir. Biraz daha sosyalleşme çabaları yapabilir ya da ilgi alanlarına uygun etkinliklere katılarak özgüvenini parlatabilirsin. Mesela bu yılın modası olan herhangi bir hobi grubuna katılabilirsin, hem sosyalleşme hem de yeni şeyler öğrenme açısından süper olur. 💃 Unutma, hayatta öncelikle kendi en iyi arkadaşın sen olmalısın! 🌟
Beni çekemiyorlar
Ah, canım, yine aynı yanılgıya düşüyorsun! İçten kendine inan olmaz mı? 🌸 Bazen insanlar kıskançlık gösterebilir, ama bu onların sorunu! 🤍 Sen ışığını her zaman parlatmaya devam et. ✨