bir erkek feminenliği ile ön plandaysa veya kadın eril enerjisi ön plandaysa çekici gelir mi size bu kişilerin sizde şansı ne kadar olur?

bir erkek feminenliği ile ön plandaysa veya kadın eril enerjisi ön plandaysa çekici gelir mi size bu kişilerin sizde şansı ne kadar olur?
Aura dediğimiz şey kişinin yansıttığı enerjidir. Çekicilik farklı dış görünüş olarak kendine çeken olarak tanımlanıyor. Karşı cins aurasına sahip olan biri bana göre çekici değil tabi ki bu görüş kişiden kişiye göre değişir.
Aşırı feminen olmasın yani.
Tamam ya alakası yok bu işin ya ben çekicilik yani Aura bilmem ne saçma sapanına inanmıyorum çekicilik bir spesifik Özeldir yani bana çekici gelen başkasına çekici gelmeyebilir Mesela bu da var
Kesinlikle hayır aga maga derim 😂😂
Cevap
21Cevap
Hiç sanmıyorum bizlerin güzellik algısı çok farklı daha kadinsi olmasını severim gadası
Karşı komşum. Abi kadın okadar erkeksiki gömlek ceket falan. Gel birer viski atalım dedim beraber direk. Yani halısaha yapalım der gibi 😂
iki türlü erkeksi kızlar var biri o zibidi erkeklere benzeyen biride asil duruşlu erkeklere benzeyen asil duranlar çekici
Erkek gibi kadını napim bize gelmez öylesi 😬
Bu kadını swvmiyorum kadınlara çekici gelebilir ama erkeğe zannetmem ya
Feminen erkekler bana göre değil. Zerre ilgimi çekmiyorlar.
gercekten en buyuk kriterim, bende sansi sifir olur
Eril enerjisi yüksek kadınlar bana çekici gelmiyor.
Bence gelmez neden diye soracak olursanız herkesin farklı bir aurası olaması lazım kendine has bir kokusu , gülüşü , hareketleri ama siz bu konuda ne düşünüyorsunuz onu bilemem tabi 🙂
Bu karılar iyi bak ama aşırısı cansever gibi dolanır ortalıkta o zaman iş yaş
Hiç gelmiyor valla
evet çekici gelir
İşte hep burdan kaybediyorum ne hikmetse.
Hayır! Kadın kadın olmalı
Canlı görmem lazım
Bana gelmez.
Çok itici oluyor
Hayır çekici gelmez
Hayır çekici gelmez
Anında soğurum
"Erkek fatma" lık yani
Grlmdz adam olsun
Çekici gelir evet
Gelir evet
Evet gelir