Özgüvensizim kendime güvenmediğim için erkek arkadaşımdan da sürekli şüphe ediyorum her şeyi bilmek istiyorum sorun çıkarıyorum kendi kendime onu da bakıyorum beni gerçekten sevmese bir saniye çekmez biliyorum kendimi düzeltmeye çalışıyorum sizce erkek arkadaşımı mutlu etmek için neler yapabilirim? Özgüvensizlik sorunumun başında sanırım çok güzel biriyim ama dış görünüş ile bir alakası yok bu öZgüvensizliğin nedenini de bilmiyorum zor bir çocukluğum geçti istediğim her şey oldu aöa Babamla büyümedim buna bağlıyorum biraz içe dönük biriyim iş hayatımda bir sene sürmedi bu zamana kadar 24 yaşındayım iş bulamamakta beni daha dibe çekiyor ama toparlayacağım bir şekilde teşekkür ederim buraya kadar okuyan herkese
Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet babasizlik bu problemleri yaratabilir bence sevgilinlen bu konuyu guzelce konus cunku zaten insan iliskilerde kendisini boyle gelistirir ya da sunu ogrenmeye Basla birisine ne yaparsan yap o zaten yapcaksa yapar en azindan guvenki cunku iliskiler guvensiz olmaz
Babamla iki sene anca yaşadım o da iki yaşına kadar bilmiyorum yani sevgilim çok iyi merhametli saygılı Yanyana hiç bir sorunumuz yok ama telefonda olunca hep kavga ediyoruz çünkü ben kafamda çok kuruyorum wp instagrama her yere fotoğraf koyuyor kendi isteği ile ama ona rağmen içimde bir şüphe oluyor ya başkasından hoşlanırsa ederse diye bileğine adımı bile dövme yaptırdı kendi isteği ile ama doyumsuz gibiyim bir türlü içim rahat etmiyor çok üzülüyorum bu Halime
Valla Daha detayli anlatsan dinlerim direkt bana ulasan
Aynen ben de çekilir dert değilim çekiyorlar ben olsam 1 dk katlanmam kendime
Erkek arkadaşımda böyle söylüyor sevmesem ilişkide asla çekilmezsin diyor ama bana çok saygı duyar çok zekisin güzelsin akıllı ağır başlısın tek sorunun trip atmak ve çok kafanda kurmak ama buna engel olamıyorum
Aynı ben valla benim de diğer huylarımı çok beğenir de kötü huyum bu işte durup dururken sorun çıkartıp uzatıyorum
Bende özgüvensizim ben kız arkadaş bulamadım sen iyi erkek arkadaş bulmuşun o zaman özgüvensiz değilsin
Şöyle kendimi pek övmek istemiyorum ama ilişki dışında da çok iyiyim yani yetenekli başarılı biriyim herkes çok Zeki ve güzel olduğumu söyler ben sadece kendime güvenmiyorum beni bırakmaz sever ayrılmaz vs konularında yeni bir ortama girince zorluk çekiyorum
Sende şans var bırak sevgili olarak bir kızı normal kız arkadaşım dahi olmadı
Şans işlerine pek inanmam kendime genel olarak hiç bir zaman güvenim olmadı üni sınavında bile kazanamam dedim tam burslu özel bir üni kazandım kimse beni sevmez diyorum erkek arkadaşım gerçekten seviyor değer veriyor bana hiç alakam olmayan bir işe girdim bir süre asla beceremem dedim patronum çok memnun kaldı genel olarak kendi kendimi hep aşağı çekiyorum
Bunada şans demiyorsan ben ne diyeyim
Siz tam olarak neyi şans olarak değerlendiriyorsunuz
Yaşadıklarını
Bende kendime güvendiğim halde anlattıklarının tam tersi oluyor heo
Yaşadıklarımın hiç biri şans değil çünkü sınavıma yeterince çalıştım kazandım bilgili ne konuşması gerektiğini bilen biriyim bir avukatla bile saatlerce bir konuyu tartışabilirim erkek arkadaşım benden karşılığını alıyor ki aynı şekilde saygılı sevgili davranıyor iş konusunda da eve geldiğimde kendimi geliştirmek için bilmediğim şeyleri öğrenmeye çalıştım çaba gösterdim en aZından havadan bir şey gelmedi yani ama ben tanışma süreçlerinde zorluk yaşıyorum genel anlamdaki sorunumda ilişkide kendime güvenmemem
Şans bunların neresinde
Şans iyi bir erkek arkadaşının olması
Sen onunla evlen kaçırma
Banada dua et
Evet o konuda şanslıyım güvendiğim tek erkek Allah’a şükürler olsun
Size de Allah her şeyin en iyisini çıkarsın umarım laf olsun diye söylemiyorum 🙏🏻 hayatınızda yakın süreçte oluşacak güzel şeylerde duamın da bir payı olur umarım 🙏🏻
İnşallah teşekkür ederim
Siz erkek arkadaşımla iyice konuşuyorum diyorsunuz o konuda şanslısınız bence bende normal olarak kızlarla hiç konuşamıyorum dediğiniz gibi kendimi eğitmeye çalıştım konuşma konusunda konuşmaya da çalıştım yapamadım
Benim konuşma sorunum genel olarak değil akrabalarım yakın arkadaşlarım sevgilim vs çok güzel konuştuğumu söylüyorlar ama bir kahve içmeye tek dışarı çıksam sipariş verirken bile geriliyorum tanımadığım insanlar olduğu için psikolojik bir sorun sanırım
Bende o olurdu geçen bir kız benden hoşlanıyor sandım npyn dedim numaramı sildi ınstagram dan engelledi ondan sonra düşündüm bir gün ilaç alacaktım önceden ilacın ismini söylerdim o kız beğenmediyse bende bir şey yok dedim her girdiğim eczanede önce merhaba dedim
Bu şekilde yendim sende normal insan benden ne fazlası var de bu durumu yen
Kendimi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum özgüven sorununu yenmek için videolar izliyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum vs spor yapıyorum
Ama telefonda bir bankacı ile konuşmak bile beni geriyor neden böyle bilmiyorum hiç
Beklediğiniz kişiden sevgi göremediğiniz için
Bana istek atarmısınız size sormak istediklerim var izin verirseniz birde siz mesajı atarmısınız ben atamıyorum
İlişkin nasıl ilerliyor?
Çok sık kavga ediyoruz ama şöyle telefonda sadece 7 senedir birlikteyiz Yanyana bir kere bile tartışmadık bile hep telefonda oluyor ben özgüvensiz olduğum için kafamda kuruyorum bazen beni kimseden saklamıyor hayatındaki herkes beni biliyor ama yine bir şüphe içindeyim hep bana katlanıyor resmen öyle hissediyorum
kac yasındasın? 7 senelik birliktelilik cok uzun bir sevgililik dönemi için.
24 yeni oldum