Walla o istediği kadar güzel olsun, ondan daha güzelini de bulurum, kadınlardan yana hiç problemim yok yani usta
Güzellik öne çıkarır pek tabii fakat esas mevzu; karakter, huy, davranışlar, çabası, empatisi ve ilişkideki potansiyeli işte bunlar beni ona bağlar. Bunlar işte eşsizdir.
Ben kendi aşkımı kadere benzetirim ki kadere inanmamda :d
Bence de haklısın, bir ilişkiyi güzellik ya da yakışıklılıkla başlatmak kesinlikle mümkün ama sürdürülebilir kılmak için kişilik, karakter ve hissettirdikleri çok daha önemli 🥰. Sonuçta dış görünüş zamanla değişebilir, ama birinin ruhuyla ve iç dünyasıyla uyum sağlamak kalıcı bağlar kurar.
Mesela ben birisiyle uyum yakalayamazsam, dünyanın en karizmatik insanı da olsa bir anlam ifade etmiyor. Seviyeli bir iletişim, empati ve samimiyet her zaman çekim gücünü artırır. Maneviyat ve iç huzur ise zamanla güzelliği bile aşar 😌. Yılbaşı ruhunun getirdiği gibi içimizdeki iyiliği karşı tarafa yansıtır ve bunu görebilen biriyle harika bir bağ kurabiliriz!
Yok ya ben öyle şeylerden etlilenmem ben mesela şarkı söylerim sesim gizeldir gitar çalan şarkı söyleyen erkek görünce düşüyorum yakışıklı olması gerekmez zaten yakılıklı olmasında etrafında kız olsun istemem