Güncellemeler
+1 yıl
Bazen sende büyü var falan diyorlar bende kanıyorum ama her seferinde anlıyorum ki amaçları dolandırmakmış
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben soruyu soran arkadaşı dolandırmaya gidiyorum gelen var mı? Bi bizde deneyelim bakalım kalite enayimiymiş JXJXHZHHZHXNZBZHZHZZH soru troldü arkadaşlar :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şimdi benim banka hesabına 250 TL atarsan kardeşim... böyle her denilene itibar etme. Kendini düşün. Büyü olduğınu nereden çıkardın?
Kolumdaki titreme için hocaya gittiğimde bende büyü olduğunu söyledi hoca
Dua okuyor musun?
Evet sürekli
Günde 5 vakit namazımı ve cumaya gitmeyide asla ihmal etmem çok şükür
Doktora degil de hocaya mi gittin 🙄 gel beni dolandir demissin resmen
@Yurina48 alakası yok abi her hoca dolandırıcı olmuyor büyü var ise de hoca hiçbir şey yapamaz. Annem bir hocaya gitmek çok istiyor nasip olmamış. Sonra rüyasında görüyor bir sabah hocayı, bugün senin kısmetin gelecek diyor. O gün babam annemi istemek için haber gönderiyor. Her şeyi biliyorsunuz
@Yurina48 2 kişi konuşurken 3. Ye ne yemek düşer biliyorsundur umarım
Agzina b*ku yapistirir uzerine tuy dikerim 😂
@Yurina48 ağzındaki boku temizle öyle yaparsın
@Yurina48 hadi ötede oyna. Burada pilinle oynayacağın kum yok
Kasinma
Ooo kız kavgası. Durun kola, çekirdeğimi alıp gelim önce djjxjxbzjhzhzhz
@Yurina48 hadi yoluna
Bak isine
@Yurina48 hadi boş yapma
Sal be
@Yurina48 dümdüz yürü git uğraşma yazma hadi naş
Simdi sana bir duz giderim
@Yurina48 hiçbir şey yapamazsın. Oradan boş laf yapmakla olmuyor. Klavye delikanlılığı yapmanın lüzumu yok
Şimdi ben hanginizi tutsam kararsız kaldım pembeliyimi tutsam yoksa pembeliyi mi neyse pembeli olanınızı tutayım bari bence pembeli kazanır xkjxkxhxhxhjx
Hadi o b*k yedirmeyi bir real de soyle bana bakim gorursun klavye delikanliligini. Saclarinla vedalasmaj istemiyorsan kapa artik o yamuk ceneni
Arada kaynama istersen
@yurina48 kim ben mi?
@Yurina48 gerçek hayatta olacak o burnunu eline veririm
Son dolandırılıcı bükücü
Güvenme yapacağın en iyi şey bu🥲
1 olur 2 olur da daha fazlasini bilemiyorum kardes. Ben 1 kere dolandirildigimda tum insanliga inancimi yitirip kolay kolay inanmiyorum bir seylere
Ama bende büyü var ve büyüyü çıkaracaklarına dair müjde veriyorlar yoksa hayatımın sonuna kadar bu büyüyle yaşayacağım mecbur birilerine güvenmem lazım ya da başka bir çare
Psikologa gitmen sart kiy paraya saglikbu sonucta
Psikolog ne alaka ki psikolog mu çıkaracak büyüyü?
Buyu diye bir sey yoktur 🙄
Kurana göre var ama yasak
buyu vs konularinda herkese guvenmemelisin mumkunse bir gercek hocaya danis dua etmesi icin mamevi olarak rahatlarsin. Onun disinda hep dolandirilsin daha da psikolojin bozulur. Dolandiricilara verecegin parayi psikologa ver ayrica
Sorunda orda zaten beni dolandıranların hepsi zaten hoca ve gayet Allah yolunda dinine düşkün eli ayağa düzgün insanlara benziyorlar bende güveniyorum hangisinin gerçek hoca olduğunu nerden bilebilirim ki?
Sana muskadir vs yapanlara bulasma. Sana yardim edecek cami hocasi olabilir guvenilir her cami hocasi da saglam ayakkabi cikmayabilir de sana kuran vs okuyacak sadece. Digerlerine inanma. Ayrica psikologu da dene bir zarar gormezsin hocalara o kadar para yedirmissin biraz da bilime yonel
numaranı versene oyle mi gercekten bakim sonra tanı koyarız🙂
Büyü konusunda mı?
yok hayatım
Ama büyüden kurtulmam lazım
ama nAsıl
Sen kurturabilirmisin garantisini verebilirmisin bunun?
sen gel karıstırırız bi seyler
Eğer ciddiyseniz size numaramı vermeyi çok isterdim ama sürekli dolandırıldığım içim telefonuma el koydular. Bu yüzden mevcut bir telefon numaram yok malesef...
AHAHAHSHSHWH kıyamam
Neden güldün?
sen hacı hocaya sor bi
Hocalara sordum zaten ama her defasında beni dolandırdılar inşallah öbür dünyada bu yaptıklarının 10 katı onlara yapılır ve cehennemden hiç çıkamazlar inşallah
ayıb, kim yapmıs olabilir?
Hoca kılıklı kafirler
buyuyu mu onlar yapmıs diyosn?
Belkide öyle olmuştur bilemem
kimseyle konusma oyle dolandırılmazsın
E büyüden nasıl kurtulacam?
buyu oldugu ne malum nasıl hissediyorsun ki
ben gelim mi 🥺
İlk bi ben deniyim sonra sende gelirsin sıranı bekle
tamam beklicem
Kanka belki de ticareti bırakmalısın
Salağı bulmuş yoluyorlar...
Bnce sorarken cevabını vermişsin
Tamamda büyüden nasıl kurtulabilirim ki başka? Her defasında kendilerini Allahın gönderdiğini ve büyüyü çıkarabileceklerini söylüyorlar ve duygularımla oynuyorlar
Hepsi gayet Allah yolunda dinine düşkün ve eli ayağı düzgün insanlara benziyorlar kanıyorum bende
Buyu dedıgınız sey cok buyuk gunah ve yapanlarada bunun bılıncınde olup ınanmamakla baslayabılırsın içine sınmedıyse bıraz arastırma yap