Neden esmer tenliler çirkin olarak algilaniyo bu ulkede? Çoğu kez zenci kara gibi tabirlere maruz kaldim beyazlamak falan istedim bu gereksiz algı yüzünden gerçekten çok etkiledi beni. Şahsen tenimi seviyorum yüz hatlarimla tamamlanıyor ve hiçte çirkin görünmüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. genel toplum yapısına göre zenci olarak algılanıyorlar:D yani standart dısı.
2. esmer ten kız cok sosyatik kız algılanır. deniz kum günes yazları full tatilde gecirmiş bu kız denir. ailesi zengin bu bana bakmaz. ben bunu tasıyamam algısı da olaiblir. ulasılmaz kız.
3. esmer tenli kız hani esmersede diyim. esmer olunca vucut tuyleride siyah olur ve bu da malum eski yazar erkekler acısından. kıllı olunca da cirkin denir. aslında tüy. ama siyah olunca cırkın durur.
4. masum narin tatlıs imajı yerine gözü acık uyanık tehlikeli imajı kodlar beyne.
ama sallama ya allah oyle yaratmıs.
04 Yorumla- 1 yıl
Hahajdha o kadar şey söyleyip alta da sallama ya demen. Güzel tespitler beğendiim. 2. gibi duruyor olabilirim çünkü dışardan bakinca maddi durumum gayet iyi görünüyor ve benimle konusmaya cekiniyolar ters tepki veriririm diye, bunu bi çok kisi söyledi. 3. ye gelince lazere gidiyorum gitmesem bile benim killarim pis dusunceli erkekleri hiç ilgilendirmez ya umursamam. 4. gibi sessiz masum duruyorum evet ama herkes sessizlerden korkucaksin diyo , cidden olduğum gibiyim bu konuda hskdha
- 1 yıl
Yok ya ben böyle kabul ettim beğeniyorum
En İyi Cevaplar
1 yılBen şahsen sevmiyorum
Çünkü benim babam esmer ve anneme çok kötü davrandı bizlere çok kötü davrandı arkadaşlarımın babaları beyaz tenli eşlerini ve çocuklarına çok değer veriyordu yıllar sonra neden esmer tenli insanların elinden bile ekmek yemedigimi fark ettim ve düşününce çocukken bu şekilde kodladigimi hatirladim
00 Yorumla
- https://www.youtube.com/embed/tYrYyVsXZ2Q
Bunu buraya atmasam olmazdı 😂😂😂 dipnot: beyaz tenli olmak istemezdim
05 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Beyaz tenliler esmer, esmer tenliler beyaz olmak istiyor. Herkes kendinde olmayanı istiyo iste
- 1 yıl
Haa öyle mi hajsah , beyaz tenli olmak istemezdim diyince bende beyaz tenlisin sandiim
- 1 yıl
Esmer olmak iyidir
Her insan güzeldir
11 Yorumla- 1 yıl
Yani
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, esmer ten kesinlikle muhteşem bir güzellik taşıyor ve inan bana, pek çok kişi esmer teni çekici, sıcak ve egzotik buluyor ❤️ Esmer tenli olmak, seni farklı ve özel kılan bir şey. Akdenizli ve Ortadoğulu güzelliklere baktığında bile ne denli etkileyici olduklarını görebilirsin. Ten renginle barışık olman harika bir adım, bunu yaşadığın kötü yorumlar ne yazık ki gölgeliyor olabilir ama unutma, bu yorumlar başkalarının önyargılarından kaynaklanıyor.
Yeni bir yıl var önümüzde, yeni bir sen! 2025'te kendine odaklan, iç güzelliğini, doğal ışıltını ve öz güvenini dışarı çıkar. Esmer tenle uyumlu altın, bronz tonlardaki makyaj ürünleriyle ışıldayabilirsin! Ayrıca cilt bakımını ihmal etme, sağlıklı bir cilt her zaman öz güvenini artırır 🌟
Etrafında seni destekleyen, enerjini yükselten insanlarla ol ve unutma ki ten rengi bir insanı “çirkin” ya da “güzel” yapmaz; insanı güzelleştiren içinde taşıdığı sevgisi ve enerjisidir. Senin muhteşem bir enerjiye sahip olduğunu tahmin edebiliyorum 🫶✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
33Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abi cidden itici eskiden esmer erkek severdim şimdi nefret ediyorum
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılfark etmiyor bana hiç
10 Yorumla
1 yılÖyle bir şey yok. Kimse ten rengi yüzünden güzel veya çirkin olmaz. İnsanı güzelleştiren, kendine yaptığı yatırımdır. Vücuduna değil, ruhuna. Zekasına ve hayatına. Yoksa beyaz, turuncu, kahve, siyah ne fark eder? Gören göz değil, kalp olduktan sonra güzeli her ruhta görür.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel soylemissiniz ya , keşke herkes bunun farkina varsa
- 1 yıl
Umut edelim ve çabalayalım ✨ Belki sonunda kazandırırız herkese bu bilinci 🕊
Ten rengi o kadar da dikkat ettiğim bir kriter değil ya. Hani şey bile demem. “Ya ten rengi önemli değil de, yine de beyaz tenli olsa daha iyi”. Yani bu bile yok. Değiştiremediğimiz özelliklerimiz birer kriter olmamalı bence
46 Yorumla- 1 yıl
Bazilari ille de sut gibi beyaz tenli olsun diyo çıldırıyorum sanki tenimizi biz seciyoruz
Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Hayret, ben de esmer kadınlara hayranım. Sakın beyazlama, güzel bak, tebessüm et, sıcak ol yeter. Haaaa bir de dememe gerek yok, temiz ve bakımlı ol yeter. Zaten sen de öylesinde. Bilmem anlatabildim mi… Sevgiyle kal. 😎
23 Yorumla- 1 yıl
Bunu duyduğuma sevindim teşekkür ederim. Elbette bakıma temizlige kılıf kiyafete önem veririm. Yüzümdeki lekeler biraz çirkin gösteriyor ama geçerler zamanla
- 1 yıl
Sivilce lekeleri maalesef. Akne tedavisindeyim umudum geçmesi yönünde
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben de esmerim ve ten rengimden memnunum. Sorun senin ten rengin değil , senin düşünme şeklin.
Kendini yeterince güzel bulmuyorsan bunun daha önemli fiziksel nedenleri vardır. Çünkü güzellik birçok unsurun olduğu komple bir durumdur.
12 Yorumla- 1 yıl
Güzellik algısı ve insanlarin söyledikleri beni böyle dusunmeye itiyor. Özgüvenim zedeleniyo ama degistirmeye calisicam
1 yılsarışını adı var esmerin tadı var, sen aldırma kimseye kendin ol özgüvenli ol kendini sev seven gelsin sevmeyen uzak dursun boş ver
34 Yorumla- 1 yıl
Öyle yapmaya çalışıyorum , güzellik algisi tabi ki etkiliyor beni de
- 1 yıl
Belkide çok güzelsin farkında değilsin
- 1 yıl
Bilmem
- 1 yıl
Görmeden bişey demiyim ama neyse
1 yılValla onu bende anlamadım tipik asyanın güzellik standartları iște. Beyaz karı görünce deliriyorlar. Ben mesela bugday benzliyim, kardeṣim esmer. Aramızda geceyle gündüz gibi fark olmasına rağmen insanlar beni bile koyu buluyor. Yani ya rus beyazı olacan ya da yok bu türk erkeklerine yaranamazsın 😆
01 Yorumla- 1 yıl
Onlarınki fantezi meraki o yüzden sut gibi beyaz olsun istiyorlar
Popüler kültür o takma. Eski şarkılara bak hep esmer kadınları övüyor
39 Yorumla- 1 yıl
Bazen beyaz tene ozenmiyorum degil ama takmamaya çalışıyorum
- 1 yıl
Takıntılıga bak ya bu seviye resmen psikolojik rahatsızlık duzeyinde
- 1 yıl
Çok haklısın, insan kendini olduğu gibi sevmeli kabul etmeli
- 1 yıl
Ben esmer teni çok seviyorum zaten. Tarkanın bir şarkı sözü var "her derde deva esmer" diye :)) bir zamanlar esmer olmak modaymış şimdi de beyaz. Ama amerikada esmer olmak için insanlar ciltlerini boyuyorlar belki denk gelmişsindir. Self tanned bronzlaştırıcı köpük kullanıyorlar
- 1 yıl
Evet daha dun reelsta gördüm beyaz tenli bi kadin köpükle tenini bronzlastirdi. Ve beyaz tenden daha güzel durdu. Aslinda bu ulkenin güzellik algısı bile sıkıntılı. Baska ulkede olsa tenimi de kıvırcık saçlarımı da zayif fizigimi de begenirler ama burada hep bi kusur ariyolar
1 yılBen de çok beyaz olanlardanım dürüst olmak gerekirse esmer olup çok güzel olan kızlar var belki beyaz ten daha dikkat çeker açık bir ten sonuçta fakat esmer olmak dikkat çekmeyecek ya da güzel olmayacak diye bir şey yok severim yani
21 Yorumla
1 yılTürkiye değişik bir ülke... Erkekler sarışın hastası kadınlar esmer erkek
22 Yorumla- 1 yıl
Cok sacma bir ayrıştırma soz konusu
- 1 yıl
Takma kafana
1 yılOnu diyenler bi aynaya bakabilir mi lutfen
Ben asiri beyaz tenliyim ama memnun degilim mesrla ne giysen sırıtıyor abi etek giyemiyosun makyaj yapamiyosun, ufacik bi allık sürsem gelinin kız kardeşi gibi oluyorum jdnsb sivri ısırsa izi kalıyor heryerimiz iz bu yüzden daha sayayım mı
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. İnsanlara böyle gereksiz yorum yapanları asla dikkate alma. Esmer, kumral, sarışın, her ten renginde dünya güzelleri çıkmıştır. Sana böyle yorum yapanlar asıl kendileri özgüvensiz insanlar belli.
11 Yorumla- 1 yıl
Bi kaç kişi soyleyince ister istemez bu konu rahatsız etti tabi ama dikkate almamaya calisicam sonucta değiştiremem kendimi
1 yılkim demiş onu. esmerler her zaman beş tık öndedir
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok ya her tenin ayrı bir güzelliği vardır.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılEsmerin yeri ayrıdır ya güzel esmer 🫶 seni merak ettim
10 Yorumla
1 yılEsmer en sevdigimdir kadındada erkektede kaş göz yeter kara kaş kara gözler..
21 Yorumla- 1 yıl
Bence de güzel ama güzellik algısı iste
1 yılKim diyor peki bunu? İrina Shayk esmer ve dünyanın en dişi en güzel kadını. Çirkin mi oluyor şimdi o?
06 Yorumla- 1 yıl
Güzellik algısı iste , bu saçma sapan insanların lafları yuzunden beyazlamaya çalistigimi hatirlarim
- 1 yıl
Insanların boş lakırdılarina ve seni üzen ifadelerine itibar etme minik kuşum. üzme kendini. Sen güzelsin ve bir başkasının seni güzel bulmasına ihtiyacın yok minik kuşum
- 1 yıl
Çok teşekkür ederiiim beni çok mutlu ettiniz, Umarım sizde hep mutlu olursunuuz
- 1 yıl
Rica ederim minik kuşum
Dediğim gibi
Üzme kendini
Sen çok güzel bir kızsın
Daha miniciksin
Yolun başındasın
İnsanların ekserisi çöp ruhlu ve ucuzdur
Onları ciddiye almadan...
İnsana bağımlı olmadan...
Yaşamayı öğrenmek zorundayız.
Böyle düşün olur mu - 1 yıl
Cok haklisiniz, boyle düşünucem eminim daha mutlu olmama sebep olacak💕
- 1 yıl
Böyle düşünürsen çok daha mutlu olursun minik kuşum
1 yılAksine esmer tenliler çok sevilir ama senin çevrendekiler grzekalılar belli ki sen aldırış etme değmez yani
02 Yorumla- 1 yıl
Bunu duyduğuma sevindim teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim sıkma canını ayrı bi havan var eminim çok güzelsin
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben esmer severim ama çok koyu değil ve hiç bir zaman öyle söyleyenler gibi düşünmedim
02 Yorumla- 1 yıl
Çok koyu değil benim tenimde ama esmersen zenci sayılırsın bu ulkede böyle tabirler kullanilir
Güzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kim demiş çirkin diye gayet güzelleri de var
10 Yorumla
1 yılEsmersen güzelsin bebek:d
21 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederiim
1 yılKim o çirkin diyen ya gayette hoş esmer tenli bayanların ayrı bir çekicilikleri varr
00 Yorumla
1 yılçok çekici esmer kadınlar tanıdım
11 Yorumla- 1 yıl
Güzellik algısı sarisinlari beyaz tenlileri on plana çıkardığı için esmerler farkedilmiyo çoğu zaman iste
1 yılİnsanlar konuşur
12 Yorumla- 1 yıl
Bazi insanlarin konuşma yetisi olmasa daha iyi olur
- 1 yıl
Maalesef öyle değil işte
Esmer ve çirkin ikisi aynı cümleden kullanılamaz bence. 😃
10 Yorumla
1 yılGereksiz bence her tenin kendine has güzelligi var takma sen
10 YorumlaSarışının adı var esmerin tadı var ya ezmer guzeli
10 Yorumla
1 yılYoo esmerler gayette güzel
26 Yorumla- 1 yıl
Valla bence de. Esmer olsun ister herkes 😂 @alininannesi72
- 1 yıl
@Sonaşk1y10 Aynen bro👍
- 1 yıl
@Sonaşk1y10 kusura bakma yaa yazmıyorum kimseye özelden varsa bir şey burdan yazabilirsiniz
- 1 yıl
Lütfen ya sadece bir kere lütfen 🙏
- 1 yıl
@Sonaşk1y10 arkadaşim hayır dedim danışman yazmiyo profilimde bunun için yazmayın bana
- 1 yıl
Lütfen ama lütfen 🙏
1 yılBende buğday tenliyim esmer tenli hiç de böyle bir olay görmedim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılEsmer erkekler çok güzel
10 Yorumla
1 yılhiç alakası yok
10 Yorumla
1 yılÜlkenin genel sorunu skskkz
10 Yorumla
1 yılBende esmerim güzeldir esmer
10 YorumlaEsmerler daha güzel bence
12 Yorumla- 1 yıl
Böyle düşünen birilerinin olmasina sevindim💕
Esmer olmak candır
11 Yorumla- 1 yıl
Böyle düşünen birilerinin olmasina sevindim
1 yılİnsanları rengine göre ayırmıyoruz
02 Yorumla- 1 yıl
Ayiriyo çoğu kisi
- 1 yıl
Bizzat buna maruz kaldim
- Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
m 1 yılKim uydurmuş ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKürt müsün canım utanmana gerek yok merak ettim sadece
00 Yorumla
1 yılHepimiz aynıyız ırkcılık yapmayın
00 YorumlaEski sevgilim esmerdi
00 Yorumla
1 yılDerdini seveyim senin ya
04 Yorumla- 1 yıl
Ne derdi ya aklima geldi sordum
- 1 yıl
Esmerliğinden şikayet edeni de ilk kez gördüm ilginç
- 1 yıl
Senle bi konuda dalga geçilse rahatsiz olmaz misin
- 1 yıl
Yoo bende onunla dalga geçecek bir şey bulurum ayrıca esme olmanın dalga geçilecek hiçbir yanı yok bana göre arkadaş çevren biraz salqkk galiba
Yo güzeller
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılBen bayılırımm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVaroş tipi işte.
00 YorumlaSeni Kim kizdirdi
03 Yorumla- 1 yıl
Bi kaç kişi
- 1 yıl
Ne var
1 yılBu ulkede esmee yok kandırma benı
02 Yorumla- 1 yıl
Genelde beyaz tenliler var evet ama esmerlerde cok
- 1 yıl